Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Tényleg hagyjuk, mert write only üzemmódban dolgozol. Ha nem tudsz gameplay, fizetés, endgame és egyéb dolgok figyelmen kívül hagyásával csak és kizárólag a látvány tekintetében két dolgot összehasonlítani, és nem érted, hogy a tesztelők szerint a félkész ESO nagyjából egy Skyrim alapjáték, NWO vagy AoC grafikai szintjén mozog (nem gameplay, nem ui, nem fizetés, nem endgame, semmi, csak gfx), akkor ott nem velem vannak a bajok.
Örvendtem a szerencsének, sok sikert a legendaryhoz, tényleg ne folytassuk.
utóirat: tudom, én vagyok a bunkó f*sz, meg nagyképű, stb - de annyit engedj meg nekem megjegyezni, hogy van némi fogalmam az ESO gameplay részéről, több, mint gondolnád. De mégegyszer, nem gameplay elemekről fogok vagy akarok beszélgetni, mert azt úgy sem hiszed el addig, amíg ki nem próbáltad te is a bétát, ennyi. No offense.
A topik olvasóktól pedig én kérek elnézést, nem akartam a vasárnapi estét ezzel terhelni, de néha vagyok olyan hülye, hogy nem bírom megállni, hogy ne kérdezzek rá valamire, ha "olyat" olvasok.
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Továbbra sem értem - no offense - hogy amikor a GRAFIKÁRA azt mondják, hogy az ESO jelen állás szerint kb úgy néz ki, ha nem szebb, mint a Skyrim, akkor hogy jön ide a gameplay, endgame, meg ilyesmi...
Gratikáról, megjelenítésről beszéltünk. Te igénytelennek neveztél valamit, én rákérdeztem, mit?, erre te mondtad, hogy hasonlítsam össze a grafikát, erre írtam, hogy azoknak mi a véleménye, akik élőben látták. - erre te folyamatosan jössz nekem a gameplay meg hasonlókról, amelyet persze nem láttál, de valahogy mégis csak hiszel valakinek - vagy látnok vagyok - de ezt hagyjuk, nem fogok ezzel vitatkozni.
Most érkezett vissza a kolléga, aki 2 órát játszott Kölnben a játékkal tegnap reggel, készül a beszámoló és este/holnap elérhető is lesz az élménybeszámoló. Én elhiszem amit mesélt - neked nem kötelező -, ott majd olvashatsz a gameplay elemekről, bár úgysem hiszel az "ilyeneknek"
Tényleg több sebből vérzik, ebben egyetértünk.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
"Ne haragudj ha nem érdekel más véleménye és magam szeretem megtapasztalni, majd eldönteni valamiről hogy az jó-e vagy sem."
"És mivel tapasztalni még nem tudom"Szóval, még nem volt rá lehetőséged hogy lásd, miről is beszélsz, de már véleményezed. Hogy is van ez akkor Lajos? Skyrimet mint hasonlítási alapot hozzák fel azok, akik próbálták, hogy lehessen kötni, viszonyítani valamihez a látványt. Nem én hoztam fel példának, csak idézem. Én az AoC-t és Neverwintert hoznám fel, ha példát kellene mondani.
Itemshopot hagyjuk, az önmagát gerjesztette hiszti volt, egy félresikerül mondat miatt.
Elnézésedet kérem, mert látom, hogy erről beszélni csak bosszant téged, és tartva a későbbi emelt hangúbb hozzászólásoktól, inkább nem is kérdezek ezúttal már semmit sem - nem szeretném ha esetleg kötekedésnek éreznéd ezen kommentjeimet. Továbbra sem értem a kirohanás alapját, összefüggését, de valószínűleg ez már így is marad.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Jó, Lajos, akkor ha az anyagiakon kívül nem tudsz másra gondolni, akkor hagyjuk.
Vicces, hogy az összes ember, aki játszott "ÉLŐBEN" a bétában vagy a rendezvényeken az ESO-val, azt emeli ki, hogy grafikában szebb, mint a modok nélküli alap Skyrim, (úgy, hogy az effektek és a highres texturák csak most kerülnek bele a játékba), és tényleg úgy néz ki a játék mozgásban is, mint, ahogy a hivatalos screenshotokon.
Köszönöm a válaszod ennek ellenére.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Látod Lajos, most is csak a pénz alapján ítélsz meg egy játékot, és a dühöd alakítja a vélményed. Ám legyen, nem értek egyet vele, de elfogadom.
"Félig igénytelen munka"
Ezt viszont muszáj vagyok megkérdezni. Kifejtenéd, hogy mire értetted az "igénytelen munka" kifejezést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- 8800GTS 320mb vagy 640mb(az se baj ha 2)
- A mobiltelefonok királya megérkezett! Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB! Bontatlanúl, garanciával!
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
- Eladó a képen látható német Razer BlackWidow V3 Billentyűzet
- Eladó a képen látható Samsung Gaming Monitor! (ami a monitorállványon áll)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest