Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Én csak egy példa voltam, tudod hányan keresnek hogy elhagytam a telefonomat, betört a kijelző, beázott, stb. "most mit csináljak?" - persze akik ide írnak általában mentenek, felhőt használnak de sokan még a TAJ számukat se tudják nélkülem. De ez már nagyon OFF, a lényeg hogy szvsz érdemes tartalékkal rendelkezni, főleg egy Fold mellett ami vagy már volt szervizben vagy majd egyszer oda fog kerülni.
-
blueye
veterán
"Azért ez a legtöbbször szerintem nem életszerű, hogy két, még támogatott telefon jut egy emberre. " - ezzel nem értek egyet. Komoly cégem van. nem engedhetem meg magamnak hogy egy telefon hiánya hátráltasson a munkában. Mindig két laptopot is tartok.
A többivel viszont tényleg egyetértek, a támogatás kitolása hozott vissza a Samsunghoz. -
blueye
veterán
"mert kényelmetlen eszköz nélkül maradni." nekem mindig van egy klónozott telefonom tartalekban (most egy hibás kijelzős flip 4) - ha bármi történik a folddal pl. egyik bankba se tudnék belepni. Most használtam is, eskü így nyáron még jobb is volt azt hordozni munka után 😀
-
jacis
nagyúr
Amikor megvettem tudtam hogy nem lesz egy időtálló megoldás. Nem is terveztem hogy évekig használom. Addig használom amíg ki nem purcan. Ha lesz rá gari megcsináltatom ha nem akkor meg majd meglátom mi lesz vele.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
HardRic
addikt
A régebbi típusokon fóliával is bőven elkezdett repedezni. Eléggé követem redditen az issue-kat, szerencsére az 5-ösnél nagyon kevés gond van. Amúgy meg van biztosításom, szóval inkább használom úgy ahogy nekem jobb és kockáztatok meg egy sérülést, minthogy őrizgessem az utókornak.
-
Snoop27
őstag
Igen, emiatt sem tudok vitába szállni vagy ellenérveket felhozni a telefonnal szemben (bár nem is lenne szándékomban) mert pár perc semmire sem elég, tetszett a zsanér, hogy szépen nyit és zár, valamint a tablet élmény is wow érzetet ad. Őszintén kűlsőre az Open jobban bejön, de tartok az OS-től, samsungom már volt nemis egy, s az UI nagyon bejött, szép, stabil, szépen kidolgozott.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
-
Snoop27
őstag
Céges telefonnak is használnám, sokszor irott formában kommunikálunk s attól lartok, hogy nem tudnék megfelelően pötyögtetni rajta. Nyomkodtam már a kiállitott darabokat, de az a pár perc nem sokra elég.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Neck
veterán
Köszi a válaszokat. Azért paráztam rá a belső kijelzős sztorira, mert megnyomkodtam a telót itt a német Media Marktban, és tele volt "körömnyomokkal". Ezek szerint akkor az a fólia, ami rajta van, csak ilyen puha
Egyelőre akkor a belső kijelzőre nem rendeltem semmit, a külsőn egy Spigen fólia lesz.
A Samsungnál ami van biztosítás, csak funkcióra köthető, esztétikumra nem, és a "direkt behatásokat" nem fizetik, csak a véletlent.
Magyarul, ha jól érvelnek, nem kell fizetniük semmitAzért átgondolom. 1 évre 110 euró, maximum 2 kárt fedez, és sajnos önrész is van, alkalmanként 130 euró.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
worxland
addikt
"Miben?" : töltés, kijelzőméret, vastagság, súly, képarány, kamera, akku méret, gyűrődés.
"a toll támogatásról nem is beszélve. Olyat egyik konkurens sem tud." - dehogynem, Magic V2
"Kamerában, gyűrődésben, a szélesebb külső kijelzőben, meg töltés sebességében meg nem annyival jobbak, hogy az ellensúlyozza a hiányosságaikat a Z Foldokhoz képest." - ebben teljesen eltér a véleményünk.[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával