- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Hát igen, ízlések és pofonok. Valakinek ez tetszik jobban, valakinek az. A Burnout számomra tökéletes, ha nem komolyabban szeretnék autó versenyezni, hanem csak ökörködni. Az Undercover-re pedig ökörködés céljából sem tudok gondolni... Egyén válogatja az ilyen dolgokat.
Sic Parvis Magna
-
Ant@
senior tag
Igaz nem túl kedvezőek az előjelek, de én azért még reménykedem ,hogy a shiftel tényleg váltanak és a széria végre pozitív irányba mozdul.
-
Nunder
őstag
Az első képen a Porsche mögötti Gallardo valami iszonyat jól néz ki. Már csak ezért is játszanék vele. Kedvenc kocsim a Gallardo a játékokban.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Davidof92
senior tag
Én is pont ugyanígy vagyok vele, u2 volt a legjobb, most wanted is jóvolt bár ott az autók viselkedése eléggé gagyi volt az indulásnál. Remélem ebből már kihaggyák azt az ocsmány füstnek nevezett pixelborzalmat ami benne van a pro streetbe meg UC-be.
Legalább rendes pálya is lessz benne, vagyis 1 darabja legalábbis: utolsó kép, nordschleife. (döntött kanyarok, erdő stb.)
-
sagesz93
addikt
Elvileg a köv. NFS-t az a team készíti aki a bornoutot szóval még lehet hogy van remény.
Mod: http://gamepod.hu/hir/need_for_speed_a_criteriontol.html
Én már csak ebben a részben bízok. A shitftet már most eltemettem[ Szerkesztve ]
-
szabi113
tag
Kövezzetek meg de nekem bejött a pro street.
Persze csakis kormánnyal. Irányítás szempontjából remélem hansonló érzés lesz ez is.
A sztori meg sosem izgatott egy autós játéknál. -
Ari18
őstag
NFS Pro Street belső nézettel. Kalap szar lesz ez is.
-
L4R$()n
tag
Ez már valami teljesen más, a jó öreg Need for speed sajnos kihalt
-
Tomekk.
aktív tag
nem sok köze van az NFS hez, grafika meg szar
-
Djuree
félisten
válasz CsíkosMókus #29 üzenetére
hát igen, ez tény, de ez azért ritka volt...ettől még bőven jó játék volt...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Alg
veterán
Nem is toltam vele annyit, mint a GRID-el
Egyszer nekiültem, aztán hajrá, de azóta elő sem vettem...
GRID viszont most is itt figyel
ON is legyen: Lassan ott tartok, hogy amin meglátom az EA feliratot, arra már rá sem nézek..."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
E-Max
tag
Még egy nagy lapát sz@r.
Mért nem fejlesztik 2-3 évig, és adnak ki egy jót, nagy bevételt elérve ezzel, mint évente egyre kevesebbet, és hírnevet porba alázva?# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Alg
veterán
NFS...
A MW még tetszett, a Carbont egyszer végigtoltam, elég is volt, a PS-be csak belenéztem és fúúúj, ami meg tavaly jött ki annak a nevét sem tudom
UG2-vel mekkora lanpartikat toltunk itthon...Akkor már inkább GRID, meg DIRT (mivel kormány nincs, így maradnak ezek... ja, meg TDU)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
hemaka
nagyúr
Remélem az irányítás végre normális lesz, nameg a fizika...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
- = Zk = -
félisten
Igen, erről megoszlanak a vélemények,.
Én pl a 4-nél fagytam meg. Nekem azvolt a " legzsírabb". Sok embernek elindul 64 bites win7 alatt, természetesen nálam nemszerk: de ami még nagyon megfogott aza Carbon. Zeneügyileg, grafikailag
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cyberb0b
tag
válasz - = Zk = - #18 üzenetére
Részemről az underground 2 után nem tudtak olyan újdonságot mutatni ami megfogott volna
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
- = Zk = -
félisten
Hmm... Tettszetős képcsokor
Kiv leszek rá nagyon. De sztem mások is...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CsíkosMókus
aktív tag
Egy Gran Turismo-t kéne már átportolni PC-re, akár a 4-et is.. Szanaszéjjel verné eladásokban az összes ilyesmit.
-
törölt tag
Csak nekem tűnt fel, hogy az első képen a plakátra az van írva, hogy Need for Speed IV?
-
Jhonny06
veterán
Milyen változatos képek.
-
Djuree
félisten
mi ez a szar? forza3 izzé porrá fogja alázni...minek már új nfs? hiányzik az 5let belőle már régóta...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Daveedka
tag
nekem olyan GRID-esnek tűnik a képek alapján, aztán lehet hogy nem
-
őstag
Hát, ezt elég nehéz még meghatározni.
Én remélem, hogy a szimulátorokhoz lesz közelebb az irányítás. Bár, már nehezemre esik hinni a csodákban.Azért az utóbbi időben a grafika sem volt valami hűha de odab@sz. Ez most viszont határozottan szépnek tűnik. Jó, nem egy GT5, de ezt nem is fejlesztik több éve.
Remélem, jó lesz.Icewolf || kósza ||
-
tom235
tag
Ez most amúgy egy árkádosított race pro lesz?
-
30z.Samu
félisten
Grafikailag nem lesz gond!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest