Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Locutus

veterán

válasz Locutus #28921 üzenetére

Na megvan :)

Még barátkozunk, de eddig jól teljesít.
    Sima közepes szívóerőn végigengedtem a házon térképezés közben, és mindent felszedett. Nem maradt semmi. A navigációja is teljesen jó. Szinte 100%-ban szőnyegmentes a ház, de ahol pl volt rövidszőrű lábtörlő, azt is szépen kiporszívózta.

Azért persze vannak még részletek, amik majd kiderülnek. Most egy jó 60m2-en takarított, ahol kb egy hete nem volt. Jó sok kutyaszőr. Egyben megcsinálta az egészet, majd visszatért, egy fél kutyányit ki is szippantott belőle az állomás, csináltam videót róla:
    [link]
    :DDD

Aztán megnéztem az alját, hát azért tekeredett ide oda kutyaszőr. Szerencsére gondoltak rá, hogy könnyen kiszedhető legyen:

Aztán rájöttem, hogy egy kutyaszőrdugó bizony a porszívó tartályában is benne maradt, nem tudta kiszívni belőle:
    Szóval ezt kézzel kellett kiszednem.

De alapvetően ennyi kosszal, szőrrel egyszerre nem lesz dolga, ha naponta megy. Meg talán majd be tudom konfigolni azt is, hogy ne csak az egész ház után térjen vissza az állomásra, hanem gyakrabban.
    Szóval elismerésre méltó mennyiséget szedett össze, de majd pár hét alatt kiderül, mennyire lesz kezelhető vele a kutyaszőr helyzet. Felmosó funkciót még nem teszteltem, de szerintem alapesetben le is szedem róla a rongyot, mert az is összeszedi csak a kutyaszőrt, aztán húzza magával.

Új hozzászólás Aktív témák