Új hozzászólás Aktív témák

• Troy89

csendes tag

válasz jeni #12 üzenetére

"Mandalore sem az a Yoda van aki a Star Wars V-ben felbukkant."

Ezért írtam ,hogy úgy gondolom nem láttad a sorozatot mert semmi köze a Yoda-hoz csak annyi ,hogy ugyan az a faj, de mindegy nem ez a lényeg. Már megszoktam ,hogy több olyan kommentelő van egy adott topicba aki nem ért hozzá mint aki igen, ezért nem is szoktam irogatni inkább csak olvasok :DDD . Általánosságban mondom nem rád értem :)
    Azzal egyetértek veled,hogy amin felnőttünk közelebb ál hozzánk, és jobban is szeretjük,énis így vagyok ezzel. Az lehet ,hogy ha ma látnám elsőnek a régi filmeket nem tesztene, de ez van változik a világ, ha már nincs egy ilyen kaliberű filmnek vagy sorozatnak, egy Marveles CGI orgiája akkor az már szar kategória egyből.
    Nekem személy szerint nagyon tetszett a Mandalore és tetszik a Boba is.Miért?
    Mert kis egyszerű star wars történetek, a főszereplők emberi oldalát mutatják be, végre kisebb karaktereket is megismerhetünk, inkább a story mint a látvány dominál. Még mindig úgy gondolom nem kell mindennek monumentálisnak lenni ahoz ,hogy jó legyen.
    Igen elcseszték az utolsó trilógiát,nagyon is....nem kellet volna ezt a vérszegény skywalker vonalat erőltetni, egész olyan volt mint Luke, öreg és fáradt.
    Viszont az öreg köztársaság történeteiben rengeteg jó story van(ahogy az elöttem is írták), én azért reménykedek ,hogy ezekből még lesznek egyszer jó Star wars Filmek :)

LIve for Nothing,Or Die for Something?

Új hozzászólás Aktív témák