- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destin4tor
tag
Imádtam az előző részeket
the only easy day....was yesterday.
-
AGE-T
őstag
Szerintem 2017 legszebb, legjobb shootere. Tarantino filmes átvezetőkkel, szerethető, utálható karakterekkel, iszonyat vizuális orgiával. Már minimum 8 órám benne van, alig lehet letenni.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
zseko
veterán
válasz Snip3r_HUN #28 üzenetére
Kár hogy nem lehet spoilert írni, akkor leírnám miért tartom annak, akár kicsi az a ladik, akár nagy . Nem tudom a játék közben elmagyarázzák-e, mivel számomra túl gyorsan beszélnek, a felirat is túl kicsi hirtelen olvasni (fehér háttéren meg különösen 'jó'), és az angol hiányosságaim által egyébként is csak egy részét értem.
HR24.hu
-
-
zseko
veterán
válasz freeknight #19 üzenetére
A leírások alapján, hogy mennyire nem valós a megadott rendszerigény, nagyon kíváncsi voltam nálam hogy futna, így nem bírtam ki és kipróbáltam a játék olcsósított verzióját. A konfigom már nem a mai a maga Phenom II 905e procijával, és a 2GB-os 7870 sem egy ütős vga már, de 1920x1200 high beállítással 30-50 fps-el futott a játék amíg ki nem értem a metróból a felszínre. Ott már néhol beesett 21-22 fps-re. Pár számomra felesleges dolog persze ki lett kapcsolva, mint pl. nem kell erre a konfigra TSSAA 8x-os élsimítás... és az anisotrophic filter is vissza lett véve 2x-esre, valamint a dof, dof AA, film grain, blur, is kikapcsoltam, vagy minimálisra tettem.
A felszínre kijutva még pár beállítást, mint water, decals, lights, levettem mediumra, így megint 35fps és fölötte fut. Mondjuk a 8GB ramomból megeszik 6-7-et a játékAzt hiszem ez engem meggyőzött és itt be is fejeztem a virágbolti verziót, a decemberi steam sealben (vagy ha már lesz rajta valamennyi kedvezmény) megveszem a játékot és úgy játszom tovább, addigra meg össze akarok rakni egy másik gépet, ahogy néztem jelenleg már egy ryzen 3 1200 is kb. majdnem 2x gyorsabb a mostani procimtól...
HR24.hu
-
Soybex
őstag
Úgylátszik érdemes beruházni rá. New order után kedved is kaptam hozzá
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
ghiottone
nagyúr
nálam nem akar indulni. Most megkerestem a steam mappába és indítanám rendszergazdakén erre kiírja, hogy hiányzik a vulkan-1.dll. Na pótlás után could not write crash dump - videokártya frissítést neki.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
electrodoki
aktív tag
válasz freeknight #19 üzenetére
Nekem 4570 van, nem erősebb sztem a sandy-nél... 390X-szel stabil 100fps kimaxolva!
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
freeknight
őstag
válasz electrodoki #18 üzenetére
Az addig oké, de vajon egy sandy i5 is elég-e neki az 1080p-hez?
-
electrodoki
aktív tag
válasz freeknight #17 üzenetére
Teljesen jól van optimalizálva, legalábbis sztem.
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
freeknight
őstag
Én még megvárom a rendes beszámolókat, mert ha az előzetes gépigány valós, akkor nálam egyelőre kimarad a gém
-
Jhonny06
veterán
Hát ez se lett egy hosszú játék, YT-on átlag 6 órás gameplay-ek vannak.
-
-
-
eeXaa
addikt
...engem töbször nem vernek át.. inkább várok a tesztekre még és egy féláras akcióra...
-
NandorHUN
addikt
Már én is beszereztem, de előző részt illene előtte kijátszanom, még az is hátravan
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Snip3r_HUN
addikt
Játék előtöltve,reggel az első dolgom lesz elindítani.
(#5) Viper26: Szerintem megéri beszerezni azt is,főként hogy most már elég jó áron hozzá lehet jutni.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
PeTeR_33
tag
Remélem nem bánom meg,hogy megvásároltam Season passal szőröstől bőröstől.
[ Szerkesztve ]
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #1 üzenetére
"hogy ez egy nem family friendly játék "
Ohohohóó, nagyon nem.
Live-Die-Respawn
-
Alig várom, hogy emberi áron lehessen hozzájutni, az RTCW-t imádtam, A New Ordert még jobban, az Old Blood-ot szintén. Lehet dobozos lesz a vége, mert jövő nyár előtt nem várható digitálisan 30 euró alatt, és gondolom Steamworks-ös lesz, mint az első (és másfél).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Šolaire
veterán
Most fejeztem be a New Order-t,Old Blood-ot. A stílus,játékmenet nekem teljesen bejön. Ez is kell😊
“Praise The Sun” \[T]/
-
callmeakos
veterán
Belenéztem a játék első bő 3 órájába gameplay szinten, és azért a fejlesztők kitettek magukért.
Az biztos, hogy ez egy nem family friendly játék
De egyébként elképesztő hangulata van, sokszor előjönnek olyan zenék, amitől legszívesebben magam is elindulnák vadászni
A harcok is dinamikusak, a látvány se gané, a karakterek is jók, szóval na. Kellene ezzel játszanom az az igazságAll→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Max
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest