Hirdetés
-
GAMEPOD
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Aarpok #11083 üzenetére
tegnap este azt hittem Nitronál, hogy megint belefutottam egy "már odaadtam a szerszámokat, de a játék mégis azt hiszi, hogy nem" bugba, de rá kellett jönnöm, hogy azokat a szerszámokat Kardánnak adtam. ő tud egyelőre fejleszteni, de most legalább az egyszerű munkákhoz valók is meglettek, legutóbb azokat vorontól kellett kérnem
persze lehet, hogy most meg a még hiányzó finom munkához valók nem lesznek meg, ki tudja, ez a zóna
sniper már van (3 is, kösz alpha csapat
) kár hogy senkiről se tudtam még valami jobb ruhát leszedni, a mostani zsoldosgöncre meg sajnálok költeni. megyek a vaserdőbe a térképekért, hogy olcsóbban utazhassak
ja, és még egy veles se ártana
(megin' szakadozik a netem, lehet tényleg bedöglik a routerem?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest