Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy néz ki, hogy most elhamarkodtam a kirohanásnak azt a részét, hogy későn száradt meg. 1 órát mondtak, 2 órát vártam, és akkor írtam kb... akkor még ott voltak a foltok. Ez a harmadik hidrofóliám. De ez száradt meg a leglassabban, a Xiaomira a Yettelesek tették fel, annál gyűjtöttem elsőnek tapasztalatot májusban. Annak is kellett 2-3 óra, ennek most 3 óra.Felül a sarokban az az én körmöm volt (volt egy karcolásnak kinéző vonal, és akárhogyan törölgettem a fóliát nem tűnt fel, így egy pillanatra, a ott piszkáltam, de gyorsan abbahagytam, az érdekessége az, hogy a karcolásnak tűnő dolog is eltűnt) A Telekomnál fogják a telefont és elviszik egy külön helyiségbe, szóval attól féltem, hogy ott megkarcolódott. ... A kameránál nem lett 100%-os, az előző jobb felhelyezés volt, de ezen nem akadok fent. Amúgy a Telekomnál kedvesek voltak, elnézést kértek a kellemetlenségért, soron kívül helyezték fel.
#2952TeeJay: Nekem a három havonta érkező javítás, meg az, hogy manuálisan kellett sokszor telepítenem, és persze az a tény, hogy évekkel rövidebb a szoftveres támogatottsága, mint a Samsungnak.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akvarisztika
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest