Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 25
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 4
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Ajándékok #3483 üzenetére
Tisztítást ki kell tapasztalni áztatás az sokat segít az biztos
Én ha mosom mert megmondom őszintén hasáb sütés után én csak el szoktam törölni, akkor úgy kezdem hogy mosogatószer sok és bojler meleg víz kb fél / egy óra áztatás, utána szivaccsal lejön minden
Persze ha elején nincs eltakarítva és csak egymásra rakódnak a rétegek utána már nehézDe amúgy a rácsos kosarút nehéz takarítani az információk alapján, ezt a képet találtam példának[link]
De amelyiknek lemez perforálva az könnyebb takarítani, ezt a képet találtam példának [link]Ezeket a képeket most lőttem kb másfél órája
10perc sütés után első rázásnál
Jól látható hogy a felső hasábok már pirulnak [kép]
Megrázva hogy az alsók felülre kerüljenek, és látható hogy szinte még csak ki vannak olvadva [kép]
És ez így megy végig a teteje sül ami lejjebb van az nem, és ami már majdnem megvan sülve lejjebb az meg szárad, sokszor kell rázni hogy egyenletes legyen
Én ott ülök mellette és addig pörgetem a douyin-on a videókat hogy teljen az idő, pl [link](#3485) Fandango
Érdemes jól körbejárni hogy melyik legyen, hogy ne járj úgy mint én, én nagyon bánom hogy ezt vettem, mai fejemmel két kosarút négyzet alakút vennék
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- OpenMediaVault
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest