Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Apámék vettek egy samsung ue32n5302 tv-t, és vásárlás után derült ki, hogy semmilyen módon nem lehet analóg hangot kicsikarni belőle 3,5 jack és scart hiányában. Este szeretné fejhallgatóval nézni, amikor az asszony alszik. Milyen lehetőség van erre?
Illetve a házimoziján nincs hdmi és optikai bemenet, így akkor azt sem tudja használni?
Idáig csak egy típust kaptam (holnap megyek megnézni), túrtam a netet ezzel kapcsolatban, de a media markt-os okospultos próbálta félrevezetni, hogy bluetooth-on keresztül megoldható a fejhallgatós témakör új fejessel, de nem találtam kékfog opciót a specifikáicókban.
Nagyképűen mondtam, hogy megkapja ajándékba a két évvel ezelőtt beszerzett black friday-es lg-t, de azon sincs scart és jack kimenet, szóval para van. Már csomagoltam volna el, amikor koppantam...Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest