Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Locutus
veterán
válasz
Locutus #28972 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy a szoftverben van smart ürítési intervallum is, amit különösen állatszőrös helyekre ajánlanak. Illetve van még deep fokozata is az ürítésnek, amikor tovább/erősebben szívja ki a robotból a cuccot az állomás. Szóval van helye fejlődésnek még
Meglátjuk a következő körökben mire megy.
Azt nem tudom, hogy ha közepesről magasra állítanám a szívóerőt, az vajon segítene e a betekeredett szőrökön, hogy több jusson a tartályba, és kevesebb a kerekekbe. -
Locutus
veterán
válasz
Locutus #28921 üzenetére
Na megvan
Még barátkozunk, de eddig jól teljesít.
Sima közepes szívóerőn végigengedtem a házon térképezés közben, és mindent felszedett. Nem maradt semmi. A navigációja is teljesen jó. Szinte 100%-ban szőnyegmentes a ház, de ahol pl volt rövidszőrű lábtörlő, azt is szépen kiporszívózta.Azért persze vannak még részletek, amik majd kiderülnek. Most egy jó 60m2-en takarított, ahol kb egy hete nem volt. Jó sok kutyaszőr. Egyben megcsinálta az egészet, majd visszatért, egy fél kutyányit ki is szippantott belőle az állomás, csináltam videót róla:
[link]Aztán megnéztem az alját, hát azért tekeredett ide oda kutyaszőr. Szerencsére gondoltak rá, hogy könnyen kiszedhető legyen:
Aztán rájöttem, hogy egy kutyaszőrdugó bizony a porszívó tartályában is benne maradt, nem tudta kiszívni belőle:
Szóval ezt kézzel kellett kiszednem.
De alapvetően ennyi kosszal, szőrrel egyszerre nem lesz dolga, ha naponta megy. Meg talán majd be tudom konfigolni azt is, hogy ne csak az egész ház után térjen vissza az állomásra, hanem gyakrabban.
Szóval elismerésre méltó mennyiséget szedett össze, de majd pár hét alatt kiderül, mennyire lesz kezelhető vele a kutyaszőr helyzet. Felmosó funkciót még nem teszteltem, de szerintem alapesetben le is szedem róla a rongyot, mert az is összeszedi csak a kutyaszőrt, aztán húzza magával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest