Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz kmarci25 #34533 üzenetére
Amit rászeretnél csatlakoztatni az mind működni fog vele.Ha hdmi-csatlakozási lehetőség van a külső lejátszókon az még jobb.Smart tv-funjciók vannak más márkákon is.Egy valamiben mégis jobb a Samsung.A beépitett médialejátszója legjobb a jeleleg forgalomban lévő márkáknál.Az ára szerintem elfogadhatóItt megnézheted,hogy mit jelent a W-betű.Igaz ugyan hogy tavalyi modekekhez lett irva,de szerintem az ideiekre is aktuális
itt nézd[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz kmarci25 #34594 üzenetére
Az igényednek ez felel meg BD felvevő
Ha nemlátod a tv- leirásában a PVR-megjelőlést akkor nem tud felvenni[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz kmarci25 #34844 üzenetére
Szerintem nem gáz, annyit tud egy 5-ös sorozatú Samsung LCD TV.
Ha valóban jó képminőséget szeretnél látni, akkor a 7-es szériát nézegesd, vagy a plazmákat!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
localhost
Közösségépítő
-
HofiZoli
senior tag
válasz kmarci25 #42305 üzenetére
Hát amelyik üzlet így nyilatkozik, kerülendő. Nyilvánosságot nekik, hogy mások is kerülhessék.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Jovanny2
őstag
válasz kmarci25 #45078 üzenetére
Tutu7030 válasza jó, azaz az automatikus frissítést ki kell kapcsolni, annyiban egészíteném ki, hogy de, bekapcsolja a háttérvilágítást, csak az LCD-t nem (fekete képernyő, háttérvilágítással). Ez szerintem egy abszolút felesleges funkció, ha feltételezzük, hogy évente 1-2x jön ki max. frissítés, és azt sem akarja mindenki felrakni, arról nem is beszélve, hogy alapállapotban be van kapcsolva.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest