-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz kekesi132 #14471 üzenetére
Hát nem tudom, de Master szinten kezdeni egy még ismeretlen játékot, nem szerencsés szerintem. Ha valaki azt kedveli, hogy percenként kell visszatölteni elhalálozás miatt (lévén az első bandita kétszáz méterről a rozsdás csúzlijával egyetlen lövéssel leterít, vagy az első vak kutya három harapással kivégez) a játékot, én tiszteletben tartom. Én inkább játszani szeretek, felfedezni az új játékot. Töredelmesen bevallom, elsőre Kezdő szinten végigjátszom, később ha újra előveszem, növelem a nehézségi szintet. Persze ez csak az én véleményem.
Egyébként messze nem csak a fegyverek sebzése a különbség, ez igencsak sovány eltérés lenne. -
Sensut
őstag
válasz kekesi132 #14430 üzenetére
Nagyon is sztori centrikusak a részek és összefüggenek egy bizonyos ponton, de a játékok ennél sokkal bővebbek a mellékküldetéseken keresztül. Az időlimit itt pipepurc, nem okoz gondot és bőven lehet teljesíteni a feladatokat a határokon belül, kivéve talán a CS-ban, ahol annyira nem is fontosak az időlimites küldetések. Persze némi gyakorlat kell hozza és hogy azt megszerezd, ezért jó ha teljesen az alap játékokkal kezdesz, mert a modok csak nehezítenek vagy bonyolítanak a dolgokon. Még mindig azt ajánlom, hogy a tök üres játékokkal kezd, de hát ahány ház, annyi szokás. Happy stalking!
[ Szerkesztve ]
-
Sensut
őstag
válasz kekesi132 #14426 üzenetére
Mindenképpen a megjelenési sorrendben játszd, mivel a CS története is úgy van megírva, hogy akkor legyen a leghatásosabb, ha a SOC után játszod (magyar szinkront nem ajánlom a CS-hez, mert katasztrofális. Még az angol sem az igazi, az orosz a legjobb). Semmiféle moddal ne kezd az élményt, mert így nem csak a szűz sztorit kapod, de jó viszonyítási alapot is kapsz a későbbi modokhoz, illetve a játék hibáihoz is.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz kekesi132 #14426 üzenetére
Fallout 2 hatalmas kedvencem volt anno (Gamestar (vagy PC Guru?) teljes játék) és persze az 1 is, de mivel azt játszottam másodszorra, annyira 'nem ütött'. aztán megfertőzött a Zóna. lehet emiatt a Fallout 3 már nem fogott meg annyira, végig se játszottam
mostanában már alig játszom, de a S.t.a.l.k.e.r. játékok mindig is a legjobbak között lesznek nálam.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Timstrike
tag
válasz kekesi132 #14424 üzenetére
Első nekifútásra javaslom,hogy ne használj semmilyen módot,csak igy tudod majd értékelni igazán a játékot.
Ha majd belekóstoltál és megfogott a játék akkor majd találsz hozzá mindenféle módot amivel újrajátszhatod.
Érdemes a megjelenések szerint játszani de ha nem úgy gondolod akkor a Clear Sky-al kezd amihez még magyar szinkron is van nem csak teljes magyarítás,utánna meg Shadow of Chernobyl és végül a Call of Pripyat.Üdv a Zónában Stalker!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest