Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz freeknight #19 üzenetére
A leírások alapján, hogy mennyire nem valós a megadott rendszerigény, nagyon kíváncsi voltam nálam hogy futna, így nem bírtam ki és kipróbáltam a játék olcsósított verzióját. A konfigom már nem a mai a maga Phenom II 905e procijával, és a 2GB-os 7870 sem egy ütős vga már, de 1920x1200 high beállítással 30-50 fps-el futott a játék amíg ki nem értem a metróból a felszínre. Ott már néhol beesett 21-22 fps-re. Pár számomra felesleges dolog persze ki lett kapcsolva, mint pl. nem kell erre a konfigra TSSAA 8x-os élsimítás... és az anisotrophic filter is vissza lett véve 2x-esre, valamint a dof, dof AA, film grain, blur, is kikapcsoltam, vagy minimálisra tettem.
A felszínre kijutva még pár beállítást, mint water, decals, lights, levettem mediumra, így megint 35fps és fölötte fut. Mondjuk a 8GB ramomból megeszik 6-7-et a játékAzt hiszem ez engem meggyőzött és itt be is fejeztem a virágbolti verziót, a decemberi steam sealben (vagy ha már lesz rajta valamennyi kedvezmény) megveszem a játékot és úgy játszom tovább, addigra meg össze akarok rakni egy másik gépet, ahogy néztem jelenleg már egy ryzen 3 1200 is kb. majdnem 2x gyorsabb a mostani procimtól...
HR24.hu
-
electrodoki
aktív tag
válasz freeknight #19 üzenetére
Nekem 4570 van, nem erősebb sztem a sandy-nél... 390X-szel stabil 100fps kimaxolva!
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest