Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Sajnos ezt vettem észre elég sok játéknál (TDU, NFS). Az egyetlen hely, ahol a sofőr úgy rángatta a kezét, mint én a kormányt az LFS volt. Nem értem hogy miért ne lehett volna megcsinálni ezt már más játékokba is. Ezért van kormányom (többek közt), hogy legyen döntési lehetőségem a hirtelen elrántás és a lassú tekerés közt. Elhiszem hogy nehezebb úgy, mert kb 5 kör alatt ledaráold a gumit ha elég béna vagy, de talán nem azt kellene nézni egy játékgyártásnál, hogy a bénák mennyire fogják élvezni, hanem hogy a PRO-kat mennyire köti le.
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
heihachi
addikt
Elég érdekes a videó, hogy a csaj már rég eltekerte a kormányt jobbra, a képernyőn a kéz meg szép lassan fordul abba az irányba, és kb egy másodperccel le van maradva. Kontrollerről is megvolt ez a késleltetés a demóban, és elég kiábrándító, főleg, hogy a Forza3 belső nézete amúgy is elég karcsú lett.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
nrgia
őstag
Igen egy ilyen szett hozzám is jöhetne....bár nagyon nem férne el sehol...de biztos találnék neki egy helyet valahol...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Skynet258
veterán
Hát... érdekes videók. Látszik, hogy mennyire más kultúra
-
Gomez86
őstag
Az a Forza szett nekem is nagyon bejön. Már csak arra lennék kíváncsi hogy mit lehetne ebből otthon kihozni egy rendes (G25-27) kormánnyal, meg magadnak épített üléssel...
Viszont ilyenkor mindíg az jut eszembe hogy mennyire nagyon mennék egyszer egy ilyenre. Feelinges lehet így majdnem elsőként, vagyis a nép előtt kipróbálni ezeket a dolgokat...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest