Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Huh, egy pillanatra megörültem, mert használok kódot a fájlok védelmére, de ugyanúgy előjön a probléma nélküle is, bár kb 200 megával többet pakolt át most. Az a fura,hogy elkezdi másolni a fájlokat, aztán menet közben gondol egyet és " Hozzáférés megtagadva" címszó alatt félbeszakítja. Megnéztem, sérülés nem látszik rajta. Fene se tudja mi folyik itt
Most elkezdtem kitörölni mobilon, ami nem fontos, minél kevesebb adattal kelljen bajlódnom. Amint sikerül a másolás, már repül is fel rá a NAMI féle LC1. Eléggé meggyűlt a bajom a gyári 2.0-val mostanában, talán az helyrerakja.
Class 4-es Kingston kártyáról van szó amúgy.leslieke : Próbáltam XP-n és 7-esen is, de semmi változás.
-
válasz
chubii #17597 üzenetére
Sérült lehet az a kártya. Én még ilyennel nem találkoztam. Vagyis de. Nem állítottál be jelszót a kártyához? Vagy valaki más, viccből?
Talán beállítások/biztonság/sd kártya titkosítása.
Nemrég egy kollégám nokiáját kellett feltörnöm, hogy ki tudjam nyitni az sd kártyáját. -
chubii
senior tag
válasz
kalolaci #17590 üzenetére
12 GB-nyi adatot kellene lementenem, a telefon memóriájába pedig csak 400 MB-ot pakolhatok. Megőszülnék mire átmenne ezzel a módszerrel, feltéve ha működik. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a másolás sem megy olyan gyorsan, mint kellene. Szóval marad utolsó utáni lehetőségnek...
Egyéb ötlet ? -
consono
nagyúr
Hmmm... Szerintem hamarosan új droid verzió fog jönni... Ez a Volk gyerek nem lazsál, ezerrel dolgozik a modemen. Érdemes nyomon követni a dolgot:
https://github.com/Volk204/bada-modemril/commits/experimental
-
törölt tag
wifit miert nem tudom hasznalni? megtalal mindent, de egy oldal sem tolt be
-
chubii
senior tag
Bocsi, akkor kicsit elhamarkodott kijelentés volt
Más:
Le szerettem volna menteni simán a mem. kártyán lévő összes fájlt a gépre, de mindig félbeszakította a másolást. Lényegében a másolásvédelemre panaszkodott. TC-ben levettem a másolásvédettséget, de rögtön utána visszatetteElkélne egy kis segítség, mert már kezd idegesíteni a probléma
Próbáltam USB és SD adapterrel is de ugyanaz...
ui.: a saját memóriájából másolva nem panaszkodott ilyesmire. -
chubii
senior tag
Úgy tűnik megjavult az Opera Mini. ( Badablogon is jelezte már egy olvasó a hozzá kapcsolódó cikkben, de hátha nem látta valaki)
-
s4tch
veterán
"azt nem tudom az Ace-en visszaállítani :/"
Badás telefonon csak akkor megy a visszaállítás, ha be van kapcsolva a csomagkapcsolt adat. Lehet, hogy droidon is ez a helyzet.
(#17574) Mimin ne foglalkozz a hibaüzenettel, ettől függetlenül 53,5MB-nyi adatot lementett a Kies. Ez az üzeneteidnek a 99%-a lehet; biztos volt valamelyik MMS mellékleteként egy olyan fájl, amit nem támogat. Nyugodtan indítsd el a másik telefonon a visszaállítást úgy, hogy ezt a "hibás" backup fájlt próbálod visszaállítani.
-
Mimin
csendes tag
Szívemből szóltál!
ÉN se értem miért pont az smsekkel csinálja ezt...egy ilyen opció tényleg nagyon jól jönne.
Báár még csak most barátkozom az új telómmel de azon se találtam eddig semmi ilyen opciót. Hajnali fél 4ig küszködtem az sms átrakással,átkonvertálással stb. eredménytelenül. -
jahsd
csendes tag
Na csináltam egy biztonsági mentést a Wave-s sms-jeimről, viszont azt nem tudom az Ace-en visszaállítani :/
Gondolom nem tudja kezelni az android a badás adatokat vagymi. Nincs más ötletem, hogy mit lehetne csinálni, és Kiesben ezen kívül nem találtam más megoldást. Miért nem tesznek egy olyan egyszerű menüpontot a Wave-be, hogy üzenetek exportálása sim-re vagy sd kártyára?Vagy van, csak én nem találom? -
s4tch
veterán
Pedig Kies lesz a megoldás. Próbáld csak az üzeneteket kijelölni. Ja, és legyen SIM kártya a Wave-ben, és kapcsold be a csomagkapcsolt adatokat, valami érthetetlen okból befolyásolja a biztonsági mentéseket ez a beállítás. Az MMS-ek nem biztos, hogy átmennek, de az SMS-ekkel nem szabad, hogy gond legyen.
(#17565) jahsd "A Kiesben egyszerűen képtelen vagyok eligazodni" Muszáj lesz, más megoldás nincs.
-
Nem nagyon értem, hogy miért nem bírja megcsinálni, kb ez az egyetlen feladata annak a szájbavert programnak...
Én elkezdeném egy microsim adapter (vagy a műanyagdarab, amiből a simet kitörted) segítségével másolgatni. Ha jól számolom, max 5 fordulóból megvan.jahsd: ugyanez neked is, a kies egy ipari hulladék.
-
jahsd
csendes tag
Az üzeneteket hogy lehet kimenteni gépre vagy a mikro sd-re?A tönkrement Wave-m helyett lehet, hogy ideiglenesen egy Ace-t használok majd, de az üzeneteket szeretném megtartani.A Kiesben egyszerűen képtelen vagyok eligazodni (bada 2.0 van a mobilomon, ha ez számít valamit).
Valaki tud megoldást? Köszi! -
Mimin
csendes tag
SIM kártyára mentés és csere nem lehetséges mivel az S3-ba mini megy csak bele.Meg kb. 1300smsről lenne szó.
HELP HELP HELP!!!! -
Mimin
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!Hogy tudom a samsung wave s8500 bada 2.0-ról átrakni az smseimet a samsung galaxy S3-ra úgy hogy utána azon a telón is el tudjam olvasni? Mert persze az S3 nem tud a vmg formátummal mit kezdeni..
Kies meg nem tudja vmiért megcsinálni rá a biztonsági mentést erre az 1re.
Nagyon fontosak nekem ezek az smsek.Segítsen valaki légysz!!
Előre is nagyon szépen köszönöm!!
-
Mind1, nálam symbian=nokia, akkor értsd s60-nak, amit leírtam, és ebben a vonatkozásban igazam van, sőt, a legutóbbi s60 és s40 telók is első bekapcsoláskor felajánlották a teljes adatmásolást, vagy ha nem, gyári program van mindegyikben a fájdalommentes adatátvitelre, internet és PC nélkül, szóval a lényeg a lényeg, értsd jól és ne kötekedj.
-
s4tch
veterán
Jóreggelt.
Te beszéltél egyszerű symbian-symbian váltásról, hoztam egy ellenpéldát, ennyi. A magyarázatot és a két rendszert is ismerem, csak arra akartam rávilágítani, hogy akkor sem volt kolbászból a kerítés. Bada-bada vagy mondjuk samsung-samsung váltás most sem sokkal bonyolultabb.
-
Most nézem csak, miről beszélsz: az M600i az UIQ, az E71 pedig S60 platform, még alkalmazások terén sem kompatibilis egymással, kb olyan, mintha android alatt panaszkodnál, hogy miért nem tudsz KDE ablakozót telepíteni, mikor pedig az android is linux alapú...
Én nokia -> nokia vonatkozásban írtam, hogy egyszerű volt. Régen. -
s4tch
veterán
válasz
leslieke #17553 üzenetére
Ha a tizenes készülékekhez nem gyártanak új kiest, ami esetleg már nem támogatja a badás telefonokat, akkor jó esélye van annak, hogy ezek a rendszerek is átjárhatóak legyenek. Ha a tizenen tényleg elfutnak a badás programok, akkor azt sem látom kizártnak, hogy a badás programokat le lehessen menteni, így minden beállítás, játék mentés, navi programban kedvenc, poi, stb. is menthető lenne.
(#17552) aryes: sms-eket ott sem lehetett áttenni más márkájú készülékre ilyen könnyen. Váltottam symbianos SE M600i-ről Nokia E71-re, ott csak csv export-import segített, ha jól emlékszem.
(#17554) David3: ez volt az első gondolatom, de a droidok nagy részében nincs sms mentés, visszaállítás, csak külső programmal. Azok meg nem a bada ki tudja, milyen formátumát használják.
-
Azért az bosszant, hogy symbian alatt kb 5 év és 3 telefonváltás során annyi történt, hogy az sd kártyát (illetve mmc) átraktam az új telefonba és ott volt az összes jegyzet, névjegy, sms, email... Ezt MA miért nem lehet ennyire egyszerűre megcsinálni? Van még hova fejlődni.
-
s4tch
veterán
válasz
leslieke #17548 üzenetére
Jól jött... Ugye Wave-ről Xperia P-re váltottam, és ha nincs kéznél egy droidos Samsung, akkor az üzeneteimnek lőttek volna. Így viszont meg tudtam oldani a Samsung->Samsung, majd a droid->droid másolást. Minden másra jó a gmail sync, de az üzeneteket gyakorlatilag csak ezzel a módszerrel lehet más rendszerre menteni.
-
Firka30
tag
Lehet hülye kérdés de megkérdem
Váltani készülök Galaxy S advance-re,van valami lehetőség,hogy a telefonben lévő smseket áttegyem valahogy androidra?
Vagy marad a telelefonról simre másolás , majd vissza?
-
szebev
senior tag
Leslieke : tech2.hu/megjelent-a-dungeon-hunter-4-118051
-
Fogash
tag
jónapot mindenkinek!
Majd 1 év boldog almaevés után visszanéztem, mert a jó öreg Wave-I-et (S8500GT) még mindig nyúzza az asszony. Keresztkérdések:
skype/viber/hasonló van-e már rá?
esetleg androidot sikerült ráhegeszteni?előre is kösz a válaszokat.
-
kalolaci
senior tag
Tud valaki betűtípust ajánlani, ami hasonló a samsung front-hoz? Lecseréltem már több típusra, de akkor a naptárban ha "rábökök", csak egy számjegyű számokat mutat. Az is érdekes, hogy szinte minden váltásnál újraindul a telefon.
-
David3
őstag
Mágnes közelében nem volt? Az is lehetséges, hogy a mágnes ilyet produkál, ha már az előbbi találgatások nem nyertek...
A képernyő-beégést én még LG Arena alatt tapasztaltam, de ott saját butaságom vezetett hozzá. Biciklitúrán hátitáskában maradt, és asszem nem igazán tett neki jót. És akkor itt lenne a másik tippem: nagy hőmérséklet ingadozásnak nem volt kitéve? Bár, így kora tavasszal (?) ez kérdéses. : )
-
Zolii44
tag
Pár napja eladtam a kis Wavemet, elég volt a bada rendszerből, bár a fém ház picit hiányzik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #17520 üzenetére
Van valami infótok badás Magyar nyelvű szókeresőről?
Nincs.Illetve a mondem probléma megoldódott-e már droidon?
Nem, de dolgoznak rajta.Esetleg ubi van-e már?
Ugyanaz a helyzet, mint a droidnál. -
jahsd
csendes tag
Srácok mi lehet ez? Néhány napja megjelent a képernyő bal alsó sarkában ez a kis szürke izé, és szerintem terjeszkedik
Nagyon vigyázok rá, nem ültem rá vagy ilyenek, szóval nem értemAmúgy (sajna a képeken nem látszik jól), de olyan, mintha beleégett volna a képernyőbe a kezdőképem, mert bármit megnyitok, ott látszik halványan.
Ez egy képernyőcsere lesz? Vagy megérné inkább másik mobilba fektetni? nem nagyon vagyok otthon ilyen árakban... -
SlyChocolate
senior tag
Sziasztok.
Van valami infótok badás Magyar nyelvű szókeresőről?
Illetve a mondem probléma megoldódott-e már droidon?
Esetleg ubi van-e már? -
válasz
leslieke #17516 üzenetére
Igen, ez egy alap probléma az összes telefonnál, ha töltöd, mindig lemerül. Próbaképpen teszteld le, hogy nem töltöd két hétig, figyeld meg, hogy nem fog merülni!
Komolyra fordítva: én kb két éve már írtam róla, hogy teljes feltöltés után beragad vmi processz, én töltés után általában ezért újra is szoktam indítani a telókat, már a spicámon is volt ez a jelenség. -
leslieke
Jómunkásember
No, visszatérve a korábbi problémámra: tegnap este 9-től mostanáig 36%-ról 27-re merült. Vagyis az akksinak semmi baja. Viszont még az jutott eszembe, hogy a nagymértékű merülés a töltés után estén következik be.
-
válasz
leslieke #17510 üzenetére
A kijelentésed alapján szerintem te még a tapsikolós lepkét tologattad, amikor mi a GPRS 56kbit/s sebességével átalánydíjas wapoztunk és neteztünk a NetOverWap segítségével.
Mikor bevezették az EDGE kapcsolatot (240kbit/s) azt hittük az már űrtechnika.Nekem ma is GSM-re van állítva a telóm, és sokszor azzal is netezek, ha pl. csak ide jövök fel, vagy egyéb mobil oldalakat nézek, RSS-t meg emaileket szinkronizálok, arra tökéletesen elég, legalább néha felemelem a fejem a telefonról, amíg betölt az oldal, a szemnek is jót tesz.
Csak akkor kapcsolok át 3G-re, ha normál weboldalakat akarok nézni, és/vagy sietek. -
Dhampir
félisten
válasz
Teaway #17503 üzenetére
Nekem valamilyen alkalmazás mindig fel akart kapcsolódni éjfél körül vagy után. Elképzelhető, hogy egy ilyen háttérben futó folyamat (esetleg több folyamat) is gyengíti az akkumulátort.
(#17507) kalolaci
Nekem erre elég a Wi-Fi is, ha éppen útközben tör rám a művelődés igénye.
A komolyabb munkákat inkább számítógéppel végzem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest