Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
Beírom ide is a nyűgöm mert van egy olyan érzésem, hogy a bajom sajnos alaplapi probléma lehet...
Röviden: nem indul a gépem, se kép se hang se semmi. Be se kapcosl. Mondom eddig mit próbáltam:
-Azonnal a power switch-re gyanakodtam de az a helyén van úgy fest. Még lehet, hogy a házon van vmi gebasz a gombal de látszólag az is rendben van. Próbáltam bekapcsolni a gépet az alaplapról a jumper rövidrezárásával, de ebben nem voltam biztos, hogy kell csinálni: elvileg csak a power switch 2 tüskéjét érintem meg egy fémmel nem? És akkor azonnal indulnia kéne a gépnek... ha ez a helyes elárás akkor sajnos ez nem működött.
-Teljes CLR_CMOS BIOS reset meg volt...
-Táp káble ki/be megvolt.
Innentől kezdve passz. Config-om az adatlapomon.
Köszönöm a segítséget, ötleteket mindenkinek!There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Videoteszt Intel Sandy Bridge teszt
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest