Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Hölgyek-urak!
Keresgéltem, de nem találtam egy összefoglaló szerű valamit. Nem akarok baromságokat kérdezni , így mielőtt bármit kérdeznék tudnátok linkelni egy jó hsz-t ami kezdőknek hasznos? Első top up, simplevel valahogy összemókolni, mi az ami nem megy itthon, ilyenek.
Örök hála előre is 🙂"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Köszi! Már majdnem megvagyok az egésszel, csak ott akadtam el, hogy a revolut kártya feltöltésénél ha kártyás vásárlásként akarom feltölteni akkor kér kártyaszámot (amit simpleből nem tudtam még kinyerni). Jó, mondom akkor tuti a simplen belül kéne visszavezetni a revolut kártyára, de azt még nem tudom, mert ugye még nincs revolut kártyám, mivel ahogy láttam akkor kapok csak ott virtuális kártya számot is, ha már töltöttem rá. Mit csinálok rosszul?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz hedgehog #958 üzenetére
Á, sejtettem, hogy van valami ilyesmi. És akkor ha csináltam eur feltöltést akkor utána már van kártyaszám és akkor azon belül él a forint meg az euro is ha jól értem. mármint egy kártyaszám alatt fut, hiába csináltam kettőt revon belül .
-
spanyoll
addikt
válasz sajti_pajti #960 üzenetére
Virtuálisra gondoltam, hogy gyorsan meglegyek. Meg amúgy is gyakran csak telefonos nfc fizetést tolok.
-
spanyoll
addikt
Nem. Van forint meg euro account revolutban. Simplet forinttal töltöttem, de mivel addig nincs revolut kártya amíg nincs rá töltve , ezért csináltam a revolutban az eurost. Utána meg a simple webes kártyáról visszamozgattam a pénzt, csak nem a "rendes" kártyára, hanem a revolutos webesre.
Aztán lehet hülyeséget csináltam, de csak nem."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Drágáim!
Nézegettem, de nem tudom eldönteni, hogy megéri-e a prémium.
Disposable card nem kell, azon kívül meg a supporton kívül nem láttam annyi plusz featuret amiért azt mondanám, hogy megéri.
Az utalás (akár revolutos felhasználók között akár revolutról kifelé) az gondolom ugyanúgy azonnali, ahogy reklámozták, nem? Vagy abban van valami különbség?
-
spanyoll
addikt
Ez a visszatoltes ez csak egyszeri? Mármint én most nem töltöttem vissza ennyit, de ha bejön az app akkor akarom majd jobban használni a kártyát is és akkor töltenék még rá. Nincs ilyen korlát hogy havi 1x lehet a 65t, vagy valami?
-
spanyoll
addikt
válasz sajti_pajti #990 üzenetére
Nézegettem, de azok nem győztek meg annyira.
Kiutalni nem fogok róla sűrűn, ergo az nem szempont. Kp felvételi limit detto.
Az fx limit ha jól tudom akkor az a teljes pénzforgalom (5000gbp premium tagság nélkül)? Az szerintem teljesen okés."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Na nekem sem akarja az igazságot a simplevel a webes kártya regisztrációjánál. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy wtf...
-
spanyoll
addikt
Simpleben van az otps kártya, a simple saját webes kártya, revolut. A revolutra megvolt a vissza töltés , ergo az okés. De! A simpleben amikor ranyomok hogy bankkártya biztonsági azonosítása és beírom a kódot ami az első 100ftos terhelés mellett jött, akkor azt nem fogadja el, bárhogy próbálom.
-
-
spanyoll
addikt
válasz spanyoll #1002 üzenetére
Ezt mondta a simple ügyfélszolgálat:
Tisztelt Felhasználónk!
Köszönettel vettük a Simple Ügyfélszolgálatához érkezett megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy a Revolute kártya kompatibilis az alkalmazással.
Önnek lehetősége van az alkalmazásban Simple kártyát létrehozni, mely Revolute kártyával feltölthető és NFC fizetés végrehajtására alkalmas.
Javasoljuk, hogy törölje ki a tárolt bankkártyát, ezt követően jelentkezzen ki a Simple alkalmazásból, majd a telefon beállításain belül keresse meg az alkalmazás kezelőt, és azon belül is a Simple alkalmazást. Törölje ki a készüléke gyorsítótár, illetve az alkalmazás által tárolt adatokat, majd törölje és telepítse újra az alkalmazás legújabb verzióját. Jelentkezzen be az újra telepített Simple alkalmazásba, ezt követően regisztrálja be a kártyát.
Amennyiben hibát tapasztal, további vizsgálat érdekében kérjük küldje el részünkre a hibaüzenetről készült képi mentést és adja meg a készülék típusát, az azon futó szoftver verziószámát, valamint a letöltött Simple alkalmazás verzió számát.
Megértését és együttműködését köszönjük!
A Simple szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön rendelkezésére."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Van itthon fizikai, de egy száraz kimutatás meg egy szép grafikon között, hogy mire költöttem van különbség. Amúgy meg urambocsá próbálkoztam, hogy ha már csináltam egy második bankszámlát kártyával akkor tudom-e így használni, stb. Az meg azért csak nem bűn...
-
spanyoll
addikt
"Mondjuk ezen én is röhögnék."
Hát barátom, ha neked ez okoz örömet, akkor egészségedre.
De mindegy, kár is erre több szót fecsérelni. Ha bárkit zavart volna, hogy ilyet mertem kérdezni, akkor utólag is elnézést kérnék, hogy a drága idejét arra kellett fecsérelni, ami számomra se volt egyértelmű és esetleg tanult belőle valamit.
Ígérem a jövőben inkább olvasok 20 külföldi fórumot azelőtt, mielőtt merészelek írni és megosztani a tapasztalataim másokkal, akik esetleg nem beszélnek angolul így nem tudják ezeket a dolgokat kikeresni.
Mea culpa, mea maxima culpa."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Valahogy kitalálták most, hogy biztonsági okokból ki leszek vizsgálva. Kártyám mar verified most, az accountom is remélem nemsokára...
-
spanyoll
addikt
Kb mennyi idő ez a biztonsági vizsgálat? Éjjel 5kor rámírt a support aztán mivel nem válaszoltam ezért most ennyi. Válaszoltam nekik mizu de nem nagyon foglalkoznak velem.
-
spanyoll
addikt
válasz spanyoll #1078 üzenetére
No megoldódott a simple Vs revolut probléma: kértek mindenféle papírt, igazolást az utalásról, aztán amikor az elmúlt 3 hónap banki kivonatát kérték akkor akadtam ki, hogy menjenek a francba. Felraktam pénzt a számlára, rendeltem kártyát, de semmit nem tudok használni mert szórakoznak. Rögtön fel lett oldva a tiltás 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest