Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abrtom87
tag
válasz
F-ECT$ #65936 üzenetére
Nem, nem vált át. Ez a fö baj. Vagy marad sima Standard módban vagy HDR de akkor rosszabb a kép mint nélküle. DV módot nem láttam még sehol kiírva. Mindenféle release-t beszereztem, de hiába.
Ger_man: köszi, az a baj, hogy hiába tettem fel a Plexet a Sony Androidra vagy a Telekom Box Androidra és onnan töltöttem be a pc-n lévö szervert, úgy sem jó. Egyrészt szaggatnak a jobb minöségü filmek (2160p HDR v DV legnagyobb méretü verzió) hiába kapcsolom át a refresh rate switchinget (tipikusan amiatti a szaggatás). Amúgy a net stabil 2000 Mbit, hozza is.
Gondolkodom, hogy a szórakozás helyett vennék egy Shield Pro-t vagy Dune 4K-t. Csak fogalmam sincs melyik lenne jobb. Ha vennék, akkor kellene rá Netflix, HBO Max, Plex, Disney+. És mindegyik menjen szórakozás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest