Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz
klaya86 #20759 üzenetére
Majd egy válás után hirtelen sok időd lesz és hogy nem bolondulj meg, lehet, hogy felmerül egy xbox vagy PS5 mint lehetőség... Tapasztalatból mondom, és nem 38 vagyok, hanem kicsit több...
De tudod mit, inkább nem tudd meg, milyen. Csak jelzem, hogy nem életkor kérdése. Hiszen belül mindannyian 20-25 között vagyunk és ott is maradunk! -
vigfer90
csendes tag
válasz
klaya86 #20759 üzenetére
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te. A gyerekek mellett nincs idő órákra a konzol elé beülni, meg nem is lehet.
Mutatom, hogy nálam mi fut.A töltőfej tudja az összes PD szabványt. Azaz játék közben csak annyit tölt a teló amennyit elhasznál, azt sem az akkuba, hanem közvetlen a hardverbe. Így nem terheli az akkut és kevesebb a melegedés. Van erre opció a telefonban, be lehet kapcsolni.
A DualShock 4 adja magát, a kis clip-et ami a telefont tartja Aliról rendeltem. Rugós, gumis, jól tartja a telót. A kontroller egy öreg PS4 Pro-ról maradt meg.
A hűtőventi pedig akkus, azaz nem kell kábelezni folyamatosan a használathoz. Két fokozat van, csendes, hatékonyan hűti a telefont még tokban is. Rugós, gumis, jól kapaszkodik.
Ezzel a konfiggal a Warzone Mobile max grafikai beállítások mellett fut, és nem kezd el a telefon throttlingolni, azaz nem lassul be, mert nem melegszik túl.
A feleségem amikor ezt a setupot először meglátta kinevetett, azt mondta nem vagyok normális.
Low budgetből ezt lehet kihozni.
Én imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest