Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Gsx-rr #51507 üzenetére
A smart gombot megnyomod, ott jobb felül lesz ilyen opció, hogy szerkesztés. Tudsz mappát csinálni is stb...
Igen, de az akkor már nem wifidirekt.
Az iphonera fel kell raknod a samsung linket, úgy már menni fog, viszont így jó erősnek kell lennie a wifi jelnek mind a tv-n, mind a szaros ájfónom -
Flashget
félisten
válasz Gsx-rr #51518 üzenetére
nem tudsz mást nézni mint amiről fel vesz. (felvétel közben nyomd meg a csatorna váltó gombot és rögtön kiírja - Leállítja a felvételt?)
érdemes.
motion plus D tipusnál egyedire kellett állítani az értékeket meg 10/3-ra. érdemes vele játszadozni a gyári beállított értékek használhatatlanok nekem.
egyet ne tegyél vele ne állísd "ki" opcióra mert akkor egy drágán vett valós 100Hz-es tévéből csinálsz egy 50 Hz-est amit olcsóbban is megvehetszRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Gsx-rr #51549 üzenetére
elvileg az lenne a funkciója szerintem, ha többen használják családon belül a tévé smart-ot, akkor mindenki a saját felhasználó nevével tud rendet rakni a letöltött appok között, (rendezi, törli)illetve azokat tölti be a tévé.
Én speciel más érdemlegest nem nagyon tudtam ezzel kapcsolatban felfedezni. lehet azóta az F széria esetében már többet is lehet vele.A másik fő dolog a D szériánál a samygo miatt volt lényeges belépni develop felhasználóként, de ez már egy másik történet.
Realme GT Master Edition
-
HUNCHUT
csendes tag
válasz Gsx-rr #51518 üzenetére
Először elmész ide:fuso tv a PC-n és regisztrálsz, ez fog kelleni.
Utána belépsz a tv-n a smarthub-ba és nyomsz egy piros (A) gombot.
Bejelentkezel. felh. név - develop PW - bármi.
Utána: tools gomb - beállítások - fejlesztés.
Elfogadod a feltételeket majd OK.
Utána szerver IP - 217.113.62.80
Majd szinkronizálás és kész
Ha Fuso-t indítod akkor fogja kérni regisztrált felh neved.
Sok sikert!Ezek alapján regisztrálva nekem van rtl most-om....
De amit most felraktak a smart-ra,fuso-t azon nincs még mindig rtl most
-
Flashget
félisten
válasz Gsx-rr #52699 üzenetére
D6500 nem.
és a 24p filmeket (mint amiről kérdezel) nem. elindul a lejátszás...homokóra...megint megy 10mp..homokóra..mindegy wifi vagy lan kábel a tv saját lejátszóját megfekteti.régebben az Allshare progiban látszott az m2ts majd kiadták a frisebb verziót és jól letíltották benne, konkrétan nem látja az m2ts fájlt nálam a tv.
ekkor került fel a serviio az látja de mint írtam nem játssza le.
Pio 207+BD-RE lemez + vettem egy asztali Pio 3D BD lejátszót és nincs több fejfájásom az ilyen filmekkel.Realme GT Master Edition
-
Batib
őstag
válasz Gsx-rr #52798 üzenetére
Mivel a tv xfs fájlrendszerre fomázza az adathordozot, csak olyan rendszerrel tudod használni ami ezt felismeri. (a Windows nem) Utána ha szükséges a Windows ujraformázza és használhatod egyébre.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Flashget
félisten
válasz Gsx-rr #52905 üzenetére
végre valaki válaszolt a kérdésemre
Tehát F6500-as tv tudja streamelni az adást Iphonra.
Samsung SmartView amivel nem kompatibilis az xperia tipo....tehát nem tudnám használni. Képtelenek samsungék megoldani androidra több mint 2 éve már ezt a progit vicc....szerencsére amire nekem kell a van másik progi.
Realme GT Master Edition
-
Kabel15
aktív tag
-
Markizmark
addikt
válasz Gsx-rr #52989 üzenetére
Vásárlásnál teszteld le, kapcsoltasd be, vigyél magaddal anyagot a kipróbáláshoz. Akkor nincs meglepi. Felhősödést nézd meg, van-e dirty screen... stb.
Ha személyesen veszed akkor is 3 napon belül indok nélkül elállhatsz a vásárlástól, ha megvan minden tartozék és az eredeti csomagolás. Addig a fóliákat se húzd le.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Gsx-rr #53306 üzenetére
A laptop dolgot nem nagyon vágom, de gondolom ez egy integrált kártya ami már szerintem nem egy mostani szerkezet(de lehet hogy tévedek)
ha a videókártya nem támogatja a 3D-t akkor nem fogja megjeleníteni a filmet.
Asztali pc--t is össze kell kötnöd a tv-vel hogy a 3D filmet meg tudd nézni,
de itt is ugyanaz a lényeg a pc-ben is 3D-s videókártyának kell lenni ami a jól tudom valahol az
HD6670 körül kezdődik (bár ezt inkább a videókártyás topicba kellene rákérdezned)Lumia 950XL
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Gsx-rr #53313 üzenetére
Ennyire azért nem vágom a témát.. inkább itt kérdezz utána :
[link]Nemtudom konkrétan milyen filmet kezdtél el nézni, de ugye ezek a felezett .mkv filmeket le tudja játszani a tv belső lejátszója, de az igazi 3D filmet (ami kb 40-50GB) azt csak külső lejátszóról vagy pcről tudod megnézni.
Lumia 950XL
-
addikt
-
RudY
addikt
válasz Gsx-rr #53696 üzenetére
Én vetten ilyen optikai-jack átalakítót ,de nálam nem működött.
Ilyesmivel próbálkoztál? [Optikai átalakító 3.5jack dugóra]
Erre nagyon sokan csúnyán ráfutnak, mert nem eléggé figyelnek a részletekre. Ez csak toslink-jack dugó átalakító, nem pedig optikai-analóg jel átalakító. Tehát normál jack aljzatba való probálkozás reménytelen, mivel az üvegszálon utazó adat egy fekete lyukba ütközik.Nem is értem ,hogy lehet egy digitális jelet analóggá alakítani.
Pedig nem egy újkeletű dolog, guglizd meg[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz Gsx-rr #53988 üzenetére
szerk: bocsi, nem válasz akart lenni
Van-e itt valaki F6400-al és DLNA képes nassal? (nálam zyxel nsa320).
Még mindig gondom van rengeteg mkv-nál, avinál: a hang és kép elcsúszik.
A másik két tévénken (D6500,ES7000) , ugyanazon az hálózaton semmi gond az adott filmekkel.szerk2.: Hülye vagyok! Most jut eszembe, hogy már közvetlenül a tv-re dugott hdd-vel is próbáltam. Ott is szétcsúszik.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Flashget
félisten
válasz Gsx-rr #54100 üzenetére
ki indulási alap a gyári 3D az 50GB-os lemezen van.
samsung aktív 3D-t használ.
konkrét példa.
Avatar 3D Half SBS .mkv PC-ról, High Speed HDMI kábellel, PowerdVD11 progit használva.
mindenki aki nézte a 2-10 perc közötti tartományig bírta nézni. Szemfájást, fejfájást okozott Én konkrétan ilyet éreztem és még szellemképes is volt..
Gyári 3D Avatar 50GB, Pio asztali 3D BD lejátszóval minden tökéletes semmi fej vagy szemfájás és maga a kép gyönyörű.
ez volt az a pont nálam, hogy ha 3D-t akarok nézni az biztos, hogy nem mkv lesz miután az eleve egy felezett verzió nem adhatja vissza az eredeti képi megjelenést. Akkor inkább 2D FHD-ben.
Persze mindenki maga dönti el mire van igénye nekem igénytelen kategória a 3D .mkv-ban.lehet az LG passzív 3D-n ezek nem jönnek elő szem és fejfájásként, de amíg nem így hasonlítja össze az ember a filmeket addig úgy sem érti meg.
Realme GT Master Edition
-
Markizmark
addikt
válasz Gsx-rr #54130 üzenetére
Az volna az igazi, ha be tudnék menni egy boltba és megnézni egy rendes 3D külső lejátszót egy rendes bluray minőségű filmmel. Akkor volna alapom és el tudnám dönteni, hogy tényleg megéri-e a plusz költséget. Én 3 méterről nézem a 40es tvm és szemüveges is vagyok. Esetemben látatlanban ki lehet jelenteni, hogy tökmindegy felezi-e vagy sem, mert nem tűnne föl a különbség (szerintem), de a 3D hatás lehet megérné, ha az is jobb egy 50GBs filmben.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Batib
őstag
válasz Gsx-rr #54135 üzenetére
Hát az bizony az un. energiagazdálkodás mutatoja. Pl a háttérvilágítás mértéke jelentkezik rajta. Amíg zöld addig "energiahatékony"
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
-
BullZeye
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Gsx-rr #54686 üzenetére
Olvasd el ezt, hátha segít a lényeg megértésében!
Nem valaki találta ki, hanem a világ összes szaklapja, weboldala lényegében ugyanezeket írja.
Két eset van, vagy a távolsághoz megfelelő méretű tévét veszel, vagy közelebb ülsz.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz Gsx-rr #54678 üzenetére
Ez a samsung topic én ide a samsunggal kapcsolatos kérdésekre válaszolok.
Az pedig aktív 3D-t használ minden mást leírtam.
megnéztem LG féle 3D-t nem bántja a szemet ez igaz, de szerintem lényegesen elmarad a 3D hatása az aktívval szemben.más
nézési távolságokhoz pedig..én letöltöttem a teszt képet és megmértem a távolságot HD terén..+10cm csak a tévedés az ott leírtak és a saját tapasztalat kapcsán.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest