Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kaito83
csendes tag
válasz
phanzetomox #21 üzenetére
Erömű??? nem kell semmi más csak jól optimalizálni! Lásd COD4 néha azt hittem hogy tényleg a harcmezőn vok és simán elvitte egy 8600GT, mikor akkor a "csúcs" 8800 került 60E meg 70Ebe, vagy épp Stalker SOC mennyire megelőzte a korát!
-
nrgia
őstag
Nekem bejön!
-
hommeros
őstag
válasz
phanzetomox #28 üzenetére
Igen, persze. az sem elhanyagolható. Most meg egy crysis a hiper grafikával nem köt le. Nem tudok a karakterrel egyszerűen azonosulni. Szerintem általában azok a játékok lesznek a legsikeresebbek, ahol a főszereplővel a legtöbb ember tud azonosulni, és megfelelő környezetbe ágyazzák.
-
phanzetomox
őstag
azért a zene is fontos, nincs annál jobb mikor a harc közben beindul valami hátborzongató dallam vagy valami adrenalin növelő zúzós metál.........
-
hommeros
őstag
Érdekes. Erre példaként a régi quake motort tudnám felhozni, amire a cod1 épült. Ma is el lehet vele játszani. Két dolog miatt.A grafika szórakoztató, a sztori pedig jó. Valahol itt kellene lavírozni
-
(Darkwood)
őstag
Engem különösebben nem fogott meg...
-
alien_
őstag
válasz
kételkedem #23 üzenetére
Egyszerűen túllihegik legtöbben a grafika jelentőségét. Azt aláírom, hogy egy szint alatt ront a játékélményen, de nem hiszem hogy a Wolfenstein, vagy akár a Prey/Doom3 látványvilágában akármi kivetnivaló lenne így 2009-ben.
-
Nimrod
addikt
Nem is tudom, meglepett ez a folytatás. Kicsit rókabőrnek tűnik.
Egy játék meg úgyis akkor jó, ha sokáig életképes multiban, ez már közismert jóideje. -
phanzetomox
őstag
hát igen ez a baj...... ha túl jó a grafika és erőmű kell hozzá akkor nem játszik vele senki
ha meg sz..r akkor meg az baj, tehát jobb az aranyközépút -
keIdor
titán
Nem tudom hova ennél jobb grafika? Ha meg nem megy a népkártyátokon (HD4850, 9800GT stb.) akkor meg az a gond, és mekkora szemetek a fejlesztők, hogy nem foglalkoznak eleget a PC-vel.
Vicc...
Jó lesz ez a játék, és a grafikával sincs semmi baj.
-
littlelion21
addikt
A karakterek mozgása nem túl életszerű + a kidolgozásuk sem vmi nagy durranás...de azért várós.
-
hommeros
őstag
Ultramegasuper fegyverek. Nem az én műfajom.
-
Magnum_
nagyúr
kicsit sok benne a türkizkék, de jo kis trailer.
-
phanzetomox
őstag
lesz bullet time? ezt nem is tudtam ,akkor mégis van miért várni
-
alien_
őstag
válasz
Bj Brooklyn #11 üzenetére
Itt már jön a hangulat rendesen! Kegyetlen jó multiplayer játéknka tűnik.
És lesz bullet time!! -
finest
addikt
Nekem is tetszik a tréler, a képeken kicsit fantáziátlannak tűnik a grafika színezése, minden csupa pasztell szín, kicsit nyomasztó így elsőre.
-
alien_
őstag
válasz
phanzetomox #10 üzenetére
Szerintem az elég gáz, hogy a grafikát ennyire túlértékeli mostanában mindenki.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
phanzetomox #10 üzenetére
Légyszíves használd a válasz gombot, hogy tudjuk kinek akarod írni
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Itt van egy kis 21 perces összefoglaló a játékról; sok eddig nem látott jelenettel
-
phanzetomox
őstag
hát igen........ez elég gáz manapság
-
phanzetomox
őstag
lesz pc-re nem kell izgulni
-
zuchy
őstag
PC-re lesz? Mert a videó végén nem láttam
Grafikáról: szokásos konzolos grafika...
De attól még jó lehet -
whited
addikt
nekem tetszik
-
kaito83
csendes tag
Hát nem csináltam magam össze, 2009-van és valahol a grafika nem adja vissza az évjáratot!
-
phanzetomox
őstag
majd meglátjuk......
-
Johnny Cage
addikt
Semmi egetverőt nem láttam... fantáziátlan helyszínek, deszaturált, taszító képi világ, darabos karakteranimációk... ennyi jött le ebből a trailer-ből.
-
phanzetomox
őstag
nem rossz.... kiváncsi vagyok milyen lesz , játszottam anno Wolfenstein: Return the castle játékkal és az baromi jó volt!!!!!!!! úgyhogy ez is jó legyen
-
30z.Samu
félisten
Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megvolt a Gametrailers 206. része és itt vannak az ígért Wolfenstein videók.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest