Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
kriszti@n #36086 üzenetére
"Menü ,szolgáltatások tekintetében mi a helyzet?
A média lejátszó a panánál rosszabb ahogy olvasgattam."Valóban rosszabb, de szerintem egy több százezer forintos árkategóriában versenyző tévé esetében huszonhatod rangú az, hogy a beépített médialejátszó milyen minőségű.
Aki ilyen tévét vesz, és feltétlenül fájlokat játszana le, az ne sajnáljon ~20.000-30.000 forintot egy dedikált, külső lejátszóra.
Minden egyéb tekintetben a családi fotókat és mpeg videókat biztosan meg tudja nézni a Panasonic segítségével is.
A menü és szolgáltatások tekintetében az egyéni ízlés a döntő. Nekem a tesztelt Panasonic menüje felhasználóbarátnak tűnt, a SONY Android-os rendszerével viszont nem tudtam kibékülni a mai napig sem. (Viszont elfogadom, mert a saját készülékem képminőségébe beleszerettem.)
Sokan pedig más szoftverrel szerelt tévét nem is vennének.
Így ezzel kapcsolatban is azt mondtam, hogy a vásárlói döntés meghozatalánál sokad rangú kell legyen ez a tényező, illetve tulajdonság is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest