Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
válasz Penndragon #15 üzenetére
Ha az a cél hogy elinduljon akkor még vissza is fejleszthetsz.
-
danih
veterán
Master Chief... vagy mi
-
Kareszovics
addikt
Szerintem tökre rendben van az egész. Jöhetne mondjuk most azonnal.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
SQX_Barto
addikt
válasz Penndragon #15 üzenetére
Sajnos a "tömegjáték" célkitűzés manapság szinte borítékolható
Én nem ismerem egyik Thief-et sem, de lehet ezt majd kipróbálom. Íjjal meg lehet venni, mert imádom őket (régen próbáltam is íjászkodni, de idő-és pénzhiány miatt nem mélyedtem el benne, talán majd egyszer)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Penndragon
tag
Na egy ok amiért új vasat vegyek, ha nem indul el! Remélem lesz olyan hangulatos mint az eddigi részek, és nehezebb lesz mint a három. Bár félek tömegjátékot akarnak belőle kihozni és akkor nagyon élvezhetetlenre lebutítják a játékmenetet.
[ Szerkesztve ]
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
Logen88
aktív tag
Hú de jónak tűnik. E3-mon remélem kapunk egy kis gameplay videót.
The Last of Us is a masterpiece.
-
MasterMark
titán
Jöhet.
Switch Tax
-
Spancho
senior tag
Egész jónak tűnik a videók alapján.
Ideje volt elővenni a sorozatot a játékokban reneszánszát éli az ÍJA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
.LnB
titán
Anyám én rohadtúl, várom ezt a játékot. Csak ne butítsák le ezt is ostobák szintjére, legyen benne kihívás!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
alratar
addikt
válasz Physicist03 #1 üzenetére
Már nagyon várom!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
plus44
veterán
De messze még a játék..
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Xelloss
tag
Nagyon hangulatos trailer.
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Physicist03
senior tag
Ha minden igaz az E3-on már gameplayt is látni fogunk
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest