Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Sajnos ezt vettem észre elég sok játéknál (TDU, NFS). Az egyetlen hely, ahol a sofőr úgy rángatta a kezét, mint én a kormányt az LFS volt. Nem értem hogy miért ne lehett volna megcsinálni ezt már más játékokba is. Ezért van kormányom (többek közt), hogy legyen döntési lehetőségem a hirtelen elrántás és a lassú tekerés közt. Elhiszem hogy nehezebb úgy, mert kb 5 kör alatt ledaráold a gumit ha elég béna vagy, de talán nem azt kellene nézni egy játékgyártásnál, hogy a bénák mennyire fogják élvezni, hanem hogy a PRO-kat mennyire köti le.
-
heihachi
addikt
Elég érdekes a videó, hogy a csaj már rég eltekerte a kormányt jobbra, a képernyőn a kéz meg szép lassan fordul abba az irányba, és kb egy másodperccel le van maradva. Kontrollerről is megvolt ez a késleltetés a demóban, és elég kiábrándító, főleg, hogy a Forza3 belső nézete amúgy is elég karcsú lett.
-
nrgia
őstag
Igen egy ilyen szett hozzám is jöhetne....bár nagyon nem férne el sehol...de biztos találnék neki egy helyet valahol...
-
Skynet258
veterán
Hát... érdekes videók. Látszik, hogy mennyire más kultúra
-
Gomez86
őstag
Az a Forza szett nekem is nagyon bejön. Már csak arra lennék kíváncsi hogy mit lehetne ebből otthon kihozni egy rendes (G25-27) kormánnyal, meg magadnak épített üléssel...
Viszont ilyenkor mindíg az jut eszembe hogy mennyire nagyon mennék egyszer egy ilyenre. Feelinges lehet így majdnem elsőként, vagyis a nép előtt kipróbálni ezeket a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Három videó a TGS-ről, melyekben az Xbox360 kerül a középpontba.
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest