Hirdetés
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Egy Gyűrűk urásat is kérek szépen. Tudom, hogy vannak modok, de milyen jó lenne már.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
csaabz
őstag
Nekem nagyok tetszik, kíváncsian várom!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
ripla
addikt
na most a helyzet az, hogy több hektoliternyi vér és szanaszét repkedő testrészek nélkül, ez csak egy ocska warhammer mod.
ha erre valaki azt mondaná, hogy "de hát ezzel kiskorúak is játszanak. O.O"
arra azt felelném, hogy "ja kérem, akkor nem warhammer játékot kell csinálni, hanem mondjuk orkok az emberek ellen-t."
ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nekem meg ez az első, ami nem. Na de sebaj, utána egy Medieval 3-mal esetleg kiengesztelhetnek.
bitblueduck: Tudom, de azért még a Rome 2-ben is elég messze volt a csatatéren mozgó egységek kidolgozása a videókban látottól. Mondjuk szerintem nem is kell minden egyes szőrszálnak látszani, a stratéga úgysem a válluk mögül vezényli a csatát.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
UnSkilleD
senior tag
na ez az első total war ami bejön, egy 40K-t is megnéznék
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
bitblueduck
senior tag
in-engine trailer.
szerk: a Warscape Engine már a shogun2-ben is egész szép dolgokra volt képes, azóta kicsit fejlesztették, a videóhoz közeli minőséget lehet várni szerintem a játékban is.[ Szerkesztve ]
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
CsonkaImo
addikt
Ez már nem semmi látvány az egységek számához képest! Szép lesz nagyon, MMORPG játékokban nincsenek ennyire kidolgozva a karakterek. Nem DX11-es lesz az tuti.
-
Reno7
senior tag
Ez nagyon pofásan néz ki, remélem a végeredmény jobb lesz mint az előző WH stratégia.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest