Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Hát igen, ízlések és pofonok. Valakinek ez tetszik jobban, valakinek az. A Burnout számomra tökéletes, ha nem komolyabban szeretnék autó versenyezni, hanem csak ökörködni. Az Undercover-re pedig ökörködés céljából sem tudok gondolni...
Egyén válogatja az ilyen dolgokat.
Sic Parvis Magna
-
Ant@
senior tag
Igaz nem túl kedvezőek az előjelek, de én azért még reménykedem ,hogy a shiftel tényleg váltanak és a széria végre pozitív irányba mozdul.
-
Nunder
őstag
Az első képen a Porsche mögötti Gallardo valami iszonyat jól néz ki. Már csak ezért is játszanék vele. Kedvenc kocsim a Gallardo a játékokban.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Davidof92
senior tag
Én is pont ugyanígy vagyok vele, u2 volt a legjobb, most wanted is jóvolt bár ott az autók viselkedése eléggé gagyi volt az indulásnál. Remélem ebből már kihaggyák azt az ocsmány füstnek nevezett pixelborzalmat ami benne van a pro streetbe meg UC-be.
Legalább rendes pálya is lessz benne, vagyis 1 darabja legalábbis: utolsó kép, nordschleife. (döntött kanyarok, erdő stb.)
-
sagesz93
addikt
Elvileg a köv. NFS-t az a team készíti aki a bornoutot szóval még lehet hogy van remény.
Mod: http://gamepod.hu/hir/need_for_speed_a_criteriontol.html
Én már csak ebben a részben bízok. A shitftet már most eltemettem[ Szerkesztve ]
-
szabi113
tag
Kövezzetek meg de nekem bejött a pro street.
Persze csakis kormánnyal. Irányítás szempontjából remélem hansonló érzés lesz ez is.
A sztori meg sosem izgatott egy autós játéknál. -
Ari18
őstag
NFS Pro Street belső nézettel. Kalap szar lesz ez is.
-
L4R$()n
tag
Ez már valami teljesen más, a jó öreg Need for speed sajnos kihalt
-
Tomekk.
aktív tag
nem sok köze van az NFS hez, grafika meg szar
-
Djuree
félisten
válasz
CsíkosMókus #29 üzenetére
hát igen, ez tény, de ez azért ritka volt...ettől még bőven jó játék volt...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Alg
veterán
Nem is toltam vele annyit, mint a GRID-el
Egyszer nekiültem, aztán hajrá, de azóta elő sem vettem...
GRID viszont most is itt figyel
ON is legyen: Lassan ott tartok, hogy amin meglátom az EA feliratot, arra már rá sem nézek..."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
E-Max
tag
Még egy nagy lapát sz@r.
Mért nem fejlesztik 2-3 évig, és adnak ki egy jót, nagy bevételt elérve ezzel, mint évente egyre kevesebbet, és hírnevet porba alázva?# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Alg
veterán
NFS...
A MW még tetszett, a Carbont egyszer végigtoltam, elég is volt, a PS-be csak belenéztem és fúúúj, ami meg tavaly jött ki annak a nevét sem tudom
UG2-vel mekkora lanpartikat toltunk itthon...Akkor már inkább GRID, meg DIRT (mivel kormány nincs, így maradnak ezek... ja, meg TDU)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
hemaka
nagyúr
Remélem az irányítás végre normális lesz, nameg a fizika...
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
- = Zk = -
félisten
Igen, erről megoszlanak a vélemények,.
Én pl a 4-nél fagytam meg. Nekem azvolt a " legzsírabb". Sok embernek elindul 64 bites win7 alatt, természetesen nálam nemszerk: de ami még nagyon megfogott aza Carbon. Zeneügyileg, grafikailag
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cyberb0b
tag
válasz
- = Zk = - #18 üzenetére
Részemről az underground 2 után nem tudtak olyan újdonságot mutatni ami megfogott volna
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
- = Zk = -
félisten
Hmm... Tettszetős képcsokor
Kiv leszek rá nagyon. De sztem mások is...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CsíkosMókus
aktív tag
Egy Gran Turismo-t kéne már átportolni PC-re, akár a 4-et is.. Szanaszéjjel verné eladásokban az összes ilyesmit.
-
törölt tag
Csak nekem tűnt fel, hogy az első képen a plakátra az van írva, hogy Need for Speed IV?
-
Jhonny06
veterán
Milyen változatos képek.
-
Djuree
félisten
mi ez a szar? forza3 izzé porrá fogja alázni...minek már új nfs? hiányzik az 5let belőle már régóta...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Daveedka
tag
nekem olyan GRID-esnek tűnik a képek alapján, aztán lehet hogy nem
-
Hát, ezt elég nehéz még meghatározni.
Én remélem, hogy a szimulátorokhoz lesz közelebb az irányítás. Bár, már nehezemre esik hinni a csodákban.Azért az utóbbi időben a grafika sem volt valami hűha de odab@sz. Ez most viszont határozottan szépnek tűnik. Jó, nem egy GT5, de ezt nem is fejlesztik több éve.
Remélem, jó lesz.Icewolf || kósza ||
-
tom235
tag
Ez most amúgy egy árkádosított race pro lesz?
-
30z.Samu
félisten
Grafikailag nem lesz gond!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ezúttal a játékban szereplő Porsche 911 GT3 RSR került a képekre.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest