Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AttiLADA
csendes tag
Szia! Nekem is ez volt Win 10 alatt. Az Eszközkezelőben az INF driverfájloknál kell egy másikat kiválasztani és utána megjavul. Tapasztalat alapján azt sem árt, ha először (vagy mindig) belépsz a teló app menüjébe és akkor normálisabban látja a gép a mobilt, mint adattárolót.
-
AttiLADA
csendes tag
válasz Acesanyi #9412 üzenetére
Szia! Értem. A mostani kábelek nagy része rossz. Nem egy eset volt mostanság a közelemben, ahol a strapabíróbb darabok közül is visszavittek pár hibásat. Pedig azok pont kevésbé érzékenyek a használatra, azért vannak, ugye... :-)
Ami szintén "vicces", nekem PC-n csinálta adatmásolás közben, hogy az adott nagyobb videofájl csak egy részét(!) másolta át telóról a vinyóra. Ilyet a '90-es évek óta nem láttam. :-) Látszólag jó minden, a fájl, a típusa. Csak a mérete pl. nem 145 MB, hanem csak 3 MB. Az gyanús, hogy túl hamar másolja át. Itt is kicseréltem a kábelt (ugye a töltőjét használtam) és jó lett :-)
-
AttiLADA
csendes tag
válasz bandikaa #9150 üzenetére
Szia! Fóliát nem nagyon lehet rá kapni. Amit meg igen, azok (ahogy írtad) túl nagyok / kicsik vagy nem mennek rá rendesen. A telefon szélei miatt nehéz úgy feltenni, hogy passzoljon és ott is maradjon, védjen. Én a Wow Fix It-et ajánlom, az enyémen az van. Ami meggyőzött, hogy a telefon szervizes ismerősnek is ez van. Kb. 4.000 Ft a reális ár érte. A honlapon az 1 eszközhöz mért 6.000. Van pár hasonló védő cucc, ez nekem rajta van pár hónapja, 2 kisebb esést is kibírt (pici hátlap tokom van még hozzá, a teló 4 sarkát fogja). Jól véd a karcolás, a kosz ellen és ujjlenyomatos sem lesz annyira. Nézd meg, ha gondolod! Üdv!
http://wowfixit.hu/
-
AttiLADA
csendes tag
Sziasztok! A Recovery menüm kínai. Lehet valahogy angollá tenni root és egyebek nélkül? Csak a biztonság kedvéért gondolom. Vagy van valami fordítása mondjuk képben neten? Valaki már kérdezte korábban, csak elvesztem a hozzászólások között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest