Hirdetés
-
GAMEPOD
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
Black Bulls Dream - Milk Stout
Tegnap este ittam 1 üveg-el, és bár nem vártam sokat tőle, teljesen meglepett abból a szempontból, hogy nem ment el a végletesen erős karakteres ízvilág irányában, hanem egy nagyon kellemes esti sör lett.
Kár, hogy csak egy üveggel vettem, szívesen innék még belőle. -
jupp008
senior tag
válasz
Aranypatkány #18369 üzenetére
A tömegre vetítve valószínűleg sajnos igaz hogy nem (Akárcsak itthon).
-
jupp008
senior tag
-
jupp008
senior tag
válasz
Dilikutya #18358 üzenetére
Épp Horvátoknál vagyok és megint a szokásos problémám van, hogy normális sört itt helyben venni a nyaraló helyen nagyobb nehéz... Igazából nem is lehet. Itt ugye az Ozujsko - Karlovacko párost nyomják fullba (helyi Soproni - Borsodi páros) és gyakorlatilag ennyi ... max. lehet Heinekent és hasonlókat kapni még (köszi). Étterembe ma 2 fajta sör, Karlovacko üveges 18 Kuna. Ennyi.
-
jupp008
senior tag
-
jupp008
senior tag
Nem tudja vki Esztergomban a Beerfort mikor nyit újra (ill. miért vannak hónapok óta zárva) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Polaroid arany / barna unisex napszemüveg polarizált lencsével, szövet tokkal
- WINTER SPA fürdőszett díszdobozban, 150 ml tusfürdővel, 80 g fürdősóval, illatos gyertyával
- NIVEA FOR MEN borotva HQ6710 Dobozos! - 3 körkéses, vízálló, zselés - 2x5 csomag zselével! Újszerű!
- Dr. Mayer Ultra Protect - Szónikus elektromos fogkefe szett - Új/Bontatlan!
- Polaroid PLD 2073/S 003/M9
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest