Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fbfro

csendes tag

Samsung QE55Q80C tapasztalat:

Szeptember óta használjuk. Főként streaming (Netflix, Skyshowtime Apple TV+), de normál TV adásra és Youtube-ra is.
    Előtte egy 2017-es LG LCD TV-m volt. Ég és föld a különbség. A feketék feketének látszanak, nyilván nem OLED szint, de teljesen vállalható és szép képe van. Blooming van azért, de minket nem zavar.
    Foci meccseknél korábban előfordult hogy kicsit fura volt a kép, a játékosok mikor közeli képen voltak és mozogtak akkor furcsán látszódtak, de ez az utóbbi időben elmúlt.
    Kalibrálva nem volt a TV, a gyári beállításokon üzemel.

És az Xbox Cloud Gaming. Hát az nagyon meglepően jól használható. Annak akinek nincs összehasonlítási alapja egy normál konzollal, az szerintem nagyon fogja élvezni. Egy PS5 kontroller van csatlakoztatva. A TV automatikusan Gaming módba kapcsol. Fortnite és Forza lett próbálva eddig.
    A Fortnite a fiam elmondása szerint olyan mint ha PS-en játszana, nincs lag, nincs kép szétesés. Egyetlen bug, ami nem a TV hibája hanem az Xbox Cloudé, hogy nem tud mikrofonon keresztül beszélni a csapattársaival. De ez több helyen is írva van, majd egyszer lesz rá frissítés...
    A Forza meg nekem is láthatóan gyönyörű volt. Nagyon éles és feényerős, akadás minimális. Árnyékok, vízcseppek, tükröződések nagyon jól néznek ki. Egy-egy fps drop, illetve egy-egy minimális kockásodás főleg ha az eget mutatták észrevehető volt, de teljesen élvezhető a dolog.

A TV wifin kapcsolódik egy otthoni mesh hálózathoz, és ahogy néztem 15-18 Mb/s volt az adatforgalom a Forza alatt.

Nem a legolcsóbb TV-volt, meg vannak ennél jobban ajánlott típusok olcsóbban, de nekem azt mondom hogy megérte megvenni. Gyors, szép, játszani lehet rajta és mivel 2023-as modell remélhetőleg a támogatási is majd jó pár évig kitart majd.

Új hozzászólás Aktív témák