Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
Az első azon kevés játék közé tartozik, amit végigjátszottam. Hasonlót várok a folytatástól is a videók alapján.
Resistencia eterna
-
Findzs
addikt
teljes mértékben egyet értek veled
semmi baja ennek a grafikának és még az előző résznek se volt semmi baja
az elmúlt 5 év legjobb játéka volt az első rész isxarom le a grafikát egyedi és jó játékot akarok páratlan játékélménnyel
qurvára nem érdekel, hogy DX valahányas -emai napig játszom a quake 3 -mal heti rendszerességgel immár 10 éve és egyáltalán nem zavar a karakterek 6 szögletű feje mert még mindig olyan játékélményt nyújt amit egy játék sem tudott azóta elérni
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
CptMisi
őstag
-
GegeWarrior
senior tag
Már alig váromAz első rész nagyooon bejött, de lehet ez a rész túl ugorja
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Tituka
senior tag
nekem bejön....
várom
Skizofrén vagyok, és én is...
-
nrgia
őstag
IGEN-IGEN-IGEN....bár csak már a polcomon lenne...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
hétalvó
addikt
rendbe lesz ez a játék, aki a grafikát szidja nem normális, árad ebből az anyagból a hangulat és az odafigyelés, remélem méltó utód lesz...
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
-
törölt tag
válasz Johnny Cage #24 üzenetére
Ja, meg AA hiánya mint UE3-mas játékok többségénél, dx10 alatt ATI-val sehogy sem lehet "rátenni" ez még annyira nem is zavart, de mint mondtad elég sok helyen elmosódott igénytelen textúrák vannak, engem ez irrítált a legjobban.
Nameg azt ne felejtsük el, hogy az előző rész is nVidia párti volt több szempontból is, így dx11, de még 10.1 is szerintem kizárva...[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Anyám!
De jó lesz...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Kareszovics
addikt
Nincsen semmi gond ezzel a vidivel. Kiváló példája ez a játék annak, hogy nem minden a graf.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
P00By
nagyúr
Van fílingje ennek a vidinek
-
pussymano
csendes tag
ρυѕѕу мαησ
-
CptMisi
őstag
nekem tetszik!
nem azért az első rész is szép volt, annál rosszabb grafikát nem kapunk...
ha nincs új motor alatta nem lesz 6szor szebb...
a GTA 4 meg a Crysis topik meg azzal van tele, hogy a játék szar, és a grafika felesleges, meg nem viszi rendesen a gépük...én inkább játszom egy jó játékkal, még ha annak nem is a legjobb a grafikája, mint hogy topikokban szidjam a fejlesztőket, hogy sz@rul optimalizálták stb....
szidták sokan az új Wolfensteint, igencsak tűrhető grafikával és nagyon baráti rendszerigénnyel felvértezve érkezett, és mégis mindenki szidja, hogy szar a grafika...ez így nem működik, hogy ha jó a grafika, akkor mindenki szerint szar a történet(crysis-szerintem jó a történet) esetleg nincs történet(GTA4-szerintem a grafika se olyan jó), ha meg Ne adj Isten egy elég jó grafika és király történet valamint játékélmény társulnak egy játékban, akkor mindenki azt bánja, hogy nincs olyan grafikája, ami a legjobb gépet is megzabálja...
el lehet rajta gondolkodni mi a jobb...(a fejlesztőknek egyértelműen az, ha a gyengébb géppel rendelkezők is megveszik, minthogy csak a HIGH-END konfiggal rendelkezők)
nem kell egyetérteni, magánvélemény, csak már kicsit untam, főleg, hogy az egyik kedvenc játékom folytatását szidják
amúgy egy ilyen SD videó nem mutat sokat a valódi grafikából, "élő példa" a Brothers in Arms Hell's Highway E3 videója, a négyszögletes textúrákkal
azt meg ne felejtsük el, hogy fél év van még a megjelenésig
Szaby59: a nemrég megjelent Radeonok hatására beleépíthetik, vagy patch formájában hozzáadhatják (lásd Battleforge)... fél év elég sok idő[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
HaGii
tag
Nade tesszcallátor lesz e benne?
"-Milyen telefon? Androidos? - Nem,sima okos."
-
BalaNce87
addikt
Az unreal engine teljesen jó szép grafika minimális igény, ez csak jó, ennél nem baj ha szebb de ez a látvány is bőven elég, maga idejébe iszonyat durvának számított a grafikája, persze mielőtt kijött a crysis, de amikor megláttam először xboxon nagyon durván élethű volt a víz az elején, csak ámultam.
-
Sweet Lou 6
addikt
Fincsi videó. Már játszanék vele.
sweetlou6.wordpress.com
-
pityeszka
őstag
Unom már a sok videót.Én már játszani szeretnék vele!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Markoka1993
tag
Ez jó cuccnak tűnik Az 1 is jó volt. Remélem ez is az lesz
live gt: Markoka1993
-
Johnny Cage
addikt
Én nem mondanám, hogy a grafika gyenge, csak tök ugyanaz, mint az első rész. Olyan, mint egy kiegészítő. Egy második résztől több előrelépést várna az ember, vizuálisan is, meg mindenhogyan.
-
LackoMester
addikt
UT 3 motor hajtja,jó kis grafika ez (ha jól tudom)egyébként ngyon jó kis gamenak igérkezik,várjuk nagyon
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
PAtr0n
addikt
Nem értem mi bajotok a grafikával, még simán megállja a helyét 2010-ben. Az UT3 engine-ban vannak még tartalékok, és ami a legfontosabb, hogy nem kell hozzá erőmű. Inkább ennek örüljetek. Gyönyörű ez a játék még így is. Akinek nem tetszik, menjen Crysis-ezni.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Tomi_Sci
őstag
Hát a zombik még mindig olyan részletesen vannak kidolgozva mint q3aban. Nem értem miért nem képesek már tullépni azon, hogy az a fej ami rövid ideig látszik lehet hatszögletű is.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Szirti
tag
Micsoda fegyverarzenál lesz ebben? Forgócsövű gépágyú + plasmidok ilyen pusztítóerőről csak álmodni mert az ember az első részben. Ez mondjuk szerintem nem feltétlenül előrelépés, mert arra nem vágyom, hogy csak menni kelljen és nyomni a gombot...
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
wolfman
veterán
Tényleg nem tűnik nagy áttörésnek a grafika, de remélhetőleg teleteszik sok valósághű effektel(amik természetesen nem terhelik a gépet ) és majd a sok aprósággal lesz igazán szép.
Amúgy mire megjelenik már lehetne benne nem kevés dx11 effekt is.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
b3er
aktív tag
Biztos hogy nem lesz rossz, de nekem így a grafika főleg hogy 2010 re van írva nem valami nagy durranás...
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest