Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Nagyon jó kis videó, tetszett!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
CL Smooth
tag
Nem tudom mi olyan fantasztikus van ezen a videón? És ez a zene borzalmas.
-
danih
veterán
Ha megnézitek, 2:00 körül a "zombi" lábujja belelóg a betonba... az ilyesmi 2011-ben szerintem vérciki...
-
Mukorka
addikt
Itt a félreértés szült problémát. Rossi nem említette hogy neki "röhögve fut" DX9 alatt nem DX11 alatt. ( Persze ha DX11 és textpakk fentvan az más, de akkor sem írta) Másrészt számomra a röhögve futás 1280x1024 felbontáson közepes beállításokkal egyenlő a totál low settings-el tekintve nekem full HD monitoron megy ultrán és minden maxon röhögve. Tény hogy a DX11 szarul lett megírva de mivel ez ilyen, ahogy Rossi mondta is : nem sírni kell hanem gépet venni az igényekhez. Ezt adta a Crytek, ezek az igények.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Rossi
addikt
"Különben is miért a monitor szabja meg hogy milyen konfigot vegyél hozzá?
22 colos monitort nem csak játékra használják."Lehet, hogy azért, mert a 22"-osnak általában a natív felbontása is nagyobb, mint egy 19"-osnak, így valószínűleg már nem lesz elég neki egy 512 MB-os VGA ugyanahhoz a játékhoz ugyanolyan beállításokkal.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
hoffman_
nagyúr
-
Chapel
addikt
Hát ezt kár volt feltenni...unalmas és sikeresen kikerülte az összes látványos részt
30mp-ig nézem h áll két ember és szikrázik a lámpa..WOW[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Gergosz2
veterán
Látom nem érted
Ha a másik játékok simán futnak 30 fps+ a gépen full hd felbontásban , high grafon , és a graikájuk sem ratyi szar , akkor mi értelme lenne venni új konfigot kemény pénzekért azért , hogy a crysis 2 fusson rajta , amit direkt olyanra írtak.
Különben is miért a monitor szabja meg hogy milyen konfigot vegyél hozzá?
22 colos monitort nem csak játékra használják.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
balcsy
aktív tag
hátnemtom nekem nem is hiányzott hogy mindenki kva anyázza még a fát is.
De mint itt egy kolega is írta a Witcher-nek annyira szar volt a szinkronja hogy hihetetlen.Most azt nem tudom hogy újra szinkronizálták-e de az nagyon megmaradt hogy nagyon "shit" volt. De mindennek kell örülni, nem igaz?És remélem azért jönnek még szinkronos játékok.Lehet hogy szarok vagy gagyik vagy nem teljesen azt fordítják ami eredetibe van DE LEGALÁBB MAGYAR!Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
wednesday
őstag
A dammit simán lehet "fenébe", ez már egyéni ízlés kérdése.
Egyébként se kell annyi fuckot ledfordítani, mert nagyon 4 általános, kocsmai stílust kölcsönözne a játéknak Ha komolyan figyeled az angol szöveget és szinkront, beleélést, semmivel se különb a magyarnál. Sőt egyes játékoknál pl Witcher még katasztrofálisabb is. Nem véletlen, hogy a Witchernél újraszinkronizálták az egészet angolul az EE kiadásnál. Csak az idegen nyelv mivolta miatt ez kevésbé feltűnő, mint anyanyelvnél. Na meg angolul minden jól hangzik, még a tömény marhaság is. -
hoffman_
nagyúr
Ami szar, az szar, hiába nézem meg mégegyszer A Crysis szinkronhangjai pocsékok, és egy trágár szó nincs benne, holott kéne legyen. Egy katona akció közben soha nem azt fogja mondani, hogy óó, a fenébe!... A halottizék pedig nem a rossz fordítás eredményét mutatják, hanem a humort próbálták meg vissza adni a regény/anyanyelv alapján, de még ha ez szarul is sikerült, a szinkronhangok sokkal jobbak mint a Warheadben.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Archanon
őstag
Egyetértek. Én magyar szinkronnal vittem végig, egyedül Vass Gábor (Psycho) hangja tudta feldobni az egészet, ő legalább valamit színészkedett. A többi az... ehj, gyenge. Nem mintha nem tudnának szinkronizálni, egyszerűen beletojtak, nem kaptak elég pénzt, szinkronrendező nem törődött vele, vagy nem tudom. Eléjük tolták a papírt: "Olvass!", gondolom ennyi. Viszont a Witcher-el ugyanez a helyzet... és azt kell mondjam, a Warhead szinkronhangja még így is fényévekkel lehagyja a Witcher-t, hogy még maga is "gagyi", színészi játék nem sok. Ha csak egy kicsit is törődnének egy ilyen játék szinkronjával, mint egy kulturáltabb filmével... mert tudnak a magyarok szinkronizálni, ha akarnak. Teli vagyunk jó színészekkel.
A videóhoz meg annyit, hogy végig se bírtam nézni. Láttam már elég képet, de ez engem is elaltatott majdnem.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
hoffman_
nagyúr
Nem akarok a lelkedbe gázolni, de a Warhead szinkronja egy rakatsz*r szerintem A Witcher a magyar etalon, de annak is vannak szépséghibái bőven. A videó meg nem hasraesős szerintem, a játék szebb
feka:
A gépigény szerintem skálázódás terén lett elcseszve. Én még nem próbáltam, sokat nem várok ezzel a vassal már, de a köz inkább ezt sarazza. Én amúgy veled értek egyet. Ha valami álatkirályul néz ki, akkor mocsokdrága a hardver alá, ennyi. Bár a (szándékosan?) elcseszett skálázás miatt tényleg meg lehet érteni a hőbörgőket.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
feka007
veterán
Én inkább maradok az angolnál, ezek a játékszinkronok röhejesek.. De felőlem csinálhatják, ha van rá igény, csak szerintem a szinkron többet ront, mint amennyit azzal szenvedsz, hogy az a pár szó mit jelent.. Persze aki nem tud középszinten angolul, németül, spanyolul, franciskául, az csak néz maximum a szinkron meg felirat nélkül, dehát ez van
Amúgy meg kicsit alulértékelt lett a Crysis 2, nekem rohadtul tetszett, már kétszer végignyomtam. A multi elég gyenge lett, a Crysis és a Wars sokkal jobb volt, ezt elcseszték. De aki a DX11-es grafikára azt mondja, hogy nem lett jó, az kamuzik, én becsokiztam tőle. A gépigénye meg pont akkora, ahogy kinéz, nincs ez rosszul optimalizálva. Szóval a single nekem még meglesz simán 1-2-szer.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
wednesday
őstag
Szerintem simán jól hangzik... "te takony". Jobb mint egy egyhangú b+, vagy k@csög.
Sokan csak azért nem szeretik a magyar szinkront, mert sokkal jobban értik, mint az angolt és ez a "furcsa hatás" inkább negatívan csapódik le. Most a gyenge, félre fordításokat nem idevéve.
-
buzus
aktív tag
Hát ez kicsit harmatos.. Vagy hát láttam már jobb fanvideókat is.
-
lvnt
őstag
Hát ez most nem igazán "jött át". Mondjuk ebben komoly szerepet játszhat az, hogy magát a játékot sem szeretem. Legalábbis ezt a részét.
-
Misi 007
őstag
Az első szebb volt és a feelingje is ezerszer jobb volt mint ennek a konzolmaradéknak...
-
Gude
senior tag
Elmarad az első résztől!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
kexksz
addikt
válasz Sontir Fel #5 üzenetére
Csak simán ever.
A játék meg hiába szép, semmi supportja nincs és tele van cheaterekkel.
-
Sontir Fel
őstag
Nekem eredetiben figyel a polcomon... és crossfireben van 25 fpsem... legjobb játékvásárlásom 4ever
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
ProEvoFan
nagyúr
Majdnem elaludtam rajta
Nekem a Warhead az etalon, a legszebb Crysis játék.És az egyik legjobb magyar szinkronos játék is. -
Gergosz2
veterán
Szerintem a Crysis 2-nek tényleg szép grafikája van , de elég szomorú , hogy a fejlesztők hazudtak , meg az is hogy mesterségesen generált az óriási gépigény.
Amikor meg az eladások nem úgy mennek , ahogy azt papíron eltervezték , akkor rögtön a kalózkodás a fő bűnös....
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Processzor foglalat javítás, foglalat csere
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest