Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #29 üzenetére
Nem olyan, mint a Battlefield, inkább mint egy egyszerűsített kiadása annak. Sok tekintetben egyszerűbb, elnagyoltabb a játékmenet.
(#28) AxBattler: "Úgy értettem, hogy egy alap i3-as PC lassan olyan, mint a hűtőgép/mosógép: minden házban van 1db, ehhez kell már csak egy 50k-s VGA."
Ez nem igaz, a consumer asztali PC piaca megy össze, laptop úgyszintén. Aki meg csak netezésre vesz PC-t, neki még az i3 is tök felesleges a Pentiumok mellett. Lássuk be, játékos gépet csak az rak össze, aki kifejezetten erre hajt. Nem túl életszerű, hogy valakinek csak úgy akad otthon egy PC-je, amiből már csak egy VGA hiányzik a tökéletes 1080p gaminghez (biztos van ilyen, de nem ez a jellemző). A többség netezésre, netbankolásra, meg ilyen alap háztartási dolgokra laptopot vesz. De a megállapításom nem is arra vonatkozott, hogy melyik a drágább vagy olcsóbb megoldás játékra (szerintem aki okos, annak a konzol, de bármelyiket ki lehet hozni kevésbé gazdaságosra, csak kellően elfogult példák kellenek hozzá), hanem arra akartam rávilágítani, hogy a konzol egy szabadabb, ha úgy tetszik liberálisabb közeg, ahol rendben van eladni a használt játékot vagy összeállni egy családtaggal és felesben megvenni a játékokat. Nekem a játék ára nem szempont, abban csak ideig-óráig áll a pénzem ha lemezesen veszem. Ezt PC-n nem tudom megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
válasz HELLAFLUSH #29 üzenetére
Bárcsak olyan lenne, akkor venném instant szerintem pont ez a baj, hogy nem olyan, annyit kéne csinálni hogy úgy ahogy van a BF-et lemásolni semmi mást, szerintem jobban is fogyna. Nem értem miért kell mindig máshogy megközelíteni ugyanazt a játékstílust, miért nem jó ami működik, max kicsit testre szabni.
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest