Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M0RGI

őstag

Na, több ember véleményét kikértem akikkel a mai nap beszéltem és mind azt mondta, hogy sajnos jön-megy a hangom hívás közben, mintha víz alá merülnék időnként.
    A hívások fogadásánál szóba jött omniózus pár másodperces szünetben is közrejátszhat ez a "víz alá merülés". Ma ugyanis saját fülemmel is hallottam, felhívtam barátnőm telefonjáról a grandx-et és az első mondatot szinte nem hallottam olyan tompa, halk volt. Aztán jó lett, majd beszéd közben is többször előfordult ez.

Hálózati hiba, fejlesztés? Akkor miért csak annál van probléma a hanggal, akit hívok? Én miért nem hallom a grandx-en?

Eddig úgy voltam, hogy a recsegés miatt holnap beviszem és kérek másik készüléket, de ha ez a hang elmenés tényleg ilyen durva, mint azt hallottam és mondták, akkor lehet, hogy kénytelen leszek visszakérni a pénzem. Még azért holnap tesztelem, mert nagyon sajnálnám visszadni ilyen bagatel hibák miatt ezt a szuper ár/ érték arányú készüléket. :(

Badboys " kínai be nem a házba,de még a környékére sem.":
    Nem?? Minden kínai ami csak körülvesz! Minden! Nézd csak meg, a környezetedben levő dolgokat, tárgyakat, eszközöket. 90%-a made in china.

Új hozzászólás Aktív témák