Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Na, több ember véleményét kikértem akikkel a mai nap beszéltem és mind azt mondta, hogy sajnos jön-megy a hangom hívás közben, mintha víz alá merülnék időnként.
A hívások fogadásánál szóba jött omniózus pár másodperces szünetben is közrejátszhat ez a "víz alá merülés". Ma ugyanis saját fülemmel is hallottam, felhívtam barátnőm telefonjáról a grandx-et és az első mondatot szinte nem hallottam olyan tompa, halk volt. Aztán jó lett, majd beszéd közben is többször előfordult ez.Hálózati hiba, fejlesztés? Akkor miért csak annál van probléma a hanggal, akit hívok? Én miért nem hallom a grandx-en?
Eddig úgy voltam, hogy a recsegés miatt holnap beviszem és kérek másik készüléket, de ha ez a hang elmenés tényleg ilyen durva, mint azt hallottam és mondták, akkor lehet, hogy kénytelen leszek visszakérni a pénzem. Még azért holnap tesztelem, mert nagyon sajnálnám visszadni ilyen bagatel hibák miatt ezt a szuper ár/ érték arányú készüléket.
Badboys " kínai be nem a házba,de még a környékére sem.":
Nem?? Minden kínai ami csak körülvesz! Minden! Nézd csak meg, a környezetedben levő dolgokat, tárgyakat, eszközöket. 90%-a made in china.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest