Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Ezt is meghekkelték a ruszkik.
-
Raysen623
addikt
Elhiheted, ugyanabban a cipőben jártam...
Én akkor kaptam sírógörcsöt, amikor két IS4-es egymással szemben állva összekoccintott orral képtelen volt kilőni egymást. Mások sem tudták őket semmivel kilőni. Ekkor hagytuk ott a játékot és az egész klán kihalt egy pillanat alatt. Pedig jónak indult...
-
NandoXXL
senior tag
Jó játék volt, csak bele nyúltak és rossz irányba mentek el. Kár érte, gondolom boxon is hasonló lesz (azért kíváncsi vagyok lesz e pozitív változás konzolon). Persze a ww2-őt szépen ott hagyták, hogy wot-os felhozatal legyen (ezek az orosz játékok az elején ígéretesek, utána meg moslék lesz belőlük, mondom ezt úgy hogy fizettem mindkét cégnek, amíg értékelhetők voltak de nem bántam meg mert fantasztikus volt egy darabig mindkét játékélmény, kb. mint a politika minek indul és mi lesz a végén).
-
Raysen623
addikt
Mindhiába. Ez már csak erőlködés.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Részleteket egyelőre nem tudunk, de az már biztos, hogy a jövő hónapban megjelenő erősebb konzolt is kihasználja majd a játék.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Ukrajnai háború
- PlayStation 4
- Elektromos autók - motorok
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Steam deck OLED 1tb
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest