Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuky85
újonc
válasz
atiska007 #47117 üzenetére
Meggyőztetek Celtis-szel együtt, mindkettőtöknek köszönöm!
Nekem is vannak aggályaim, hogy valóban kapnak-e még. Júli 9-én még az volt kiírva, hogy 'Kifutó termék. Ha elfogy nem érkezik újabb készlet'. Másnap reggel már nem kapható, gyorsan hívtam is Őket. Állítólag a srác látta a rendelési lapon, hogy be van rendelve újabb készlet. Ami viszont még szemet szúrt, hogy az 55"-os viszont eltűnt a webshop-ról júli 10-re, úgy, hogy arra meg azt írták előtte nap, hogy újabb készlet várható.
Na mindegy... én bízom azért.
A hűségszerződés nem gond, mert azt aláírtam még amikor vettem a tv-t. Megerősítést is kaptam, hogy a csere készüléket is akciósan kapom
Köszi még egyszer mindkettőtöknek!
-
Celtis
veterán
válasz
atiska007 #46874 üzenetére
Az nem dead hanem stuck green pixelhalom, de mindegy
Így cégen belül el fogják adni valakinek kedvezményes áron, aki kicsit szívni fog, hacsak visszavételnél ki nem próbálják. Viszont igazat kell adjak neked, ha inkorrektül járnak el, akkor neked sem kell az orrukra kötni, hogy pontosan miért álltál el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Energiaital topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Politika
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest