Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuncsaft
csendes tag
El tudnék viselni egy Eye Of The Beholder-t mostani grafikai enginnel
Szerintem ütös lenneKönyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
tálusz
tag
Knights and Merchants és Age of Wonders folytatásnak örülnék!
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
Egon
nagyúr
Az elején szkeptikusan olvastam a cikket, de a végére változott a véleményem...
Külön öröm a számomra, hogy szerepel az Alpha Centauri, A NOLF és az Incubation meg szinte kötelező egy ilyen összeállításban...
Ezért még azt is hajlandó vagyok elnézni, hogy nincs a cikkben az abszolút elsőhely-várományos Master of Magic..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
iZed
aktív tag
"unblock"?
nemar.en bloc - francia eredetu szo, jelentese: teljes egeszeben
-
talpalavalo
aktív tag
♥ KOTOR
-
Kuncsaft
csendes tag
Battle Isle-nak ugyan van folytatása, de jöhetne
Könyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Invadrr_Zim #124 üzenetére
Itt most arról van szó hogy mit KÉNE folytatni, nem arról hogy mit fognak. Az Elite 4-et már vagy 20 éve "csinálja" Braben, semmi jogi akadálya nem lenne kiadni, csak épp sose készül el. A jogvitás játékokat is meg lehetne oldani ha nagyon akarnák, a GNS-be is vissza tudott térni Axl Rose, pedig ott is mint a fákjú egymásra.
-
Meakloaf
csendes tag
Egyértelmű és határozott: U.F.O.
De nevezhetjük X-COM-nak is ha úgy jobban tetszik.-Miklóf-
-
Dani811
aktív tag
Mesterlövész 2-őt a népnek!
[ Szerkesztve ]
-
Kuncsaft
csendes tag
Full Throttle hatalmas gépigénnyel: 486DX/33 MHz processor
8 MB RAM, 1 MB hard disk space, 256 colour VGA
Outlaws is a maga idejébe hatalmas game volt
Esetleg valaki emlékszik a Knight Of Xentara?Könyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
Anubiss
tag
Egy Republic Commando folytatást is elviselnék.
-
Peetig
csendes tag
A következő folytatásokért sok pénzt adnék:
OUTCAST!!
Baldur's Gate
SimCity (és nem a Societies szintű rettenet)
Homeworld
Sins of a Solar Empire
KotORDe a remény hal meg utoljára...
[ Szerkesztve ]
Compaq Armada 7400.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én egy Little Big Adventure részért sokat adnék az tuti.
De egy Prehistorik 3-at se utasítanék vissza.
Amiből meg jön a következő rész de nagyon várós: Dio 3, Tomb Raider akárhanyadik
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Invadrr_Zim
tag
válasz
Dr. Akula #121 üzenetére
BG: a jogok a BI tulajdonában vannak, de AD&D játékok kiadási joga az atarinál van.
amúgy pedig ha ki is hoznának egy új epizódot, mindenki köpködné, mert már alsóhangon csak AD&D 4 rendszerre lehetne építeni, és őszintén, akarsz egy lebutított WoW rendszerű RPGvel játszani Baldur's gate név alatt?Populous: mint tudjuk Molyneaux túladagolta magát LSDvel, azóta csak elszállt dolgokat csinál. lásd Black & White, Fable, Milo. Esélytelen.
ultima: Garriot kezében csak egy pár karakter joga van, a Franchise nincs. így legjobb esetben is egy másik játékot kapunk, amiben feltűnnek régi arcok.
a másik kettő pedig jah. azok jövőjéről-jogbeli hovatartozásáról nem tudok. abban sem vagyok biztos, hogy Sid Meyer a RT jogtulajdonosa-e, de nélküle biztos, hogy nem lenne az igazi.
-
rumkola
nagyúr
válasz
CsendesMark #118 üzenetére
Aa, ebből se az AC se az SS2 nem tudom miarák.
D
Nolfnak meg 5x kezdtem neki anno, de valahogy nagyon nem jött be a rohangáló pálcikaninják miatt, és mindig uninstallt kapott még az első pálya befejezése előtt.[ Szerkesztve ]
-
caprine
senior tag
A NOLF tényleg jó volt minden tekintetben.
Mit szeretnénk látni? Hát természetesen Carmageddon-t
)) Hidden and Dangerous és Half Life folytatást.
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Dr. Akula
félisten
Sikerült összeszedni a 10 legszarabb játékot, amihez abszolút érdektelen hogy lesz-e folytatás vagy nem. Egyedül az UFO ami kivétel benne. Közben pedig kimaradtak olyan valódi nagy nevek mint a:
- Baldurs Gate
- Populous
- Ultima
- Railroad Tycoon
- EliteEzek nélkül nem is lehet reális listát készíteni.
-
katt777
félisten
Én NOLF3-ra, végre egy ismét jó AvP-re (nem erre a 2010-es vacakra), újabb (és jobb) Wolfensteinre, Elder Scrolls 5-re, és Imperium Galacticára szavaznék, mert már IG2 óta nem láttam értelmes űrstratégiát, csak taktikai vackokat, és gépi cheat-es még vackabbakat. Sajnos, úgy vélem, hogy e topicot senki nem olvassa azok közül, akik az egyes játékok folytatásáról döntenek. Játékélményben a mai játékok többsége a béka segge alatt van, hiába a csili-vili grafika.
Reménykedem még: Doom 4, Quake 5, Duke Nukem ForeverFunkcionális analfabéták kíméljenek!
-
mephi666
nagyúr
válasz
jikininki #117 üzenetére
akkor most kis önreklám
...én is system shock folytatásnak örülnék legjobban... szerintem újra elő fogom venni és megint végigviszem... egyszerűen mindig találok benne valami újat, akárhányszor végigviszem...
ami még nagyon jó lenne: stonekeep folytatás...
(de egy hd-verzió miatt is már szerintem lenne pár átalvatlan hétvégém, annyira jó lenne...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
CsendesMark
aktív tag
Az AC és az SS2 megérdemelne egy egy sequelt
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
jikininki
csendes tag
valahol vágytam rá, de nem mertem remélni, hogy a system shock 2 lesz a lista élén
számomra még mindig az A JÁTÉK. a bioshock 1-2 mutatott valami hasonlóságot, de azt az érzést még azóta sem adta vissza semmi. még a deus ex sem. szóval én nagyon nagyon örülnék egy folytatásnak, de talán lehet, hogy egy hd változatnak méginkább mert akkor a hangulattal és sztorival biztos nem lenne gond, ami a folytatásokról sajna nem mindig mondható el.
-
Taranti
senior tag
Sajnos a Return to Krondor semmilyen tekintetben sem közelíti meg a Betrayal szintjét. Igaz, a Betrayal grafikája még DOS-os, de a játékmenet és a játékélmény... Mondjuk a Return sztoriját már nem is Feist írta. (Ja, aki esetleg nem tudta volna: A Betrayal története úgy néz ki, hogy a játékhoz Raymond Feist írt egy külön novellát, háromkötetes opuszának egyik "mellékszálát" kidolgozva. Tehát, ha minden Feist művet olvastál, akkor sem tudtad előre mi következi. Ma már ilyet pl. Harry Potternél.. Má' hogy képzeli aztat a tisztelt nagyérdemű?)
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Jhonny06
veterán
Én egy paintball-os játékra vágyom nagyon, a mai technológiákkal. A Gotcha! annak idején nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Pár pontatlanság:
- A Legacy of Kain-széria sztoriját NEM zárták le, elég erősen nyitva hagyták az egész mókát. *SPOILER* Raziel halálával csak a Soul Reaver vonal az, ami nehezen lehetne továbbvihető, de mivel a Defiance végülis a lehető legszorosabbra fűzte a történetszálakat, már nem is igazán lehetne róluk külön beszélni. SPOILER vége
- Az X-Com: UFO Defense és az UFO: Enemy Unknown egyaránt hivatalos címei ugyanannak a játéknak. Nekem például pont az X-Comos címmel van meg veled ellentétben.
-
vendingo
veterán
Dupláztam
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nekem egy új Pancer General kéne.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Depression
veterán
warcraft 4.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Gyuri27
félisten
Minden ami 3. WC3, Dio3, IG3 (az eredeti felállásban).
Amd - Radeon - Ryzen
-
ftc
nagyúr
Freelancert a népnek...mennyit nyomtuk anno s izgultunk el e erunk a hadiszállásra
Vagy egy igazi SimCity kellene megint vagy egy Imperium Galactica 2 kicsit felturbózva
Bár én szerettem a The stinget is....azt is folytathatnákkk
-
Findzs
addikt
hexen, heretic,
a heretic valami iszonyat nagy gém volt akkoribanna meg a warcraft3
jöhetne egy warcraft4 de kicsi rá az esély mert a wow-ot nyomatják[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
szablya
aktív tag
Elepedek egy igazi, Bioware-s KotOR folytatásért, ahol végigkövethetjük Raven útját.
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
Archer
őstag
Sajnos a Jericho meg az Undying két külön dimenzió, ez előbbi egy agyatlan hent az utóbbi meg remekül kivitelezett horror játék. Ettől persze tetszhet Neked a Jericho, félre ne érts csak sajnos közük nincs egymáshoz. Mentségére váljék, hogy a csapatosdi kicsit feldobta a játékmenetet.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
BioNiCMaN
addikt
Chasm '97-ből, ha még mond valakinek valamit.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
phanzetomox
őstag
red alert-et két 2d-ben szeretnék kapni , illetve egy C&C generals folytatást
-
MeszarosB.
tag
Huhh, így a kommenteket végigolvasva eszembejutott még a Nox is.
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
olbaidhun
őstag
Comix Zone azért ezt jó volt olvasni, vannak még itt régi játékosok ahogy látom. Sajnos ma már legtöbb esetben nem számít a cím sem.. lásd az nfs jelenlegi felhozatalokat.. najó, talán a shift még korrekt munka, de a legtöbb játékgyár már csak ipari munkát végez és majd talán később lesz hozzá egy patch.. vagy nem!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
derapo
tag
válasz
Rickenstein #96 üzenetére
Jogos! Az Undying egy hihetetlen jó játék vót. Elő is kaparom valahun még megvan.
annyit fűznék még hozzá,hogy nekem annyira hiányoznak a jó Platformerek. Lehet maradi vagyok de már szívesen játszanék valami kellemes kis gaméval mint talán a Superfrog
https://www.youtube.com/watch?v=etVHIG8i_Ls
-
Sir Robin
tag
A Digital Realtiy készülőben levő játéka a Nadirim címet viseli, és egy böngészőben játszható RPG lesz belőle. Az IG-hez tehát nincs semmi köze. Viszont egyik DR-es dolgozó sem ivócimborám, így nem is tudhatok minden jövőbeni elképzelésükről.
[ Szerkesztve ]
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
JanR
addikt
Lassan a HL is ilyen lesz... Egy 'folytatando' jatek...
Amugy en egy Jedi Knight folytatast varnek a legjoban
-
Silenzio
addikt
Kotorban egy buggal sem találkoztam.
NOLF az meg '60-as évek. A '70-es évek, na az egészen más. Az nem popart.
System Shock: egyetértek.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Findzs
addikt
undiyng, q3 arena, half life,
örülnék egy quake1 folytatásnak is amiben újra hantelhetnénk a nagy villámszóró macit meg a darth knightokat, és olyan helyszineken ahol az 1 is játszódott, várkastélyok, katakombák stb.
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Breki's
tag
Én egy Time Commando folytatásnak örülnék. Az a játék a maga idejében nagyon jól meg volt csinálva, és sztem nem nagyon volt gyenge pontja. Persze azóta eljárt fölötte az idő, de lehetne neki egy nagyon jó folytatást hegeszteni, továbbvíve az eredeti sztorivonalat.
Az Imperium Galactica folytatására lehet van némi sansz, mert a DR. Software jelenleg is hegeszt valamit, de sajnos nem tudni róla sokat. Annyi bizonyos hogy mmo irányban gondolkodnak.
Breki's
-
szilchi
őstag
Theocracy 2 sem lenne rossz.Magyar játék,ha jól emlékszem.Igen jó volt,igaz sok embernek bonyolult volt..
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
bozont
veterán
Mondjuk még egy normális Street Rod folytatásnak is örülnék.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Fortissimus #85 üzenetére
Akkor már Boulder Dash 3D is kéne!
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Fortissimus
őstag
spy vs spy
[ Szerkesztve ]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Kuncsaft
csendes tag
Stonekeep
Jó lenne folytatás
Wahooka
Könyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
Titan44
tag
válasz
cskamacska #78 üzenetére
Ismerem a Battlegroupot, magam is terjesztem jó hírét.
Már nincs messze az 1.7-es kiadás, várom nagyon.
Tetszenek a magyar pályák is, főleg hogy magyar nevekkel játszanak a botok is.A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
DeFranco
nagyúr
Táltos Paripám - The Revenge of Ráró -t a népnek.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Clive Barker's Undying....
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
ribizly
veterán
Csak csatlakozni tudok...
NOLF 3, SW: Republic Commando 2, SIN 2 (akár Episode 2), Blood 3 (de az első rész feeling-ét kérném)... Lehetne még folytatni a sort (Carmageddon, Final Fight, stb.).
De amúgy tovább megyek: nekem nem kell folytatás, csak egy nyomorult addon, vagy map pack, dlc, ... akármi. Nem kell új engine, nem kell DX9999 sem, nincs szükségem semmi másra, csak arra, hogy a story folytatódjon és lehessen ezeket onnan folytatni, ahol abbamaradtak.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
cskamacska
addikt
Hát sok ránc ugyan nem lett felvarrva, ellenben a Battlefield 1942-t gyönyörűen átalakították a Battlegroup1942 modban. Valósághű is, jól játszható is, van benne sok új hatalmas pálya(a régieket is prímán átalakították), kismillió új jármű és fegyver, illetve még a mai napig fejlesztik. Vannak magyar pályák is, magyar harckocsikkal és magyar fegyverekkel, a kései német cuccokkal vegyítve.
Csak kevesen játsszák.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
OUTCAST!
Második részt lelőtték, de olyan jó lenne.
Abomination folytatásnak örülnék. Jagged Alliance kellemes csavarral, és jó sok mutáns ufószerű izével.
Freespace, Freelancer folytatást a népnek! Zűrszimulátorok manapság le vannak tudva.
Metal Fatigue, és Dune stratégia folytatást kérek szépen.
Command and Conquer sem fejeződhet be a 4. résszel, mert az minden, csak nem "méltó" a CnC névre.
Egy modernizált Postal sem lenne rossz. Csak szedjék jobban össze, a 2 inkább volt polgárpukkasztó, mint jó játék.
Egy új Battlezone is jólesne, rég volt már jó FPS/stratégia hibrid."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Cathulhu
addikt
Incubationt, felulnezettel, CTB moddal (a'la Fallout:Tactics)
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Huma
addikt
válasz
Invadrr_Zim #74 üzenetére
Nem, nem az. Sehogy sem jut az eszembe a címe.
Az X-wing vs Tie fighter-es játékokat is folytathatnák. Mondjuk egy X-wing alliance kettőt el tudnék viselni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Jó sok kedvenc játékom fel lett itt sorolva.
Ezek talán még nem voltak:
-Dark Legion
-Meg egy játék aminek nem emlékszek a nevére.A hack 'n' slash stílus egyik őse volt. RPG, kevés sztorival és sok gyakással. A főszereplő át tudott változni valami farkasemberszerűvé meg beholderré. Volt valami gargolye-os alak is. Asszem. Nagyon rég játszottam vele. Anno bejött. A Dragon Age egyik részére emlékezetet mikor az álomvilágban kell mászkálni és mindig a feladathoz leginkább megfelelő alakot kell fölvenni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Titan44
tag
Volt folytatás. PG3 Scorched Earth címmel, de azon el is bukott az egész. A második részt én is kedvelem, de nekem nem hozza annyira a feelinget mint az első.
De ha már világháború, mondjuk egy ráncfelvarrott Battlefield1942 óriási mappokkal, irgalmatlan mennyiségű járművel és altípussal királyos lenne.A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
proci985
MODERÁTOR
Carmageddon.
AvPnek egyébként volt folytatása a Monolithtől, bizonyos szempontból még jobb is volt, mint az első (pl volt sztorija). 2010el nem játszottam.
System Shock2őt meg lassan végig kéne vinnem.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
GypsFulvus2
őstag
Hű tényleg, azt meg én felejtettem ki!
Pár éve találtam hozzá egy csomó kieget. Volt olyan, amivel a II. WW összes bevetett harceszközét használhattad, meg motoros, biciklis, stb. harcegységeket is. Még a magyar Toldi tank is benne volt. Talán a Zerstorer volt az, már nem emlékszem pontosan. Lehet, hogy innen szedtem le. Ja és ha a PG-t szereted, akkor ne feledkezz meg az Allied General-ról és a Pacific General-ról sem. Különösen utóbbi nagyszerű. Kicsit más stílus, de remek a Fantasy General is.
[ Szerkesztve ]
-
Titan44
tag
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
Titan44
tag
Jah, Gorky17 és Freespace remake-ért vagy folytatásért én is sorba állnék.
De azért még mindig PG rulez!A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
Titan44
tag
Panzer Generalt a népnek!
Ha sikerülne meghagyni az első rész játékélményét, csak meg kéne nagyobbítani, komplexebbé tenni a pályákat és még sokszínűbbé tenni az egységeket és típusaikat.
Na az lenne finom falat!A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
Morden24
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #62 üzenetére
Gyalázat, hogy nekem nem ugrott be, teljesen igazad van
Sectumsempra - For Enemies
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
faragojof #61 üzenetére
Jópár játékot felsoroltatok itt amelyeknek én is nagy-nagy örömmel látnám az őssel összevethető szellemiségű és szinvonalú folytatását ( pl. BG, KotOR, TES, Planescape Torment).
De van itt egy játék, amit szerintem szinte senki sem ismer. Minden idők egyik legzseniálisabb, de egészen biztosan leghumorosabb cyberpunk RPG-je, az Anachronox. Nemrég sikerült megszereznem, és ajánlom mindenki figyelmébe, akinek nem a grafika, hanem a történet és a hangulat számít. Tipikusan "cliffhanger" vége van a játéknak, folytatást terveztek hozzá, de talán túl IQ igényes lett, ezért gyengék voltak az eladások.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Nem tudom emlékszik e még valaki az Elvirára?
Commodor64-en játszottam még vele annak idején. 4 vagy 5 lemezes igazi horror játék volt vámpírokkal, meg vérfarkasokkal. Tele fejtörőkkel. Ennek a játéknak szívesen látnám mai gépen, grafikával a rimékjét. Ha még a hangulatát is vissza tudná adni, az már hab a tortán!
"Formicate Under Command of the King,,
-
daninet
veterán
Értem én, hogy laza hangvételű cikk, de a magyar nyelvben olyan, hogy "kéne" nincs. Kellene van. Bocsánat de én nem olvastam tovább (fórumban vagy egy nem címlapos cikknél elmegy)
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
{Zodiac}
senior tag
GHOST for president!
Öntörvényű Sünmalac
-
Morden24
nagyúr
Ultima X, Freespace 3, KotOR 3, Deus Ex és bóusznak egy Wing Commander remake, a legelejétől, illetve egy TIE Fighter remake, szintén.
Na meg egy normális Heroes folytatás, mert a 4 meg az 5 szar.Ja, és persze a Halo. Na annak se legyen vége egy darabig még
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
novascream
csendes tag
válasz
#08052480 #22 üzenetére
Nemigazán...
A folytatás az lenne ha :
1. A sztori és vagy maga a korában megteremtett univerzumban játszódna....ez nem igaz a Bioshock-ra
2. A játékmenet ugyan részekben hasonló ( ahogy a looking glass néhány tagja segitett az első Bioshock fejlesztésében ) de nem követi azt - nem fejleszt rajta.Természetesen ettől még a Bioshock egy jó játék de semmiképpen nem tekinthető a System Shock utódjának.
nem is igaz - nem is úgy - nem is az - nem is - nem
-
sti10p
senior tag
A klasszikus Archon-t kéne felújjítani (nem föltétlen 3D-ben).
XY
-
-
Taranti
senior tag
Bizony, a Gorky17 anno nagyot ütött. Én mondjuk el tudnék viselni egy alapokhoz visszatérő Resident Evil és Silent Hill folytatást is. Aztán emlékszik valaki a Betrayal at Krondor-ra? (Elolvastam az összes Feist-regényt, LOTR szintű...)
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
rumkola
nagyúr
Tie Fighter
-
DeltaPower
addikt
szinte mindent felsoroltatok, de azért leírom én is
homeworld, imperium galactica, carmageddon, death rally, jedi academy amikből szívesen látnék egy folytatást (és amit kihagytam...)
jah és egy worms 1 remake jöhetne még[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Rabbitf_24
addikt
Örülnék egy Elder scrolls 5-nek, vagy Oblivion 2-nek ahogy tetszik...
-
Djuree
félisten
incubation tényleg jöhetne. meg homeworld, kár hogy kifelejtette a cikkíró
ja meg oni is kellene...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Taru
tag
Istenem mennyire szerettem a AVP-t, meg a Soul Reavert is
(nem is tudtam, hogy 5db volt belőle, látom van mit bepótolnom, sokról lemaradtam a suli miatt
). Őszintén szólva sokszor vissza sírom őket, csak már nem találom a CDket.
-
Kuncsaft
csendes tag
Wolfeinstein, a maga idejébe a legjobb játék volt
Süt a ló
S lehet a egyik legtöbb ember akkor azt játszotta[ Szerkesztve ]
-
Karr
tag
Planescape Torment és Fantasy General folytatást akarok.
-
Fragile Allegiance-et csak én játszottam orrba-szájba?
Az is megélhetne egy remake-et. Hmmm...“All nothings are not equal.”
-
bozont
veterán
Imperium Galactica, Haegemonia, Chronicles of Riddick, Jedi Khight, Fallout, Shadow Warrior, Syberia és Dreamfall folytatás jó lenne már, de ott van még a Carmageddon, Severance - Blade of Darkness, Oni is. Az utóbbi háromból egy remake-nek is örülni tudnék.
A Shogun 2 meg már készül, így az lekerült erről a listáról.
-
Kuncsaft
csendes tag
Amigán PL az Ishar triologia is irtó jó volt.
Szerepjátékok ösköve Dungeon Master.
Heroes Of Might And Magic, Master Of Magic....Játékterembe mennyit nyomtam a Hous Of The Dead-etZelda is ott van konzolokon (SNES verziot 2 nap alatt végignyomtam elsöre)
Irto sok hangulatos játék volt régen, most is, de inkább már kezd grafikára menniKönyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Sir Robin #31 üzenetére
Rune jöhetne tényleg.
Blade-ben nekem az irányítás nem tetszett...
meg a kombókat se bírtam megtanulni...
De asszem most a kis Nostromo-val nem lenne ilyen gondom.
(#23) wikings2
Itt figyelget a polcon "szép" papírdobozban, még valamikor 2000-ben vettem Sopronban, egy szép napon, emlékezetem szerint 2.700,- Ft-ért.
Ahogy jobban belegondoltam egy Heretic 3. is jöhetne, meg egy Redneck Rampage.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Might and Magic, normális karakterfejlődési lehetőségekkel, sokszálú irányokkal.
Monkey island, a régi Pirates, Alone in the Dark, Eye of Beholder, Last ninja,Mortal Kombat PC-re, Soul Calibur PC-re, Syndicate, hogy csak párat vegyek elő.Televan: Egy Dűne 3D-s verzióval tökéletes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
Super Metroid, Breath of fire 2, Banjo-Tooie, Donkey kong countryk, Story of Thor,
Super pang, Shining soul II - akár remake, akár folytatás jöhetne.
Phoenix, Doom - remake-nek tudnék örülni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Teasüti
nagyúr
Hát Neverhood-ra emlékszik-e még vki?
-
rainmen
aktív tag
Hát egy tisztességes DOOM érdekelne...
-
Televan74
nagyúr
Mad tv remake, Düne folytatása, Kotor III( ha kiélvezték az mmo utáni eufóriát), Ufo.
És egy Dark star one -hoz hasonlító űr eposz.A Nexus is tetszett.Imperium Galactica folytatása.....
Még rengeteg játék van, köztük sok - sok régi kedvenc.Mindenbe beleugatok!!!
-
ern3st0
csendes tag
Hát egy Jedi Knight tényleg jöhetne. Bár én személy szerint egy új Hexen-t is eltudnék viselni.
-
Thome
veterán
Én egy Imperium Galactica folytatást is eltudnék képzelni...
Ha mást nem, hát egy remake-t.Szerk: + egy Dungeon Keeper III-at is elfogadnék...
Szerk2: + új Düne játékot, + a Red Alert méltó folytatását!
+ ..... +..... +..... Végtelenségig lehetne sorolni, hogy miből készülhetne új rész.
A StarWars JK és RC sem elhanyagolandó...
[ Szerkesztve ]
-
Extra
az Alpha Centauriért, azt én is nagyon szeretném viszontlátni.
“All nothings are not equal.”
-
Archer
őstag
Duke Nukem Forever 2
Amúgy tényleg jöhetne normális AvP, NOLF, Jedi Knight, Republic Commando, Sin, Blood, Giants folytatás. Az új Mechwarrior-ról meg jöhetne már valami hír, legalább, hogy készül vagy valami. Ja meg Undying 2.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Tom5
addikt
Részemről: Baldurs Gate, Icewind Dale, AvP jöhetne.
Előbbiek még a régimódi grafikával is.
Megunhatatlanok számomra... -
törölt tag
System Shock folytatásra tök felesleges várni, Bioshock számít az utódnak (igen, tudom a bokájáig sem ér, de attól még az
)
-
rauschie
senior tag
Új Freespacet!
-
BioNiCMaN
addikt
Drakan és Outcast. Ja, meg egy Gorky 18 vagy 16 is jöghetne.
-
Mit szeretnék látni? Half-Life: Episode 3...a folytatjuk legje. És persze a PREY folytatására is kíváncsi lennék, mert annak a vége sem tisztázott.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
mnmlst
tag
dungeon keeper, stunts, street rod, carmageddon. ha nem értelmes remake, akkor értelmes folytatás plíz
-
IreN!CuS
őstag
BG semmi több
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
RepeatSector
senior tag
normális sonic adventure 2 folytatást a népnek (az unleashed jó lett de a története nem is illeszkedik)
Commandeer Keen folytatás jó lenne
Vagy Egy JAZZ JACKRABBIT én játszottam a 3 bétájával az UT99 enginejével készült nem volt vmi élvezhető
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
james001
veterán
hát igen egy LOK jól esne...de tuti nem lesz belőle folytatás,vagyis hát Raziel-el már nem fogunk kalandozni
ja és Half Life 2 Episode 3 mindenképpenhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
risingtide
csendes tag
NOLF MILF
Jedi Knight & Republic Commando
A Zenimax lóg a Prey 2-vel & egy ofline Elder Scroll-lal.Elméletileg hegesztés alatt vannak, csak győzzük kivárni:
Alice
HL episode 3 & Black Mesa source
Beyond Good & EvilDubstep for stup. & deb. Így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette!
-
Enton
addikt
Normális Turokot, normális Doom-ot, normális AVP-t, normális SOF-ot.
De leginkább kalandjátékokban kéne gondolkodni.
Grim Fandango, stb...Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
joshua7
veterán
Új NOLF nagyon jöhetne.
Semper Fi
-
Peterson_
addikt
a Vampire szerepjáték remakejét!ha már a folytatás szégyen lett.
De ami a toplistámon első:
KINGPIN Life of Crime remakeApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
$p@rr0w
őstag
Soldier of Fortune-ért kiált a nép! Persze nem azért a kakáért amit harmadiknak kiadtak...
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
rozsomak96
tag
Én egy FFVII remake-nek mindennél jobban örülnék.
Say 'what' again!
-
leviske
veterán
Hm... Pedig a nyakamat mertem volna rá tenni, hogy a BG benne lesz a top 10-ben.
-
HaaS
addikt
Magic Carpet
!
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
MeszarosB.
tag
Ultima
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
Muton
addikt
normális ufót és nolfot a népnek
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
wikings2
őstag
Legacy of Cain HD jöhetne
Nem bánnám
Kurvajó játék!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
ZSOOLT2
tag
Homeworld folytatást, vagy remake-et a népnek!
Új hozzászólás Aktív témák
gp To be Continued? To be Continued! A Top 10 Játék, amikhez folytatást követelünk.
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -25% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Lenovo LOQ Gamer Notebook 2év garanciával, új állapotban,140ezerrel olcsóbban.
- HP Compaq Pro 6300 MT PC, i5 CPU, 16 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest