Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
szupermacs #2 üzenetére
Ja, én se.
De úgy látom lesz akinek bejönA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Viper26
nagyúr
Érdekesnek néz ki, tetszik a videó alapján.
Egyébként Mechwarrior is készül (single), ha jól tudom.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
duvi
nagyúr
Úgy bizony
Én is nagyon várom már a megjelenést! Támogatás megvolt, tehát a vásárlás már letudva
Hosszú kihagyás után végre új életet lehelnek a frencsájzba. Szerencsére hozzáértő csapat csinálja, akiknek már bőven van tapasztalatuk (Shadowrun sorozat) a körökre osztott stratégiában. Amennyiben ez jól sikerül, reméljük, hogy valaki ráugrik a MechWarrior jogokra is
-
Rexdemon
aktív tag
Mechcommander turn based köntösben IDE NEKEM AZONNAL!!!!
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
tibaimp
nagyúr
Basszus, ez stratégiai játék lesz! Pedig már reménykedtem egy jó kis ezer éves MechWarrior clone-ban.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kiderült, hogy a támogatói béta teszt jövő hónap elején indul, mindemellett pedig megtudtuk, hogy a fejlesztők mostantól együttműködnek a Paradox Interactive csapatával.
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest