-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
barna70
csendes tag
https://apkmagic.com.ar/miui-downloader-miui-news-miui-apps-v1-0-9-mod-sap/
Ez vajon működhet? -
barna70
csendes tag
válasz gixxergabi #4994 üzenetére
[kép]
Így állítsd be -
barna70
csendes tag
Always on Amoled Edge Lighting egy működő értesítésjelző aki hiányolja a telóból. Én az Always on Edge használom már tavajtól. Néha ujra kell engedélyeztetnem, mivel törlődik a beállításban. Az 5.4.8. verzióhoz mindíg visszatérek mert az újjakban nem marad meg az engedélyezése. Hetekig hibátlanul jelez, és mikor nem, újra engedélyeztetem.
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
MIUI 12 alatt másnál működik a lebegő ablak? Engedélyezve vannak a programok, de teljes képernyőre teszi ki őket. Az oktató résznél még működik.
-
barna70
csendes tag
válasz DroiDMester #4179 üzenetére
Tud többet is mint 390. Ismét nincs igazad. Én hugyozni is tudok wifi nélkül. A családnak elég. Ne magadat állítsd sablonnak be. Ha más kis routerre keres megoldást akkor minősíteni csak a routert minősítd, és ne a segítséget kérőt. Még egyszer megkérlek ne minősísd a hozzászólókat. Mellékesen a tüdőm még a dohánytól szűz. És nem iszom. Feltételezted az olcsó router tulajdonosokról hogy részegesek, és felelőtlenül költekeznek. Akkor nyiss egy blogot más oldalon és taníts ott pénzügyet. És mégegyszer leírom én nem panaszkodtam a net sebességre, csak irritál ha más magát írja le sablonnak. A tőlem másképp élőket nem nézem le. Én szociális téren dolgozok. Jól néznék ki ha ilyen aroganciával végezném a munkám, vagy élnék. A tőled olcsóbb routert használók nevében visszautasítom hogy meggondolatlanúl költekeznénk, és részegesek lennénk. Ne minősítsd tovább a hozzászólókat megkérlek mégegyszer. Oktatás és kioktatás között nem csak írásban van különbség. Itt az előbbire van szüksége mindenkinek. És ezzel ezt a témát befejeztem. 1 olcsó routert használó írását olvashattátok.
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
válasz DroiDMester #4163 üzenetére
Lófing? azért megy 390 -nel. Szerinted az olcsó nem fog 200 csatlakozni. Akkor a 390- et a szomszédtól lopom?Drágábbal sem hasítana anyival jobban hogy megérje. Én nem panaszkodtam a net sebességre. Csak a bolond szegények és a gazdagok vesznek 30e routert.Itt szerinted mindenki hülye aki más megoldásokkal is próbálkozik. Csak a te megoldásod az egyedüli és a te routered az alap. Hogy smuci lennék, kikérem magamnak. Ne minősíts itt másokat. Ha kritika nélkül nem tudsz segíteni másnak az jellem hibára vall.
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
2.4-es wifin nekem is 72Mbps. Az 5g wifibe beinvesztálni csak megéri. Azonos netcsomag mellett 5x sebességnövekedés. Inkább wifire költöttem mint +netcsomagra. Pl. Tenda Ac6 Gearbest
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
Nálam mókolás nélkül 390Mbps a wifi, persze 5G . Legfeljebb még a legjobb csatornára szoktam állítani, sehol másutt. Az előző gagyibb Vernee teló is tudta ezt Mtk procival. Nehogy ez ne tudja már. Egyszerre 4 teló van a hálózaton, + 1-2 laptop, pc. Karanténban terhelve volt, nyomta mindenki itthon.
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
Frissítést követően megjelent a Mi Mover program is a telón.
-
barna70
csendes tag
válasz Tamagocsi123 #3367 üzenetére
Én is így voltam, ugyan ezt csináltam, később felraktam az app drawert
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
Van működő App drawer. [link]
-
barna70
csendes tag
Nálam android 10 alatt a naptár alk. leáll, így a Google naptárat kellett letöltenem. Más is tapasztalta? Jó volna működő app drawer is. Már megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
Most vettem észre itt is megjelent az AOE [kép]
-
-
barna70
csendes tag
válasz dethroner #2296 üzenetére
[link] programmal igen, az értesítést küldő program neve is villoghat a te általad választott színben. A beállítása nem fog sikerülni elsőre, nem egyszerű összehangolni a telóval. De ha sikerül akkor jobb mint bármelyik gyári. Fullos. A gyárit kapcsold le, az csak érdekes, de a célnak nem felel meg. Ha már amoledes a kijelző, jelenítse meg elöl.
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
-
barna70
csendes tag
válasz gixxergabi #2181 üzenetére
Örülök
-
barna70
csendes tag
válasz Victoryus #2176 üzenetére
[kép] világítási időhatárt is felhúztad végtelenre? Probálgasd, előszőr én is segítséget kértem, de más is írta hogy működik. Ha a telón belüli beállítások megvannak akkor a programon belül kell még valami engedély. Nagyon összetett progi, de ezért jó, mert mindenre képes. Remélem sikerrel jársz.
-
barna70
csendes tag
válasz Victoryus #2141 üzenetére
Most voltam a komámnál, neki P30 pro van, csodálkoztam hogy azon sincs értesítési led. Pik pakra rádobtuk az Always On Edge programot. Minden értesítést küldő program nevét írja ki a képernyőre, ha rácsörögtem, vagy email jött rá. Igen megörült. Bekapcsolt alkalmazás menüben is állítani kell a programon belül.
-
barna70
csendes tag
Lépjetek be a DCIM / Kamera mappába és hozzatok létre egy mappát, amelynek neve Lab_options_visible. Majd nyissátok meg a kamera alkalmazást és további beállítási lehetőségek válnak elérhetővé.
-
barna70
csendes tag
válasz Spityek #1441 üzenetére
Bekapcsolt alkalmazások menüpontban külön fénykombináció beállítás az sms, külön a Messenger értesítéshez, stb. Azt hittem csak akkor jön értesítés ha a háttérben fut, de anélkül is jelez. Ha valahol hiba van a beállítás van, arra csak a telefonnal a kézben lehetne rájönni. Sok sikert. AliExpress-ről rendeltem hozzá flip tokot, ha megjön beállítok értesítési ledet, aminek a nagyságát és helyét is állítani lehet. Lyukasztóval átütöm, és kész. Több napja működik. Bár többet tudnék segíteni, hisz ezért vagyunk itt.
-
barna70
csendes tag
Sikerült a programmal értesítési ledet beállítani a szelfi kamera köré.Olyan mint amitkameraváltáskor látni. Még színt is állítani lehet. A chrommal letöltöttem a teljes verziójú profit.
[ Szerkesztve ]
-
barna70
csendes tag
Megörültem mikor rátaláltam erre az értesítésjelző programra. Csak nem tudom működésre bírni, lehet hogy bennem van a hiba, így megosztom hátha valakinek sikerül, és megírja hol hibázok. Előre is köszönöm.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Nintendo Wii U
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest