Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuncsaft
csendes tag
El tudnék viselni egy Eye Of The Beholder-t mostani grafikai enginnel
Szerintem ütös lenneKönyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
tálusz
tag
Knights and Merchants és Age of Wonders folytatásnak örülnék!
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
Egon
nagyúr
Az elején szkeptikusan olvastam a cikket, de a végére változott a véleményem...
Külön öröm a számomra, hogy szerepel az Alpha Centauri, A NOLF és az Incubation meg szinte kötelező egy ilyen összeállításban...
Ezért még azt is hajlandó vagyok elnézni, hogy nincs a cikkben az abszolút elsőhely-várományos Master of Magic..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
iZed
aktív tag
"unblock"?
nemar.en bloc - francia eredetu szo, jelentese: teljes egeszeben
-
talpalavalo
aktív tag
♥ KOTOR
-
Kuncsaft
csendes tag
Battle Isle-nak ugyan van folytatása, de jöhetne
Könyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
Dr. Akula
félisten
válasz Invadrr_Zim #124 üzenetére
Itt most arról van szó hogy mit KÉNE folytatni, nem arról hogy mit fognak. Az Elite 4-et már vagy 20 éve "csinálja" Braben, semmi jogi akadálya nem lenne kiadni, csak épp sose készül el. A jogvitás játékokat is meg lehetne oldani ha nagyon akarnák, a GNS-be is vissza tudott térni Axl Rose, pedig ott is mint a fákjú egymásra.
-
Meakloaf
csendes tag
Egyértelmű és határozott: U.F.O.
De nevezhetjük X-COM-nak is ha úgy jobban tetszik.-Miklóf-
-
Dani811
aktív tag
Mesterlövész 2-őt a népnek!
[ Szerkesztve ]
-
Kuncsaft
csendes tag
Full Throttle hatalmas gépigénnyel: 486DX/33 MHz processor
8 MB RAM, 1 MB hard disk space, 256 colour VGA
Outlaws is a maga idejébe hatalmas game volt
Esetleg valaki emlékszik a Knight Of Xentara?Könyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
Anubiss
tag
Egy Republic Commando folytatást is elviselnék.
-
Peetig
csendes tag
A következő folytatásokért sok pénzt adnék:
OUTCAST!!
Baldur's Gate
SimCity (és nem a Societies szintű rettenet)
Homeworld
Sins of a Solar Empire
KotORDe a remény hal meg utoljára...
[ Szerkesztve ]
Compaq Armada 7400.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én egy Little Big Adventure részért sokat adnék az tuti. De egy Prehistorik 3-at se utasítanék vissza.
Amiből meg jön a következő rész de nagyon várós: Dio 3, Tomb Raider akárhanyadik
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Invadrr_Zim
tag
válasz Dr. Akula #121 üzenetére
BG: a jogok a BI tulajdonában vannak, de AD&D játékok kiadási joga az atarinál van.
amúgy pedig ha ki is hoznának egy új epizódot, mindenki köpködné, mert már alsóhangon csak AD&D 4 rendszerre lehetne építeni, és őszintén, akarsz egy lebutított WoW rendszerű RPGvel játszani Baldur's gate név alatt?Populous: mint tudjuk Molyneaux túladagolta magát LSDvel, azóta csak elszállt dolgokat csinál. lásd Black & White, Fable, Milo. Esélytelen.
ultima: Garriot kezében csak egy pár karakter joga van, a Franchise nincs. így legjobb esetben is egy másik játékot kapunk, amiben feltűnnek régi arcok.
a másik kettő pedig jah. azok jövőjéről-jogbeli hovatartozásáról nem tudok. abban sem vagyok biztos, hogy Sid Meyer a RT jogtulajdonosa-e, de nélküle biztos, hogy nem lenne az igazi.
-
rumkola
nagyúr
válasz CsendesMark #118 üzenetére
Aa, ebből se az AC se az SS2 nem tudom miarák. D
Nolfnak meg 5x kezdtem neki anno, de valahogy nagyon nem jött be a rohangáló pálcikaninják miatt, és mindig uninstallt kapott még az első pálya befejezése előtt.[ Szerkesztve ]
-
caprine
senior tag
A NOLF tényleg jó volt minden tekintetben.
Mit szeretnénk látni? Hát természetesen Carmageddon-t)) Hidden and Dangerous és Half Life folytatást.
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Dr. Akula
félisten
Sikerült összeszedni a 10 legszarabb játékot, amihez abszolút érdektelen hogy lesz-e folytatás vagy nem. Egyedül az UFO ami kivétel benne. Közben pedig kimaradtak olyan valódi nagy nevek mint a:
- Baldurs Gate
- Populous
- Ultima
- Railroad Tycoon
- EliteEzek nélkül nem is lehet reális listát készíteni.
-
katt777
félisten
Én NOLF3-ra, végre egy ismét jó AvP-re (nem erre a 2010-es vacakra), újabb (és jobb) Wolfensteinre, Elder Scrolls 5-re, és Imperium Galacticára szavaznék, mert már IG2 óta nem láttam értelmes űrstratégiát, csak taktikai vackokat, és gépi cheat-es még vackabbakat. Sajnos, úgy vélem, hogy e topicot senki nem olvassa azok közül, akik az egyes játékok folytatásáról döntenek. Játékélményben a mai játékok többsége a béka segge alatt van, hiába a csili-vili grafika.
Reménykedem még: Doom 4, Quake 5, Duke Nukem ForeverFunkcionális analfabéták kíméljenek!
-
mephi666
nagyúr
válasz jikininki #117 üzenetére
akkor most kis önreklám ...én is system shock folytatásnak örülnék legjobban... szerintem újra elő fogom venni és megint végigviszem... egyszerűen mindig találok benne valami újat, akárhányszor végigviszem...
ami még nagyon jó lenne: stonekeep folytatás... (de egy hd-verzió miatt is már szerintem lenne pár átalvatlan hétvégém, annyira jó lenne...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
CsendesMark
aktív tag
Az AC és az SS2 megérdemelne egy egy sequelt
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
jikininki
csendes tag
valahol vágytam rá, de nem mertem remélni, hogy a system shock 2 lesz a lista élén számomra még mindig az A JÁTÉK. a bioshock 1-2 mutatott valami hasonlóságot, de azt az érzést még azóta sem adta vissza semmi. még a deus ex sem. szóval én nagyon nagyon örülnék egy folytatásnak, de talán lehet, hogy egy hd változatnak méginkább mert akkor a hangulattal és sztorival biztos nem lenne gond, ami a folytatásokról sajna nem mindig mondható el.
-
Taranti
senior tag
Sajnos a Return to Krondor semmilyen tekintetben sem közelíti meg a Betrayal szintjét. Igaz, a Betrayal grafikája még DOS-os, de a játékmenet és a játékélmény... Mondjuk a Return sztoriját már nem is Feist írta. (Ja, aki esetleg nem tudta volna: A Betrayal története úgy néz ki, hogy a játékhoz Raymond Feist írt egy külön novellát, háromkötetes opuszának egyik "mellékszálát" kidolgozva. Tehát, ha minden Feist művet olvastál, akkor sem tudtad előre mi következi. Ma már ilyet pl. Harry Potternél.. Má' hogy képzeli aztat a tisztelt nagyérdemű?)
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Jhonny06
veterán
Én egy paintball-os játékra vágyom nagyon, a mai technológiákkal. A Gotcha! annak idején nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Pár pontatlanság:
- A Legacy of Kain-széria sztoriját NEM zárták le, elég erősen nyitva hagyták az egész mókát. *SPOILER* Raziel halálával csak a Soul Reaver vonal az, ami nehezen lehetne továbbvihető, de mivel a Defiance végülis a lehető legszorosabbra fűzte a történetszálakat, már nem is igazán lehetne róluk külön beszélni. SPOILER vége
- Az X-Com: UFO Defense és az UFO: Enemy Unknown egyaránt hivatalos címei ugyanannak a játéknak. Nekem például pont az X-Comos címmel van meg veled ellentétben.
-
vendingo
veterán
Dupláztam
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nekem egy új Pancer General kéne.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Depression
veterán
warcraft 4.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Gyuri27
félisten
Minden ami 3. WC3, Dio3, IG3 (az eredeti felállásban).
Amd - Radeon - Ryzen
-
ftc
nagyúr
Freelancert a népnek...mennyit nyomtuk anno s izgultunk el e erunk a hadiszállásra
Vagy egy igazi SimCity kellene megint vagy egy Imperium Galactica 2 kicsit felturbózva
Bár én szerettem a The stinget is....azt is folytathatnákkk
-
Findzs
addikt
hexen, heretic,
a heretic valami iszonyat nagy gém volt akkoribanna meg a warcraft3
jöhetne egy warcraft4 de kicsi rá az esély mert a wow-ot nyomatják[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
szablya
aktív tag
Elepedek egy igazi, Bioware-s KotOR folytatásért, ahol végigkövethetjük Raven útját.
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
Archer
őstag
Sajnos a Jericho meg az Undying két külön dimenzió, ez előbbi egy agyatlan hent az utóbbi meg remekül kivitelezett horror játék. Ettől persze tetszhet Neked a Jericho, félre ne érts csak sajnos közük nincs egymáshoz. Mentségére váljék, hogy a csapatosdi kicsit feldobta a játékmenetet.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
BioNiCMaN
addikt
Chasm '97-ből, ha még mond valakinek valamit.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
phanzetomox
őstag
red alert-et két 2d-ben szeretnék kapni , illetve egy C&C generals folytatást
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest