Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
Ezekkel a beállításokkal pontosan olyan a mozgás, mint a moziban. Ami az etalon.
Igen, a 24 fps miatt minden film szaggat kicsit és rengeteg rajta a blur is, de ez a "film look". Ha ezt megszünteted a judder feltolásával, akkor nem azt látod, amit a rendező elkészített. Ha egy film amatőr homevideónak néz ki, az nekem filmgyalázásnak számít és nem mellesleg röhejes is. Belenéztem egyszer a Gyűrűk Urába max. judder mellett és majdnem megszakadtam a röhögéstől. Olyan volt, mintha Pista bácsiék otthon valami gagyi díszlet előtt csinálták volna és a szomszéd kézikamerázta volna sunyiban.Ez olyan, mint akinek a dinamikus színbeállítás tetszik. Az közel se úgy néz ki, ahogy a stúdióban masterelték vagy ahogy a moziban vetítették, tehát rossz. Egyszerűen egy teljesen más filmet nézel, annak meg mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest