Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ga_-bor #3960 üzenetére
Ha már tartozékok, itt van még pár:
2 szűrő, 2 oldalkefe, 1 főkefe
4 szűrő, 4 oldalkefe, 2 főkefeA Xiaomi által ajánlott csereperiódus a következő:
Szűrő: 150 óra
Oldalkefe: 200 óra
Főkefe: 300 óraTehát egyfőkefe cserére jut 2 szűrőcsere, és 1.5 oldalkefe csere (2 főkefére, 4 szűrő, 3 oldalkefe).
De láttam már olyan pakkot is amiben 1 főkefe, 3 szűrő, és 2 oldalkefe van. Ez arra lehet jó, hogy, ha még a gyári alkatrészek vannak a porszívóban akkor egyszerre fog elfogyni az összes alkatrész, és lehet a fenti pakkok valamelyikét venni utána, és így ne marad felesleges alkatrész a csere ciklusok között.
Amit ga_-bor kolléga linkelt, ott nem értem, hogy hogy jön ki a matek.
2 főkefe, 2 oldalkefe, 3 szűrő... -
-
TOZ
addikt
válasz
ga_-bor #3839 üzenetére
Nem tudok róla.
A kozossegi tudas okan ideznem a privat uzenetemet (gorba537-nak irtam) a temaban.
Nekem sajomi accounttal működik.
Az okossag ott van, bár nem tudtam kipróbálni mert nekem kínai verzió van, hogy az EUs beállításokkal is leszedi a térképeket a mi accountbol, és utána azonban app, már tudja a zónát, ami neked kell.Az IP a porszívó IP címe legyen.
Amit még kiszaszeroltam benne, hogy (egyelore) csak lokalisan tudam ezt a megoldast mukodtetni. Nem tudtam tavolrol megoldani. De ez elkepzelheto, hogy az en benasagom oka (is).
Az idezet reszt (EU-s okossag) valami forumra alapozom (talan nemet, nem emlekszem mar sajnos, hol olvastam). Ott adtak a tippet a GDPR karosultaknak. -
-
válasz
ga_-bor #1877 üzenetére
Potom 350.000 Ft-os orrszívó.
Én anno nagyon beszívtam a lux-ot. Friss kapcsolat, párom szüleihez mentünk, beszélgetés és valahogy feljött a téma hogy hogyan verik át az embereket vidéken. Se internet, se szaküzlet a közelben. Sikerült példának a lux porszívót és a zepter készletet felhoznom, mire közölték hogy zepter edényeik, kávéfőzőjük, műanyag edényeik stb és lux porszívójuk van, unit linked megtakarítással stb.
-
kóóó
aktív tag
válasz
ga_-bor #1854 üzenetére
Ez annyira erdekes, hogy en nov24en rendeltem eu expressel es nem kaptam meg sms-t.
Egyedul a GB oldalan van valami kamu tracking ami azota is azt irja, hogy Southall.Most ez, hogy mukodik mar fogalmam sincs, hogy en egy honap utan se kapok sms-t, mikozben mas meg 2 nap utan mar kap.... :$
-
puhi78
csendes tag
válasz
ga_-bor #1273 üzenetére
Az enyém szeptember 14 óta nem mozdul Franciaországból. Többször kérdeztem a GB-t, türelemre intettek.
Tegnap előtt már kevésbé kedvesen érdeklődtem, erre azt a választ kaptam, hogy nem vettem biztosítást.
Bár a szállító felelős a történtekért, de nem áll az irányításuk alatt.
Jó szándékuk jeléül kapok 50% kedvezményt ha újra rendelek, csak 141 USD-t kell fizetni. Vagy kérhetek jóváírást, akkor is ugyan ennyit utalnak vissza, cserébe kapok minden USD után két pontot.
PayPal-al vettem, jelezni fogom nekik, hátha tudnak segíteni.
Van valakinek hasonló tapasztalata?Köszi,
P -
wierra
senior tag
válasz
ga_-bor #1149 üzenetére
Szétszeheted, de akkor ugrott a gari. Vidd be a szervizbe, majd ők kitakaritják. Egyébként az nem rendeltetésszerű, hogy a plexi mögé por kerüljön.
Nálunk, mivel napközbeni dolgozunk, nem megy a padlófűtés. A robot dél körül kezd neki a takarításnak, amikor biztos, hogy még csak nem is langyos a padló. Azt javaslom, hogy a termosztáton állítsd be úgy a fűtési ciklusokat, hogy ne legyen meleg a padló, amikor útjára indul a porszívó.qqzs: nem lehet, hogy a kerék tengelyére rátekeredett valami és amiatt szorul?
-
wierra
senior tag
válasz
ga_-bor #1145 üzenetére
Porszenzor hibának (vagy piszkos porszenzor) tűnik a leírasod alapján. Egyébként pedig egy részlet a user manualjából:
"Ne tegye ki extrém melegnek vagy hidegnek. A készülék nemalkalmas arra, hogy hosszabb ideig nulla fok alatti vagy 30 fokfeletti hőmérsékleten tárolja."
-
wierra
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest