Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Jól értem, hogy most a telefon belakása közbeni power drainból vontok le következtetéseket? Alapszabály, hogy egy hét normál használat után kezdünk el nézelődni az akkuhasználattal kapcsolatban.
Egyébként nekem egyáltalán nem melegszik, kitűnő a térerő és kifogástalan az üzemidő is, ami persze még finomodik. Egyetlen bug a már oda-vissza kitárgyalt fakó kijelző (lásd. Instagram gyorspanel vs. gyorspanel bárhol máshol).
Értem én, hogy mindenki fél az Exynostól, de azért adhatnátok neki egy esélyt. Még az sem kizárt, hogy ezt most nem rontotta el a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító írás
Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Új ingyenes hirdetések
- iPhone 13 128GB Apple garancia + Média Markt jótállás!
- Apple iPhone 12 Blue 128GB
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB - (Desert Titan) - Csak 1db!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest