- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
TF2 nem műfajteremtő. Ezt írtam. A CS-vel kapcsolatban valaki felvilágosíthatna egyszer, mik azok a mélységek, amiket én nem fedeztem fel a CS:GO-ban.
A véleményem meg olyan, mint a ****lyuk. Akkor is fenntartom, hogy a Dota2 nekem abban az 1-2 órában, amit rászántam, nem nyújtott semmi olyat, amiért folytatnom kellett volna. És nem, nekem nem vonzó, ha több 10 órát kell eltöltenem valamivel, mire talán meglátok benne valamit. Untam kegyetlenül. Akinek tetszenek, töltsenek velük sok órát, én nem érzem azt a kiemelkedőt egyikben sem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Játszottam vele. Nem mélyedtem el benne, de nagyon olyannak tűnt. Van egy hősöd, és mész szörnyeket agyonütni, tárgyakat gyűjtögetni. Mi ez, ha nem h'n's? Ráadásul a faékegyszerű fajtából. Az, hogy ez coop-ra kihegyezett multis, és épp MOBA a stílus neve, teljesen mindegy. A klón tényleg nem pontos, mert csak a "mész előre és agyon ütöd" maradt meg a játékmenetből. Lehet szeretni, nem nézem le, én is szeretek olyat, ami nem műfajteremtő, meg korszakalkotó, meg egyéb hangzatos, de ezzel tisztában is vagyok. Mai napig imádom a Serious Sam-et, mert szerintem egy marha jó játék, de akár hogy is nézzük, a grafikát leszámítva mindenben a 90-es évek közepének FPS játékait idézi. Persze szándékosan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Miben műfajteremtő a Counter-Strike? Multiplayer FPS? Aligha. Kommandó vs. terrorista FPS? Na nee! Meg a lényegen ez nem változtat, az aktuális verzió már csak egy tucat multis FPS. Lehet, hogy a HL mod annak idején nagy szám volt, de megrekedt azon a szinten, legalábbis én túl nagy mélységeket nem látok benne. A Team Fortress 2 is messze van a műfajteremtéstől, már csak azért is, mert volt annak egy első része, ráadásul az meg egy Quake 1 mod volt eredetileg. A Dota 2 pedig, ahogy jól mondták, egy Warcraft 3 modból lett önálló játék. Ráadásul elég egysíkú hack'n'slash-nek tűnt. Ócska Diablo klón kevesebb tartalommal.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Nem mélyedtem el a Fota2-ben, de szerintem az egy abszolút tucatjáték. Igazából a másik kettőt sem tartom különösebben kiemelkedően jónak, de a tömegek az átlagost, nem kiemelkedőt szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest