Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Nem két fillér és nem kevés idő egy játék fejlesztése, de akkor legalább legyen értelme! Nagy hiánycikk egy min. RBR fizikájú és játékmenetű, DiRT3 grafikájú rally, ez sem lesz az, hiszen alulmúlja mindkettőt az eddigiek alapján, de a grafikában biztosan.
Az előző fizikája elég pocséknak tűnt, de nem adtam fel és a DFGT kormányt addig sikerült pár nap alatt hozzáigazítani, hogy elfogadható az RBR-t közelítő vezetési élményt adott. Ha a vezérlők illesztésén javítanak a WRC 3-ban, akkor az már fél siker...
A csapnivaló, vízfestékes elnagyolt megjelenítés egyértelműen látszik, hogy változatlan marad, csak a helyszínek változnak.
Így ennek a fejlesztői munkának nemsok értelme van, a vezérlők jobb illesztését egy jólsikerült patch orvosolhatta volna és talán több kelt volna el így a WRC 2-ből, ennek a 3-nak nem jósolok nagy jövőt, bevételt meg pláne..[ Szerkesztve ]
-
karikusz
tag
Ez szörnyű... ha már ennyit dolgoznak a grafikán egy jó fizikai motor vásárolhattak volna már.
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
Diablo18
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #5 üzenetére
hát igen akad benne némi ráció
pl hogy találták volna ki a wow otdiablot és hasonlókat
ráadás diablo art bookban olyan dögök vannak
hogy vagy tényleg a poklot megjárták v valami nagyon durva halucinogén szert nyomattak a srácok
itt meg 1 kocsis játék de hát nem tudom csak szimplán tépnek lehet xD
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
L_ajos
őstag
És tényleg szaggat a gameplay?
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
JetiRulez
őstag
Milyen betépett ábrázata van minden riportalanynak a videóban!
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Potyka03
senior tag
Sztem a WRC2 után nagy előrelépés lesz.Akinek meg nem tetszik az ne játszon vele.Lehet hogy arcade,de abban a mezőnyben tökéletes.Én már várom nagyon
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest