Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Aarpok #13663 üzenetére

    Hopp, most veszem eszre hogy valaszoltal, valahogy beleolvadt a sok szurkebe, nem figyeltem oda.
    Nos, akkor elkepzelheto, hogy valamelyik elmaradt a mentesben, azaz emlekszem hogy megtalaltam, csak eppen a mentes utan...es lehet hogy egy olyan mentest hasznalok, ami elotte volt.
    Na es kapunk valami izgalmas jutalmat, vagy sem ? Mert akkor hagyom is a francba...Mar annyi cuccot osszeszedtem, hogy 3/10 ha hasznalom...a tobbi csak felesleg.
    Amugy akkor tuti nincs meg a kuldi, mert voltam Zatonban megrendelest csinalni (SVDK-t kaptam a rendelesben, a piros loszeres mesterlovesz, subidubidu), adtam el kepzodmenyt Szakallnak, utanna Hawaiinal is jartam, o mondta meg hogy merre keressem a 200 kilos transmittert, de nem volt ilyen szoveg, akkor valamelyiket nem hatastalanitottam.

    Kevlar : megvan a Monolit kepzodmeny, a tudossal levetettem penzert a sugarzasat, es melleraktam meg a 9+13%os kevlart is, igy 25+13+9=47% kevlarom van, +60% golyoallosag, akkor mar 100 felett van, gyakorlatilag sebezhetetlen kellene legyek, nem ? Nos, holnap meglassuk, ma mar nem jatszom tobbet, a doksik miatt, es amiatt hogy kell furodjek, es holnap melo.

    Aha, koszi a kepet.Holnap utannanezek.Prometheusz ? Hisz az nem epp a Monolit fohadiszallas ? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák