Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Azért nem egészen tökmindegy mi az oka, mert ha hw-es akkor nem kell megvenni a gépet, ha szoftveres akkor meg ne azt okoljuk ami nem tehet róla.
Hogy minek jelenleg next-gen konzol? A sznoboknak, akik kisírták maguknak ezelőtt már jó pár évvel az új gépeket, mert "ez a PS3/X360 már olyan öreg"... és az olyan hiszékenyeknek mint én, aki elhitte hogy ha már van új erős gép akkor ahhoz mérten foglalkoznak vele a fejlesztők.
Tulajdonképpen nincs is baj azzal, hogy a WD nem hozza azt a next-gen szintet amit vártunk tőle, de akkor ne is kérjenek next-gen árat érte!Azoknál a játékoknál amiket az előző generációban kezdtek el fejleszteni sajnos ez lesz a helyzet úgyis. A Wolfenstein sem lesz nagy durranás grafikailag, ebben biztos vagyok.
A lényeg, hogy még mindig jóval többen játszanak last-gen gépeken, nem érdeke a Ubinak (sajnos) hogy plusz erőforrásokat (tehát több pénzt költsön) szabadítson fel azért, hogy a next-gen verzióból kifacsarjanak mindent. Ez a szomorú igazság, nekem se tetszik de ez van. -
mentoloshypo
senior tag
Az egyszer sem fordult meg a fejedben, hogy nem az új konzolok teljesítményével van baj, hanem azokkal akik fejlesztenek rá? Elég naiv elképzelés az (már ha egyáltalán ebben ringatod magad) hogy fejlesztők mindig a maximumot hozzák ki magukból és abból a hw-ből amin éppen dolgoznak.
Egyszerre adják ki a játékot az összes platformra, már ez árulkodik arról, hogy mennyire foglalkoznak külön-külön mindegyikkel. Nem véletlen, hogy például a Titanfall-nál is egy másik csapatra bízták a last-gen portolást, az új CoD-nál is ez csinálja az Acti.
Magát a játékot is jóval a next-gen konzolok megjelenése előtt kezdték el fejleszteni, én speciel meg sem tudom mondani mikor jelentették be először. -
mentoloshypo
senior tag
-
CybonTom
tag
Hát én ezt a témát nem egyszerűsíteném le, ilyen marketing az nem egyenlő a hazugsággal szinten. Mert nagyon ritka az a marketing (legalábbis amit piaci termékek esetében a profit elérése érdekében csinálnak), ami nem féligazságokkal operál... ettől, hogy ezt milyen szinten nevezheted teljes hazugságnak... amiben viszont megegyezhetünk, hogy a mostani Sunyis bejelentés ebben a formában hazugság volt...
Az pedig, hogy ez az átlag Jóska Pistát milyen szinten befolyásolja, nem könnyen eldönthető... mert ami a tény, hogy a ps4-et még mindig viszik mint a cukrot... -
CybonTom
tag
Igen, normális esetben ezzel egyet értek, de itt most marketingről beszélünk. A marketing pedig úgy működik az átlag felhasználók szemében, hogy ránéznek, hogy jé, a ps4-nél nagyobb számok vannak írva, mint az x1.nél, akkor azt vesszük meg (amennyiben még most váltanak konzolra, hisz ha már meglévő konzolhoz veszik, akkor ez nem számít úgysem), mert ennyit ért hozzá és ennyire is foglalkozik vele sok millió vásárló. Azok akik tudják is és foglalkoznak is azzal, hogy ez mekkora gyökérség volt a Sony-tól, azok erősen kisebbségben vannak ám... A piac már csak ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen