Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
Johnb* #16466 üzenetére
ok, nem ég és föld, ez igaz, de a 10x vagy több cd-s tárhellyel nagyon nem tudtak vetélkedni, plusz szerintem framerate-ben ez a játék is tuti rosszabb.
N64 kicsit mosott, életlen, ködös, belassul, irányítás meg olyan amilyen, főleg a 3 kezű kontrollerrel
Nagyon szerettem a konzolt, sok jó játék volt rá, viszonylag szép gyűjteményem is van belőle pont ezért, de mondjuk egy SNES-en vagy egy GC-n szívesebben játszom.
N64-nek nem áll jól az idő és szerintem majd a Wii-vel is ez lesz a helyzet, mert ott is nagyon alá lőttek, de Wii Mini az nem ma lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kihalt laktanyák, katonai objektumok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest