- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Annyira, jó, hogy az Assassin's Creed 2-t nem lehet játszani a szerver meghalása miatt...
-
hegti
aktív tag
már fel is van törve
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Wolverine
félisten
válasz GypsFulvus2 #123 üzenetére
Sosem az, és elég sok EULA-t olvastam már...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
válasz GypsFulvus2 #121 üzenetére
Lehet, hogy nem ez a szándékuk, de mégis ezt teszik...
Ez igaz, de ez nem lenne, ha nem létezne warez.
A tulajdonjog meg megint más tészta, ugyanis az EULA-k szerint nem tulajdonjogot, hanem használati jogot vásárolunk a szoftverhez.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GypsFulvus2
őstag
Lehet, hogy nem ez a szándékuk, de mégis ezt teszik...
Felvetődik még egy jogi természetű probléma is. Ha én bármely terméket megvásárolok, akkor az egy kötelező érvényű szerződés. Adásvételi szerződés, amelynek megtörténtét a blokk igazolja. E szerződésben tulajdonjogot nyertem a megvásárolt termék fölött. Azt teszek vele amit akarok. Ha egy szoftverről van szó, akkor használhatom, amikor akarom. Amikor kedvem tartja. Nem pedig amikor a gyártó szerverei éppen működnek, és az internetszolgáltatóm is épp jó formában van. Ez a DRM megsérti a vásárlói jogokat. Valójában nem is vásároltad meg a terméket a pénzedért, hanem csak licenszeled. Nincs tulajdonjogod. Nem tudom ki hogy van ezzel, de én ebbe nem megyek bele. Ilyen DRM-mel ellátott terméket soha nem fogok megvásárolni."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
válasz TommyGun #116 üzenetére
Azt azért nehéz ebbe belemagyarázni, hogy direkt akarják szívatni a vásárlóikat. Elég nyilvánvaló, hogy csak azért találnak ki ilyeneket, hogy visszaszorítsák a kalózkodást, vagyis a warezolók miatt szívnak a rendes vásárlók.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Narxis
nagyúr
Pontosan. Csak egy korábbi hozzászólásomat tudom még a témához segítségül hívni: Link
Én egy centtel se fogom támogatni ezt az irányvonalat, inkább akkor nem játszom a játékaikkal.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Wolverine
félisten
válasz TommyGun #116 üzenetére
Max. 3k-ért remek DVD-ket lehet venni; kivéve ha az extra kiadást vagy sorozatot veszel... No meg akinek minimálbére van, az nem a DVD-vel vagy a nettel fog tökölni, hanem kajára és talán ruhára költi, amit megkeresett.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Brutális eb
addikt
De szép idők voltak elment a net meló megállt virtuális shoti előkap ellen vére patakokban folyik......... .......Napjainkban net elmegy meló megáll idegbaj fejet elönt madarak csicseregnek és csak csicsergnek játék inditóikonja asztalon porosodik madár egyre jobban idegesít.
Hát kedves ubisoft köszi,hogy rohadbátok meg papírzsákban.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
TommyGun
őstag
Pontosan tököm tele már ezzel a minden a warez miatt van szöveggel...törődjenek bele hogy amíg rakás xart sem ér az üzleti modelljük addig kalózkodás lesz örökkön örökké....aki meg megveszi azmeg szopik.
Hazamegyek 2 óra múlva lent van 3 film kiíváló minőségben, választhatok még nyelvet is satöbbi...melyik kiadó képes ilyen szolgáltatásra ? Ráadásul egy DVD hány százaléka a minimálbérnek ? 10% ehh ? Ki engedheti meg magának ezt folyamatosan ?
Tudom hogy nem kötelező megvenni de ezt magyarázd meg ennek a kapitalista fogyasztói társadalomnak ahol még a lószart is képesek bereklámozni és meg is veszik...sokan...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
dabadab
titán
De meddig lehet ezzel takarózni? Ha holnap odamegy az Ubi vezérigazgatója és lelövi pete_21 kutyáját (és most tekintsünk el attól a kérdéstől, hogy van-e kutyája ), akkor azt is rá lehet fogni a kalózokra?...
Biztos az én felfogásom nehéz, de szerintem ha azt akarják, hogy minél többen vegyék meg a játékaikat ahelyett, hogy lekalózkodják, akkor nem olyan nagyon jó stratégia az, ha halálra szívatják azokat, akik megveszikDRM is theft
-
zoltanz
nagyúr
Oks, de ha leállás van az ő hibájukból fizesenek valamennyit vissza az árából, ezek a piac szabályai, kemény az élet.
-
pete_21
addikt
Meg lesz. De én még mindig ugyanott tartok... Miért az szív, aki becsületesen megveszi?
Valahogy én nem sok előnyt vélek felfedezni... Az oké, hogy nem kell mindig betenni a lemezt. Nade az, hogy neten tárolja az miért akkora szó?
Pl. egy Win-reinstall előtt akkora dolog lementeni azt a mentett állásos mappát??
Az, hogy külföldön, vagy éppen más gépén is tudok játszani, szintén nem győz meg. Ha külföldön vagyok, akkor nyilván nem hülyeségből. Nem azzal fogom tölteni ott az időmet, hogy AC2-t telepítsek, és azzal játszak, amit itthon bármikor tudok. (mellesleg ha már a telepítőt viszem, akkor miért ne tudnám vinni a mentett állásokat??)
Vendégségben szintén nem az lesz az első dolgom, hogy leüljek a gép elé, és AC2-zek (ha fel van nekik is téve!!).
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok ilyen maradi, de szerintem a dvd-checken kívül semmi haszna nincs... Csak hátránya...[ Szerkesztve ]
-
-
-
misx
senior tag
Tegnap este elment a netem! (Vidéki Invitel ADSL)
Biztos nem a router szaraxott, mert szerinte volt kapcsolat csak a win7 sárga felkiáltójelezett, hogy mégsincs. Persze elvoltam, mert játszottam helyette. Na most hogy is lenne ez, ha mindenhez DRM ellenőrzés kéne? Szopacs.[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
Az UBI kapja be a bal herémet ! Majd ha a redvás netem szaraxik vagy a kedves szolgáltatónál gebasz van esetleg a szoláriumban született tolvajok megint ellopnak 80 tonna kábelt a földből és 1 hétig se net se telefon akkor mégis mifaszt fogok csinálni itthon hogy elverjem az időt ?
Megmondom én játszok a Nem UBIFOS programjaimmal az ubi meg dugja fel magának a DRMjét..."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
ddekany
veterán
Nyilván felmérték, a potenciális vásárlók hány százalékánál nincs Net... És persze, hogy ehhez képest mennyivel kevesebben fognak időben tört verzióhoz hozzájutni. Mondjuk utóbbi esetében lazán el tudom képzelni, hogy pofára esnek (avagy, már megint rászedték önmagukat... "De ez most működni fog, mi HISZÜNK ebben!"). Bár kezdek gyanakodva nézni, hogy mire használják az állandó kapcsolatot. Én kis naivként azt hittem még eme hír előtt, hogy ez csak induláskor néz fel a netre... azt ugye könnyű törni. De ha csinál valami érdemlegeset a szerver... az akár szopás is lehet a warezolóknak.
[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
erre nem találok szavakat
nincs net, nincs játékMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
boeing
őstag
És akkinek nincs internete nem játszik?Ezek nem normálisak,be fognak csödölni.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A törthöz kell a lemezkép; az Ubi megoldásához nem Én a server uptime miatt sem aggódnék, az MMO-knál kiderült, hogy elég megbízható tud lenni egy hasonló rendszer, amennyiben folyamatosan karbantartják.
-
dabadab
titán
válasz Wolverine #95 üzenetére
Na jó, de itt arról lett volna szó, hogy az eredeti játék adjon vmi pluszt a megtört változathoz képest: márpedig ilyen szempontból az, hogy nem kell hozzá lemez, nem játszik, mert a törthöz sem kell. Ugyanígy kiesik a több gépre való telepíthetőség is.
Ami marad, az az, hogy az Ubi szervereiere ment, ami tényleg előny, ha oda is - szóval előny fronton elég gyengén állnak, hátrányok viszont vannak: egyrészt az állandó kapcsolat szükségessége, ami otthon még nem túl nagy gond, de pl. útközben már macerásabb tudd lenni. Aztán ott a függés az Ubisoft szervereitől: az utóbbi napok EA-s és microsoftos szerverleállításai elég rosszt fényt vetnek egy ilyen elképzelésre.Szóval ha választani kellene, akkor én továbbra is a tört változatot választanám az eredeti helyett, mert az a jobban használható, az képvisel nagyobb értéket.
DRM is theft
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Wolverine #95 üzenetére
vagy ha külföldön/egy másik városban jön rá az emberre a játszhatnék, az is bajos tud lenni. illetve az is kimaradt, hogy a következő OSen hogy fog menni a játék (Starcraft meg a dlljei... ugyanígy a Diablo Hellfire is bajos volt), ha a lemezellenőrző rendszer már nem tud működni.
bizonyos országokban nincs már szélessáv megabit alatt, kisnet 4-10mb, nagy 25-65 (technológiától függően).
saját tapasztalat alapján az otthoni legerősebb kábelcsomaggal negyed óra alatt lejönne még a legnagyobb játék is (asszem a sacred 2 20gigájánál jelenleg nem nagyon van több). ez a jövő.
jelen pillanatban már futnak online videotékák és rádióadók (Spotify), előbbi szolgáltatásnak 15giga hely kell indulásképpen. amit ugye meg is kéne tölteni...
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Wolverine
félisten
A "nem kell DVD" egy előnyét mindenki elfelejti: ha valamiért tönkremegy a lemezed, akkor sem vesztettél semmit - igaz, le kell szedni a telepítőt, ami időbe telik, de ettől még mindig használható marad a játékod.
-
Madárpók
aktív tag
Pedig van/volt hozzá crack, változó volt hogy mennyire működött jól, csak ha update van akkor a cracket is updatelni kell.
Mod: Az érvelése sem túlságosan jó, nem kell dvd-t betenni? több gépre is fel lehet tenni? ezeket egy másolásvédelem nélküli játék is ugyanúgy tudná. Az hogy feltölti a mentéseimet az backup-ként hasznos lehetne, meg ha több gépről játszik valaki, de ahhoz nem kell folyamatos netkapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Ez tényleg vicc hogy egy single játékhoz is alap elvárás a net. Sajnálni meg nemtudom őket, legyen annyi egy játék amennyit tényleg megér és mellette legyen jó is, ha ez megvan kisebb lenne a warez, legalábbis javulna. Mondjuk nem értem xboxra nincs a warez ellen semmi, úgyanúgy tudsz játszani bármelyik játékkal mégis az a fő platform már, persze az oké hogy konzolra többen vesznek játékot, de érthető mert pc-re nem kap elég támogatást, xboxra meg úgy jó ahogy kiadják nem kell patch semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Hunpriest
senior tag
Még hogy miért jó nekünk? Semmiért sem. Ez a dolog akkor lenne működőképes, hogyha valódi pluszt adna, de ez így lópikula. A legjobbak ezek az ún. előnyök: több gépre telepítheted? Eddig is lehetett. Szerverre ment, ez most tényleg előny? (szerintem rohadtul nem) Nem kell lemez a telepítéshez? De széllessávú internet az kell, ráadásul ha nem akarsz fél napig letöltögetni egy játékot, akkor nem árt a 10+ Mbit. Ez egy nagy nulla. Remélem belebuknak ahogy illik.
Ha nem lennének annyira pénzéhesek, hogy minden egyes bitet ki akarnak fizettetni a vásáróval, akkor már rég megmenthették volna a PC-s játékipart. Pl. egy ilyen szolgáltatás, valami ténylegesen pluszt adó dologgal még akár sikerrel is működhetne.
[ Szerkesztve ]
-
drherbyke
csendes tag
Érdekes történet!
Leszedtem az AVp war..rt, mert mivel fan vagyok nem tudok várni
MIkor megvettem pénteken az eredetit leszedtem, fel az eredeti, steam, kulcs stb.
Ugyanott folytathattam ahol a w-st abbahagytam.
AVP a király! -
proci985
MODERÁTOR
nekem szimpatikusak.
crackelni biztos lehet majd, de egy virtuális szerver üzemeltetése a gépen, amely kommunikál a játékkal és végzi a mentést lényegesen nehezebb, mint meghaxolni a dvdfelismerőt. mmint kalóz oldalról mindenképpen. az éppen csak crackelni tudó usernek nem fog menni.
a gépek nagyrésze meg már úgyis automaitkusan a neten lóg (WLANnal nem biztos, egyéb kábelnél igen... nyugatabbra defaultból adják a legkiseb nethez is a wireless routert). persze, van elment a net, csak ritka.
emberek: végre nem kell crackelni, mert nem lesz se lemezberakódás a driveba (súlyosbításként, dvdmeghajtó megnyúzása/stressztesztje lemezellenőrzés címén), és nem kell mindenféle vírusokkal/súlyos biztonsági kockázatokkal együttélni, mert a "lemezt ellenőrizni KELL". nincs reaktiválás sem.
és bármilyen hihetetlen: a játékprogramozók egy része tényleg gamer, de minimum az volt valamikor.
nagy forgalom meg valszeg nem lesz, legalábbis az AC2nél a helyhez kötött mentéssel semmiképpen, a Settlersnél se kell sok ha jó a hálózati kód.
szerintem inkább örüljünk.
és igen, ha leállnak a szerverek, és mégse lesz patch, még mindig át lehet állni a crackelt verzióra, mert biztosan lesz az is.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Wolverine
félisten
válasz ProEvoFan #55 üzenetére
Azért építik be a Battle.netet a WoW-ba is, mert a Blizzard szeretné egyesíteni a játékaikkal játszó communityket. Ha van olyan játékuk, aminek nincs szüksége külön védelemre, az pont a WoW.
-
ddekany
veterán
válasz Dr. Romano #72 üzenetére
Szerintem nem buktad. Ha nem PC/konzol által írható médiáról kell etetni a játékkonzolt, akkor kétlem, hogy komoly mennyiségű warez lehetne, már a PC-s arányokhoz képest. Hiába nem nagy kunszt hamis kazettát gyártani az keleti iparosoknak, ha nem lehet fe/le tölteni neten... PC-re viszont ilyesmit elég nehezen tudnák elképzelni, mivel az egész platform olyan, hogy lényegében minden tisztán szoftveresen módosítható benne...
-
BalaNce87
addikt
Hát volt akciós nyilván, de most ezekre volt 10% kezdettekor, 1-2 év után meg volt nagyobb, az is kicsit gáz hogy a left 4 dead 6000 ft, volt akicózva de most aki lemaradt róla vegye meg jóval többért. Nem mindenki kuksolja a steamet hogy nah mikor lesz vmi akció. Szóval kb az akció az ami miatt sikeres a steam/valve, amúgy nem lenne több egy kizsákmányoló cégnél, mondjuk így is sok a 50-60 euros játék ami top seller, gondolom elkényelmesedtek ott is, azt nekik mind1 az a plusz 10-15 euro rááldozás, tény hogy kényelmesebb csak nem értem a kényelemért kell jóval többet tejelnem?
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
válasz BalaNce87 #79 üzenetére
Azért hozzá tenném hogy van ami lecsökken hamarabb is, de hónapok alatt nem fog lecsökkenni semminek az ára, valaki nem akar várni folyton hogy jaj mikor megy már le az ára, példa a steam, ott várhatok 5 évet akkor se lesz olcsóbb valami, ott még a hl2 is drága, igaz ott vannak akciók, de legtöbbször még úgy is sokba van, szóval úgy önmagában árcsökkenés nincs steamen, persze nem is ott kell venni játékot, de ez kicsit gáz hogy pl a cod4 még mindig 50 euro, ami kb úgy durván 3000-et érne ma, mivel jött ki azóta két új rész is. Vannak kifejezetten jó akciók, de az se gyakori, általába az lesz nagyon olcsó egy pár napra ami több éves vagy csak szimplán senki nem veszi és így próbálják elpasszolni.
-
BalaNce87
addikt
Amúgy azt hozzá kéne tenni ha nem töltötték le volna rengetegen egy bizonyos játékot, lehet megse vették volna, mert ugye demo az nincs. Meg az árak is közbe szólnak valaki akkor szeretne kipróbálni egy játékot amikor kijött és nem 2 év múlva amikor már elfogadható az ára, ki tudja mi lesz, lehet akkor nem lesz annyi lehetősége kipróbálni és akkor már megse veszi. Vannak játékok amiknek mire lemegy az ára már jön a következő rész és akkor már nem feltétlenül érdemes megvenni a régebbit, de ugye az új megint csak drága és megint lehet várni egy jó darabig.
-
BloodyEddie
őstag
Erre ugyanezt tudom mondani, mint ollie-nek.
-
djg
aktív tag
Nagy kár, hogy arra nem kérdezett rá, hogy mi a megoldásuk xbox-ra. Hiszen ott is bőven van warez. Arra bezzeg miért nem találnak ki ilyen hülye rendszert?
-
Zotya84
őstag
Én is rohadtul úgy vagyok vele, hogy ez egy nagy kib@szás, mert az is. Ezek után meggondolom, hogy megvegyem-é a Settlers 7-et, pedig a 6-ot megvettem.
DE, erre mondom azt, hogy miután a játék nagy eladási véget értek, és már a 7-t irogatták, akkor a legutolsó patchben kiszedték belőle az egyébként b@szott sz@r DRM-et, ami (nekem legalábbis) oly sokat b@szakodott, hogy az eredeti játékomat NoDVD töréssel játszottam...
Szerintem ők ezzel az újjal is korrektek lesznek. (De az biztos, hogy addig nem veszem meg, amíg nincs hozzá működő törés!)
Szerk: Közben látom pete21 hozzászólást, és azt kell mondjam igaza van.
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
pete_21
addikt
Én is baromságnak tartom ezt a DRM-et. Szerintem nem kell majd hozzá sok idő, hogy feltörjék, és ahogy már más kollégák is írták, sok eredetivel rendelkező játékostárs is töréssel fogja használni majd. Amiből majd az jön le Ubinak, hogy nem játszanak vele annyian. Még annyian se, ahányan megvették...
Mellesleg nem minden a védelmen múlik. Valóban nagyon sok múlik az áron. Amikor a Flatout 2 megjelent, hiába jött hozzá egyből a törés, baromi sokan vették meg. 2000 Forintért iszonyatosan jó vétel volt... (és még mindig az lenne...).
Másik példa a 2008-as Prince of Persia, szintén Ubisoft kínálatából. Akkor egy jó gondolatuk támadt a Starforce-os időszak után (ami a warezosok dolgát elég nagyon megnehezítette!), és a Prince-et semmilyen védelemmel nem látta el. Ezt is már csak azért is megvették sokan, hogy támogassák a Ubit ebben a döntésben, és hogy megmutassák, hogy sokszor nem a védelmen múlik, hogy megveszik-e vagy nem.MOD: Annyival meg kiegészíteném, hogy a Starforce-os játékoknál is volt olyan, hogy aki egyébként megvette volna a játékot, csupán a Starforce-védelem miatt nem tette. Mondván, hogy ilyen rendszert nem fog támogatni csak azért sem...
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Akkor buktam az előző hsz-aimat.
Innen akkoriban igen másolhatatlannak tűnt a dolog, de akkor ezek szerint mégsem volt az. Akkor passz, nem tudok ötletet a warez megállítására, de ez az UBI-s dolog szeritem nem életképes, mindenesetre úgy is az idő fogja eldönteni.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
dabadab
titán
válasz Dr. Romano #56 üzenetére
"Anno NES, SNES, SMS, Mega Drive, N64 stb... időkben ezeknek az adattáraknak köszönhetően 100% warez mentes volt az adott platform."
Dehogy, csak akkor nem házilag készültek a másolatok, hanem kínai üzemekben.
Ráadásul ez az egész értelmét vesztette a flash ram kitalálásakor: amikor GBC-s programozással szórakoztam, akkor ahhoz flash cartridge-t használtam, amire USB-vel azt másolt az ember, amit akart.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
-
_Orbi_
aktív tag
válasz LackoMester #19 üzenetére
Baszodjon meg, mert nincs rá pénze? értem!
Aki minimálbért keres és éppen csak meg tud élni napról napra az ne is játszon! Neki nem jár meg! Nincs mindenkinek pénze 4 magos procira, felső kategóriás alaplapra és 5870-re mint neked. Észre kellene ezt is venni.
Nem kívánom, hogy te is oda juss, de remélem, egyszer majd belekóstolsz, milyen tényleg a legkisebb embernek lenni. Akkor majd megérted.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz Dr. Romano #63 üzenetére
De azt is add hozzá, hogy akkoriban lehetett ezeket kölcsönözni. Mondjuk 200 ft/nap és 6000 volt a teljes ára.
il sole non sorge più ad Est!
-
drherbyke
csendes tag
Ja és nem beszélve, hogy pl a legújabb MSI gamer gépek, kinn 260 ezer postával is 270, itthon legolcsóbban 360, azért ez durva.Ezer bőrt húztak már le rólunk, adják az adott országhoz mérten a cuccokat és nem lesz warez.
Ahol 400000 a minimálbér ott egy radeon 4700 100 dollár, ahol 73500 a minálbér ott 30000.
Álljunk már meg.
De a birka magyar ezt is tűri! -
Goldmen75
őstag
1. Hazánban az elcseszett pénzügyi helyzet miatt(is) képtelenség minimálbérből vagy többől, megvenni havonta még 1 gamét is! Ezt senki sem veszi észre...Pár ismerősöm külföldre jár ki játékért, töredék árért, még az újak is! Hogy nem magyar, nem szinkronos? Kit érdekel? Tehát azár elsődleges szempont lenne...
2. Igen előzőekben többen jól írták! Adjanak ki demót s akkor vagy megvesszük vagy nem, de ha nem ,akkor nem is toljuk, mert nem tetszik.
Én pl, letöltöm, megnézem s ha gút megveszem, ha nem LETÖRLÖM a fenébe. Egyébként tök jók a PC-guru, Gamestar, az ingyenes játékaival! Igaz nem frissek de mégis olcsó! S megvan eredetibe.
3. Ott van pl a teszvesz, már sok eredeti játékot vettem fillérekért!!! Ezis egy mód.
4. Saját maguk alatt vágják a fát a cégek, egyre többen nem fognak így vásárolni, s akkor aztán eccer csak nézünk majd hogy miért nem fejlesztenek PC-re többet....5...ehhh kár a szóért...gyerekek magyarországon élünk! Itt értelme nincs beszélni semmi ilyesmiről, úgyis csak lehúzzák rólunk az utolsó bőrt is....nehogy pont gamét tudjunk venni, vagyis kikapcsólódni, szórakozni....csak termeljünk a felső 10e-nek, hogy ők boldogak s felhőtlenek legyenek...ehhh...
-
Dr. Romano
veterán
Én akkoriban soha nem hallottam ilyenről és bizony mindenkinek eredeti játéka volt az adott kazis konzolhoz, hisz mást egyébként sem tudtunk volna csinálni, hiszen ezeket másolni nem lehetett.
De lehet voltak ügyes emberek megfelelő berendezésekkel, eszközökkel, na de nem hinném, hogy számottevő volt főleg otthoni környezetben....
Azonban ha az akkori kazis megoldás warez arányát hasonlítjuk az akkori Amiga, PC, C64 platfomokhoz, akkor szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy hozzájuk képest valóban igen elenyésző volt a kalózokodás.[ Szerkesztve ]
-
drherbyke
csendes tag
Én is letöltöm a warezt, de mint most is az AVPnél ha valami kell megveszem.Hisz jobban mutat úgy a polcon.
Mivel már nincs demó a játék meg a minimálbér hatoda nem engedhetem meg hogy kidobjam a pénzem.
Jól működő országunkban.
Ha a winfos se lenne 40 ezer hanem csak 15, 10 ből 9 en megvennék.Én ezt is kivédem.
90 napig jogtisztán használhatod.3 havonként meg van 1 órám , hogy újrarakjam a gépem.
Adjanak ki normális demót meg normális áron a játékokat.100 dollárért megveszik 1millóan vagy 50 dollárért 3millióan .
Melyik éri meg?
A gyártók saját maguk generálják a warezt.Gondolkodni kell, nem üldözni! -
Fortissimus
őstag
válasz GegeWarrior #44 üzenetére
es akkor meg nem is beszeltunk arrol, hogy miert is veszik termeszetesnek, hogy mindenkinek van internetelerese.
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Hiftu
senior tag
Tegyük fel, hogy tényleg hatékony lesz a DRM és nem tudják feltőrni.
Viszont valamilyen okból 1-2 játék támogatását meg akarják szünetetni, mondjuk 8-9 évvel a kiadás után.
Ki az isten nyila lesz,aki kiszedi a játékból a DRM?
Itt van egy kis csúsztatás az UBI részéről.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Depression
veterán
Nekem is pont ez jutott az előbb az eszembe.
De nekem ezek az új rendszerek azért nem tetszenek, mert megölik a használtjáték piacot. Örülök, hogy amikor még aktívan játszottam, tudtam cserélgetni, és olcsón jutottam új játékokhoz.
Ezért is van a konzol előnyben, ott (legtöbbször) nincs regisztráció.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Shufny
őstag
válasz ProEvoFan #55 üzenetére
WoW teljesen más tészta, ott azért játszanak eredetivel havidíj ellenére is, mert a tört összehasonlíthatatlanul rosszabb, mint az eredeti. Az ilyen védelemmel ellátott játékok esetén pedig még jobb is a tört, mert nincs sok felesleges, bugos program, illetve szolgáltatói hiba.
-
Vladi
nagyúr
'időkben ezeknek az adattáraknak köszönhetően 100% warez mentes volt az adott platform'
Hááát... vagynem. Én találkoztam anno warez kártyákkal.il sole non sorge più ad Est!
-
Dr. Romano
veterán
Legjobb warez elleni védelem: Gyártsanak cartridge olvasókat a PC-khez és kazin jöjjenek a játékok is:
Anno NES, SNES, SMS, Mega Drive, N64 stb... időkben ezeknek az adattáraknak köszönhetően 100% warez mentes volt az adott platform. Ott max az számított lopásnak, ha valóban lenyúltad valahonnan.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
én nem akarom védeni a nagy cégeket, de amíg konzolra eladnak egy AAA kategóriás játékból 2-4 milliót, míg ugyan abból PCre csak max fél milliót, addig ne is számítsunk semmi jóra mint PC játékos
konzolra is van warez, aztán még is milyen sokan veszik a játékokat, pedig a PCs játék már olcsóbb is, mint a konzolos....a Blizzard is védekezik a warez ellen, lásd új BattleNet rendszerüket, meg a WoWnál nem igen hallottam tört szervert 1-2 hónapnál tovább futni, ezért váltott anno sok haver eredetire...senki sem szerette, mikor letörölték a sok lvles karakterét
jah, és a Wow új kiegészítője is vált az új BattleNet rendszerre, vajon miért?értem én h drága a játék, de a szomorú az egészben h a nyugatibb' országokban is erős a PC warez, ott, ahol a konzolos játékokat millió szám adják el....ez is érdekes
-
Shufny
őstag
Éljen, továbbra is kimerül a "kalózkodás elleni küzdelem" abban, hogy szivatják, aki megveszi. Ha annyira jó lesz (talán a PoP) valamelyik, hogy megveszem, akkor is tuti a törttel fogok játszani, nem hiányzik, hogy t-online miatt fussak neki megint valami szivatós résznek...
Egyébként számolgattam régebben, de én arra jutottam, hogy nem éri meg 2-5000 forintnak megfelelő áron adni a játékokat, mert nem veszik meg eléggel többen.
Azt azért sokszor kihaggyák, hogy az is benne van a dologban, hogy konzolra a szutykot is megveszik, PC -n sokkal nagyobb a szakadék a sikerjáték és az "elmegy" kategória között. Az utóbbit pedig nyílván sokkal olcsóbb is összedobni. Nem a kalózverziók (amik x360 -hoz ugyanúgy vannak) egymagukban a felelősek, még csak azért sem, hogy PC-n jóval kisebb bevételt termel egy játék. -
Skodry
aktív tag
Ez így van video mindíg szebb és jobb,elmehtnének filmrendezőnek
Viccet fére téve.
Aza kur*a nagy baj,hogy ez mebreknek nincs pénze hogy 10-15öt kicsesszen egy játékra 120.000ft-s fizetésből ráadásul 1hét alatt kipörgeti az ember..."Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
Zolás
addikt
Pár év? Pár hónap és a felére csökken az ára. De egy forintot se adok szar játékért. Ne azt itéld el aki kipróbálja-végigtolja és emberi áron megveszi.
Ha mindenből lenne egy 10-20 perces demó visszaszorulna a warez. Ki tudom próbálni és ha érdekel akkor megveszem. Mivel nem tudom kipróbálni ami nem az én hibám!!! ezért alternativ megoldásokat kell alkalmaznom. Ha már kiadok valamiért pénzt az legyen olyan hogy megérje érte kiadni a pénzt ne olyan hogy átb@szva érezzem magam az első 10-20 perc után!!!
A warez a demótól nem szünik meg. Mindig van valaki aki letölti és aki feltöri. De nem mindenki végigjátszani akar. A GTA4et is kipróbáltam és később megvettem. Annyit ért amennyiért a karácsonyi steames akcióba kértek érte. A Dawn of War2őből volt demó! Kipróbáltam elkeseretitett és nem is voltam kiváncsi a teljesre. Ez ennyire egyszerü. Adjanak esélyt hogy kipróbálhassam. Videókon minden szép de a valóság mindig másképpen fest.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Depression
veterán
Ez csak azt bizonyítja, hogy rengeteg olyan játék jelenik meg, ami ingyen sem érdekli az embereket. ezt nem lehetett kihagyni.
Olyankor fordulok mindig single player játékokhoz, amikor nincs netem.
Ha ez beválik nekik, és a többiek is beállnak a sorba, veszek egy konzolt, a PC-met meg lecserélem egy nettopra.Wolverine: Épp az, hogy a magyar net még atomstabil is az amerikaihoz képest. (városon kívül)
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Wolverine
félisten
válasz sz.zoli25 #48 üzenetére
Még mindig nem szabad elfelejteni, hogy az Ubi célcsoportja a stabil nettel rendelkező nyugati gamer - és nem a vidéki magyar, akinek esetleg még elfogadható netkapcsolata sincs.
-
sz.zoli25
aktív tag
És ha a szolgáltató hibázik akkor hétvégére se internet se játék...Fú de jó lesz...
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
Vladi
nagyúr
Csak nekem tűnt fel, hogy marketing dumán kívül semmit nem mondott?
Mi lesz, ha leáll a szerver?
Á ők barátok, nem állnak le.Köszi.
il sole non sorge più ad Est!
-
Skodry
aktív tag
Ez egy baromság!
Játszani akar valaki például egy garázsban ahol összehoznak 30gépet és összekötik őket egyértelműen net nélkül!
UBI...Élvezehető játékokat gyártson nem korlátozzon..."Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
GegeWarrior
senior tag
Nekem egyedül az nem tettszik, hogy megveszek valamit, és akkor ha leáll a szerverük akármiért nem tudok játszani Azért ez elég durva, mert elég sűrűn lehet valami.
Ledobják az ubira az atomot én meg játék nélkül maradok
Érdekes koncepcióREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
fail.castel
csendes tag
"Amennyiben a szerverek leállnak, akármilyen probléma miatt, a játékok is offline módba kerülnek, így nem fogsz tudni játszani egyikkel sem"
pompás.
Metallica. Csakis. Amíg ki nem halnak.
-
Wolverine
félisten
A #35-ben felvetett problémánál arra akartam utalni, hogy nem tudjuk még, milyen lesz a kapcsolat az Ubi szerverei és a játék között. Megoldható, hogy ne lehessen könnyen szimulálni azt a környezetet...
-
Én ezt tudom. Csak arra akartam célozni, hogy egy jó játékot még többen fognak illegálisan használni.
(#29) LGLuke:
Rengetegen vannak, akik kipróbálják a warezt majd, ha tetszik a játék, és már elérhetőbb áron van, nem pedig 8-10+K HUF, akkor ki is fizetik.Az is ugyanúgy elítélendő, hogy végigtolom, majd pár év múlva megveszem 1000 Ft-ért. Tanuljon meg már várni, amíg lemegy az ára, a sok marha.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz BloodyEddie #16 üzenetére
Sajnos elég sok ismerősöm elvből nem vesz játékot, legyen az akármilyen jó és olcsó, leszarják magasról. Már mondtam is nekik, hogy tipikus balkáni gondolkozásuk van, de nem érdekli őket.
Most akkor az ilyenekkel mit csinálsz?
Mondjuk ha én a kalózkodást akarnám visszaszorítani, akkor már 2005 óta nem fejlesztenék PC-re semmit. Ha ennyire idegesíti őket, akkor ne adjanak ki játékot PC-re...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
LGLuke
őstag
válasz Wolverine #37 üzenetére
Az MMORPG az ugye közösségi online játék, ebben a cikkben meg single player módról beszélünk.
MMORPG-t kicsit xar játszani a többi player nélkül, de egy offline játékot simán lehet játszani online kapcsolat nélkül különböző szerveres emulációval.
Ugyanis ebben az esetben se közösség nem kell, se a szervernek nincs különösebb szerepe a játék során... -
elit_hun
őstag
válasz Wolverine #37 üzenetére
Az MMO-k megint más tészta... WoW-nál is a tört szerók lehet elsőre olyasmik mint az eredeti, de kb 5 perc utűn kiderül, hogy egy kaki az eredetihez képest...Nincs support, semmi se működik úgy, ahogy kell stb...
hja, ha az embernek nincs szocialis kapcsolata, mindenkihez probal beszelni, ebbol lesznek az utcan motyogo oregasszonyok - meg a bloggerek ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
Wolverine
félisten
Ja. Az MMORPG-k és a Steam szervereit is feltörték gyorsan... azazhogy nem A legsikeresebb tört szerverek a Lineage 2-nél működnek, de ott kikerült az NCSofttól a szerveralkalmazás kódja, így az eredetivel azonos szervert lehet futtatni...
-
elit_hun
őstag
Hogy ezek milyen kis butácskák Ez olyan, mint az eredeti filmeknél: Katt...
mod: Nekem az a bajom a játékokkal igazából, hogyha veszek egy csukát a boltba, majd otthon kiderül, hogy lyukas a talpa és beázik már a nedves aszfalttól is, akkor visszaviszem és kicserélik, viszont ha visszaviszek egy játékot a boltba, azzal, hogy bugos szar és nem lehet vele normálisan játszani, max kiröhögnek...
[ Szerkesztve ]
hja, ha az embernek nincs szocialis kapcsolata, mindenkihez probal beszelni, ebbol lesznek az utcan motyogo oregasszonyok - meg a bloggerek ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
Zolás
addikt
Hát ha a barátom azzal szivatna hogy nem játszhatok a megvett játékommal mert nincs netelérésem akkor ugy nyakonvágnám hogy ....
Ez egy marha nagy f@sság és csak a szivás lesz vele. A POP Two Thronesra is felrakták a Starforce védelmet és ha volt virtuális meghajtód nem indult el. Abból is balhé volt és ebből is lesz.
Eddig szerettem a Ubisoft játékait de ezentúl nem fogom megvenni ha igy lesz védve mind. Eddig minden játékukat megvettem ami érdekelt mert jók voltak. Velem elbuktak egy vevőt. ÉS ezzel szerintem nem csak én vagyok igy.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
PowerBuldog
veterán
Vicces ezt pont attól a cégtől hallani, aki a legutóbbi PoP-ot teljesen DRM mentesen adta ki.
Amúgy meg osztom azt a véleményt, hogy jó játékot kell kiadni és akkor azt megveszik az emberek. A warezolók nagy része meg eleve nem fizetne játékért, ha 5Ft lenne se. Én is csak azt a játékot veszem meg, ami tényleg leköt, és nem csak 1-2 órára. Mert bevallom, és is leszoktam szedni kipróbálni játékokat, de ott a 95% a kukában végzi, mert nem köt le, vagy olyan silány, hogy azért nem adnék pénzt ki.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
ddekany
veterán
Amúgy pontosan miért van szüksége ennek játék közben a folyamatos net kapcsolatra sp esetén is? Mert ha csak azért kellene, hogy X időközönként ellenőrizze hogy jogosult vagy-e, akkor miért ne folytathatnál minden játéknál onnan, ahol megszakadt (meg akkor az is elég lenne, hogy ha már 5 perce nem tudott hazatelefonálni, akkor sértődik meg, és akkor a net akadozása sem lenne gond)? Szóval ez akkor csinál valami "hasznosat" a szerveren? Onnan szed le pálya adatokat, vagy ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
LGLuke
őstag
Pont azért, mert a jobb játék több embert érdekel, de nyilván nem csak a warez száma nő, hanem a megvásárolt játékok száma is, sőt főleg a megvásárolt játékok száma nő.
Rengetegen vannak, akik kipróbálják a warezt majd, ha tetszik a játék, és már elérhetőbb áron van, nem pedig 8-10+K HUF, akkor ki is fizetik.
Minél sikeresebb egy játék, annál többen töltik le a kalóz verziókat, de szerintem a megvásárolt példányok száma is sokkal nagyobb, mint a gyengébb játékok esetében.
Személy szerint nekem az a bajom, hogy hazánkban nem mindenkinek adatik meg az optinet. 1-4 Mbit-es DSL kapcsolattal pedig nem lehet kapálódzni.
Otthoni környezetben, akár egyszerre 3-5 ember is használhatja a netkapcsolatot.
Kérdés a játék milyen sávszélt igényel, és emiatt mennyire lesz élvezhetetlen.
Ráadásul, sok esetben ezen javítani sem tudunk, mert ha a vonal nem bír nagyobb sávszélességet, akkor a játékos meg van lőve, hiszen magasabb net csomagra sem tud váltani...[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Látom faszi óvodás hallgatóságra optimalizált... Nevezetes, a régi játékok játszhatóak maradnak mert:
"A rendszert olyan srácok készítették, akik szeretik a PC-s játékokat. Ők is PC-s játékokkal játszanak, és ők a barátaitok."
-
hoffman_
nagyúr
Bocs, lejárt a modidő
A nagy számok 'törvénye' alapján. És mielőtt körberöhögnének, gondoljatok csak bele. Arányosan többen is veszik meg. Te is tudod
Wolverine:
Igen, ez a félelmetes. A francnak se hiányzik ez. Azt nem tudom jól vettem-e le, szerintem igen, hogy offline nincs játék, akkor be se lehet röffenteni. Nem úgy, mint most, ha szar a net/döglök meg sorra/idegbajt kapok, akkor lelövöm, és megyek zúzni a Single-t, hogy jobb kedvem legyen. Nincs játék, ha már kifizettem érte 10+ pénzt? Ilyet én nem fogok játszani. De PS-t/Box-ot meg nem akarok!
Ahogy írták, én sem vagyok makulátlan, de az utóbbi egy évben 3:1-re nőtt az aránya az orig:tört játékoknak. (kb 1:7-ről...) Nem olyan nagy dolog, és még jól is érzem magam. De szvsz. akkor is menne a hepcia, ha negyed ennyien warezolnának, mint most...
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Wolverine
félisten
Nem érted a lényegét: ez egy olyan rendszer lesz, mint a Steam vagy a Battle.net 2.0 - nincs külön szerver az egyes játékoknak, csak egy bazi nagy szerverfarm, ami kiszolgálja az összes Ubisoftos cuccot. Ha leállnak a szerverek, akkor kb. meghalt maga az Ubisoft. (vagy épp terv szerinti karbantartás van... de ehhez mindenki hozzászokott, aki online játszik)
#8: egyetértek. Nem háborogni kell, hanem eredeti játékokat venni. Igen, belefuthatsz gyengébe is; de ha cipőt veszek, az is tönkremehet két hónap után... (mondjuk ara legalább van garancia, a szoftverekre meg nincs) És azért sem érdemes hőbörögni, hogy drága a játék - vedd meg 2-3 hónappal később. Ha jó, akkor is jó lesz, és lejjebb ment az ára.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Elég kiábrándító a cikk. Érdekes, az elején még azt mondtam, hogy hát, talán. Az 3 előny sem éppen rossz, de milyen áron. A cikk közepén már kezdett tornyosulni, aztán jött a spontán kérdés, amin kifeküdtem: A Ubisoft meg akarja ölni a PC-s játékokat? - derék
És milyen igaz. A bankkártyaszámom, anyakönyvi kivonatom, személyim, félretett péznem nem kell nekik? Elég ha a gépem az övék? Hagyjuk már. Undorító hozzáállás. Az egész világ egy nagy Steam lesz. És ez is átb@szás. Az MW2 is cheater/tört biztos, ugye? Hát persze, azért van tele velük. A PC jelenleg döglődik, de krv@ra nem a kalózkodás miatt
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
wednesday
őstag
Azok nem vennék meg sose. Inkább azt kéne elérni, hogy sokan legalább 1 eredeti játékot megvegyenek ami nagyon tetszik nekik. Azt szép lassan fognak többet is venni. Az sose lesz úgy, hogy egyik pillanatról a másikra eredeti játékok tömkelegét fogják venni az emberek. A kiadók csak úgy növelhetik az eladásokat, ha az emberek szemléletmódja változik valamelyest, nem pedig a kalóz csapatokkal veszik fel a harcot.
Egy ilyen védelem a hackereknek kihívás. Biztos dörzsölik a tenyerüket, hogy vége egy kis változatosság és ki szerzi meg azt a dicsőséget, hogy elsőnek töri fel a rendszert.BloodyEddie: Ez így van, az ár egy fontos tényező. És a hozzáállás is változhat azért egyeseknél. Itt vagyok én is pl: 5-10 évvel ezelőtt, meg nem fordult volna a fejembe, hogy eredeti játékot vegyek. Más volt a szemlélet, a környezet stb.
[ Szerkesztve ]
-
BloodyEddie
őstag
válasz LackoMester #19 üzenetére
Egyetértek. Ami meg megéri a pénzét, azt megveszem.
-
Lenry
félisten
épp ezt akartam írni.
fószerkám, nyilatkozhatott volna körültekintőbben is, mert az egyszeri kalóz ezt elolvassa, és neki is az fog lejönni, hogy ha Ubiék ennyire könnyen ki tudják kapni a DRM-et, akkor az nem lehet túl mélyen implementálva a kódba, vagyis én is könnyen ki tudom venni, és máris mehet a rld-acr2.iso a netre
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
válasz BloodyEddie #16 üzenetére
Ugyan már. Hatalmas számban vannak olyanok, akik 5 Forintot sem adnak semmiért, ha azt le tudják tölteni.
-
Vistaboy
veterán
válasz BloodyEddie #9 üzenetére
Oksa, thx.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
LackoMester
addikt
Nemtartom jó ötletnek a DRM-t,de megértem az Ubi-t is. Meglátjuk, de van egy olyan érzésem, feltörik ezt is, idő kérdése .
Véleményem az, olyan igényes játékokat kell készíteni, ami nem csak jó SP-t tartalmaz, hanem mégjobb multi-t, és az árból egy picit visszakéne venni, legalább 30% lekéne csípni. (lásd. Stalker CALL OF PRIPYAT ) Egyből változna a helyzet.
Egyébként az idei Ubi játék kihozatal számomra gyenge, nemérint.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
daninet
veterán
Ha olyan a játék, megveszik. Nem azon kell gondolkodni, hogy gáncsoljuk ki az embereket, olyan játékot kell csinálni, amit van értelme megvenni. Lásd: COD6 első napján rekord eladásokat döntött... Nem halnak éhen az Ubinál sem, csak sajnáltatják magikat.
És biztosan sokan lesznek, akik eredeti játékra felrakják a crack-et. Annó megvettem a HL2-t habár mostmár használom a Steam-et, akkor semmi szükségem nem volt rá, pakoltam fel a törést hozzá."Ők elfogadják, hogy az összes DRM sorsa az, hogy előbb-utóbb úgyis feltörik majd"
5 perc helyett 10?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Preda
aktív tag
-
Szirti
tag
"Nem, mi nem próbáljuk megölni a PC-s piacot. Hogy csalódottak vagyunk-e a PC-s piaccal? Azt hiszem, mindenki az."
Főleg a Blizzard. Ők aztán biztos könnyesre sírják a kis párnácskájukat. Egy marok gyémántot kell termelni nem egy vagon sz*rt.Ubiék meg húzzák nyugodtan le a pc-s fejlesztőrészllegüket, nekem nem fognak hiányozni.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
BloodyEddie
őstag
Szerintem "kalózkodás elleni védelem"nek írd inkább, jobb szó nem jut eszembe. A "kalózvédelem" a kalózokat védi
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
"Nem, mi nem próbáljuk megölni a PC-s piacot. Hogy csalódottak vagyunk-e a PC-s piaccal? Azt hiszem, mindenki az. A végén minden egy igazságra mutat: a kalózkodás egy nagy, tetemes, és szétágazó probléma. Ez egy olyan piac, ami rengeteget szenvedett a kalózkodás miatt, és mi mindannyian próbálunk kitalálni egy olyan módot, ami szerintünk a legjobb út ellenük."
gyerekek, ez egy nagyon fontos gondolat, nem sírni kell, hanem elgondolkodni, h hova vezetett ez az egész kalózkodás...igen nekem is...bár nekem sok eredeti játékom van PCre, de senki sem makulátlan
-
wednesday
őstag
Nekem se tetszik ez a megoldás, főleg, hogy most elárulta milyen lesz az AC2. Szóval az egyből visszadobja az embert az előző állásra? Na szép...
Még a Settlersnél elmegy, hogy akkor homokórázik egy kicsit még visszaáll a net.
Nálam mostanában szakadozik néha a net, kb fél perc, vagy még annyi sem, ezt egy settlersnél még ki lehet bírni, de így az AC2-nél már gondba lennék.Viszont jó lenne ha nem tudnák tényleg feltörni egy jó ideig. Kíváncsi lennék milyen eladásokat produkálnának ezek a PC-s játékok. Mert ügye a kiadók szerint kalózkodás nélkül a PC-n is hatalmas bevételekhez juthatnának és milliós eladásokhoz, na most kiderülne az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
Latency
senior tag
Szerintem ez is ugyan úgy el fog bukni, mint annak idején a StarForce.
-
bulanjoe
tag
"De a Ubisoft képes rá, hogy kivegye a DRM-et a játékaiból."
Ha a Ubisoft képes rá, akkor más is képes rá. Elhiszem hogy ügyes programozók készítették az új, amúgy szerintem borzasztóan idegesítő, DRM-et, viszont a "sötét" oldalon is vannak nagyon ügyes programokzók, akik ugyanúgy ki tudják majd szedni.
És ezzel megint csak azok fognak szívni, akik ténylegesen megveszik a játékokat!
Mert mire egy eredeti játékot feltelepítesz, aktiválod, bemásolod a kulcsot, majd online regisztrálsz, hogy végül még egyszer leellenőrizzék a géped, és ezenfelül állandóan online kell maradnod, addig vérpistike, már túlvan az első két pályán, és jobb esetben, még a crack mappát se kellet megkeresnie, mert már eleve játszahatóan települ... -
Jander
senior tag
Hát ez egy szép nagy lépés a PC platformtól való eltávolodás felé. Engem spec ez nem igazán zavar, de gondolom sokakat igen, főleg itthon. És bármennyire szeretem az Ubisoft-ot, ez az új DRM nagyon bicskanyitogató.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
v!ct0y
veterán
Adják 3000 ért a vadiúj játékokat és lehet 5x annyian megvennék.
Dehát erre úgylátszik még nem jöttek rá. -
Vistaboy
veterán
Ha esetleg véletlenül valamit rosszul fordítottam volna, írjátok meg a fórumban, és kijavítom.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Hunter2
addikt
Ennek ellenére szerintem simán lefogják kapcsolni a szervereket és utána veheted meg az új verziót ha játszani akarsz.
Ugyanez azokkal a játékokkal ahol nincs dedikált szerver, ha a cég úgydönt hogy lekapcsolja a szervert akkor be**optuk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest