Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
Turbobacsi #3346 üzenetére
Letudnád méretezni az A6 hengerét? Nem tudom bele férne e az A4S-be
Az asszony hajszálait nem győzöm leszedniEz az egy problémám van...de ha a gumihenger megoldaná a problémát, én belerakok egyet bizta, mint ahogy már megoldottam a fekete szőnyeg problémát is
Csak kellene egy pontos méret, hogy hosszra/átmérőre és a tengelyvég mennyire passzolna. -
szeva000
addikt
válasz
tomazin #3300 üzenetére
A 18mm-en átment, a 25-nél próbálkozott, több szögből, de nem ment át. Ha lesz időm és ráérek...ami kizárt... odaraknám és nézegetném órákon keresztül a magasabb küszöbnél...de nem fogom
A shaggy szőnyegekre is símán felmegy, pedig az végképp nem alacsony
Egyedül a fekete mintásnál gondol egyet és nem hajlandó rámenni, csak a mintáig -
szeva000
addikt
válasz
cujo7777 #3276 üzenetére
Hazaérve gyorsan kipróbáltam egy 10percre az A4s csodát...Az bizta, hogy a 18mm-es küszöbön átment, pont kifogtam szerencsémre. A 25mm-es küszöbnek nem is próbálkozott, pont szemben akart rámenni és visszafordult
, de mondom, gyors próba volt. Azt már látom, hogy nem mindegy milyen szögben megy rá, sokat számít.
-
szeva000
addikt
válasz
cujo7777 #3276 üzenetére
Ha tudsz várni hét végéig, akkor már meg tudom mondani, hogy az A4s átmegy e a 2,5cm-es küszöbön mivel nálam is ez egyik ilyen magas. Én is végignyálaztam több tesztet, leírást, egyedül erről írták, hogy az egyike azon gépeknek, amik magasabb küszöbre is felmennek. Ezért is az a4s-t rendeltem.
-
szeva000
addikt
válasz
Silent77 #3190 üzenetére
És ha a szobából indítom, akkor az 1cm-en átmegy elvileg? Van 2 szoba, amit egybe tudok nyitni, esetleg egy ajtót hagyok szabadon, azon kimehet
visszaút nincs, ha nem tudja a magasabb szintet
Utána mehet végül is a járólapokra. A V7s vagy a V5s pro fugákból felszedi a piszkot?Ez érdekelne a XShuai HXS - C3-ról is még igazán a küszöbmagasság mellett. Esetleg még árban szóba jöhet az ILIFE A6 vagy valami ajánlott típus. -
szeva000
addikt
válasz
ribarszki #3185 üzenetére
Engem nem a történelem érdekel, hanem olyan gép kell, ami bizta át is megy 1,5-2cm-es küszöbön és van aki már biztosan próbálta.
Az a trükk, hogy a szobák felől nincs csak kb 1cm a lamináltpadlózás miatt...viszont az ajtók másik oldalán van 2cm a küszöb a szintek eltérése miatt.
Itt valahogy nem ártana átküzdenie magát. Van 3db kis méretű shaggy szőnyeg, azt felszedném, viszont az egyik szobában marad egy nagy méretű szőnyeg, de az rövid szálú 5-6mm magas. -
szeva000
addikt
Sziasztok!
Robotporszívókkal van valakinek tapasztalata?
Nem a xiaomi-ra gondoltam 400€-ért, valami olcsóbb haier , ilife kategória...
Ez érdekelne igazán, jó áron van aránylag, de bármi szóba jöhet. Igazából nekem az a lényeg, hogy a fugából kiszedje a port és ne akadjon el 1-2cm-es köszöbön. Szőnyeg 1helyen van amit nem tudok felszedni, azt is jó lenne ha megoldaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest