Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
A környezet tetszik, a játékmenet nem.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Thunder82
aktív tag
FELIRATOS VERZIó [link]
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Jhonny06
veterán
válasz Physicist03 #47 üzenetére
És ennek így mi értelme lesz? A megjelenéshez közeledve egyre szarabbnak tűnik ez a játék.
-
wii90
tag
Kell nekem! Ez lenyűgöző
-
Mappa
addikt
legalább itt tudnak fegyver hangot kreálni.... nagyon brutál
nem kötelező megadni
-
Blood Mage
senior tag
lenyűgöző. ennek a 10/10pont is kevés lesz
-
törölt tag
A németben sok szó fejlődött ki az -un fosztóképzővel alkotott melléknévi származékként. Így lett a német antipatisch-ból unsympatisch. Ez nálunk a latinosított unszimpatikus ami jobban elterjedt a sztenderd nyelvváltozathoz képest.
Célnak megfelelő, mindenhol érteni fogják az egész országban meg még német területen is[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Ez a video, jeez... jó lesz ez.
Főleg az a kék "rakétavető"(?) tűnik nagyon melegnekAmúgy jó lenne már megtanulni srácok az értőolvasást és rájönni, hogy senki sem a fegyver képességeit/sebességét kritizálta, hanem azt, hogy vagy kevés lesz hozzá a lőszer, ami nem praktikus, vagy lesz a főhősnél 30 ezer, ami meg hülyén veszi ki magát. Erre sok okos leírja, hogy 2047-ben miért ne lenne elképzelhető.... senki nem mondta, hogy nem elképzelhető
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Petyyyyy
addikt
Kegyetlen ez a rész ahol a Typhoon-t használja, meg ahogy a tár ürül.
A cikkből - "Döbbenetes adatai vannak a csúzlinak"...ezen jót mosolyogtam.
A részletek nem érdekesek, ki lesz próbálva, nem kérdés.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Physicist03
senior tag
Crysis 3 Official Single Player Interactive Demo
6:40-től tessék figyelni, hogy milyen ütemben fogy a töltény és, hogy milyen egyetlen tár kapacitása. -
törölt tag
válasz Physicist03 #45 üzenetére
Az lesz majd megjelenés után a topicban kb. 5000 hsz-en keresztül. Utána meg majd valaki beírja, hogy milyen a játék a benchmark után de első az FPS teszt mert ugye nem minden évben jön ki egy FPS mérő FPS
-
Physicist03
senior tag
Atya világ, hogy min tudnak itt egyesek fennakadni... Nem tolja most senki a tesszellációs baromságot, hát most kell más, hogy gyűljön a hozzászólás
-
GeryFlash
veterán
1000 töltény vs 30 robbanós ugye ezt írtam ... És ugye 2047ben ez már nme lehet gond, legalábbis könnyebb megoldani mint 50ezer töltényt magaddal vinni, ami ugye alsó hangon 500kg, marha praktikus...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz callmeakos #41 üzenetére
Mert minek??? inkább vmi robbanó fejes töltény lenne, mire jó az, hogy egy targetra 1000 töltényt pazarolsz el, vagy, mondjuk 30 robbanó fejest? Mivel hatásosabb az, hogy 500 töltény lő ki, minthogy mondjuk 100-at?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Hyosung
csendes tag
Gyerekek! Nézzétek már meg jobban azt a fegyót. 10 lukon jön ki a lövedék. Tehát 500 golyó kilövéséhez másodpercenként 50 golyót kell kilőnie. Egymást lökik ki a golyók tehát abszolút kivitelezhető a dolog. Amúgy a játék nagyon várós. Ez a videó meg kib*ott jó. Mikor lesz már a megjelenés napja?
-
Ryder62
őstag
Hát ez most szerintem elég gyenge lett.
De attól a játék várós.
-
gyáliSanyi
őstag
Jók ezek a bemutató videók!
Biztos lesznek más érdekes fegyverek is a játékban.COD multyba lehetne trollkodni egy ilyen fegyverrel.
Live poor, die rich.
-
persil
nagyúr
válasz Raysen623 #32 üzenetére
Nem tudom, nekem azzal amúgy nem is lenne bajom, azért ez a sorozat sosem volt egy tactical shooter és remélem nem is lesz, kell ilyen is.
"Továbbá amikor felveszi a lángszórót, akkor a használatakor miért nem gyulladt ki a fa is??? Nem bírja a konzol????"
Elképzelhetőnek tartom, hogy pc-n normálisabb lesz a fizika. Azért az első részben is egész jól le lehetett ezt-azt rombolni.Chepany
"unszimpatikus"
Ilyen szó nincs, antipatikusra gondoltál.[ Szerkesztve ]
-
Chp
őstag
Én nem tudom mi okozza, de nem bírok megbarátkozni ezzel a "narrátor" hanggal. Egyszerűen végtelenül unszimpatikus.
-
Raysen623
addikt
Megint idiótán árkádos lesz b@ssza meg!!!!!!! Milyen idiótán néz már ki amikor valaki egy lövöldözős játékban nekiáll Chuck Norris módjára célzás nélkül lőni össze-vissza......fuuuuuuuu
Továbbá amikor felveszi a lángszórót, akkor a használatakor miért nem gyulladt ki a fa is??? Nem bírja a konzol????? Minek akkor ilyen komoly engine-t alá rakni ha nem használjuk????!!!!!A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az adatom nem néztem be, tényleg annyit írnak mindenhol. De nem kell ezen ennyit vacilálni. Valszeg nem lesz 4-5 ezer darabos a tár, hanem kisebb, max pár másodperc alatt kiürül. Ahogy videóban is lehet látni hogy gyorsan lehet gyilkolni vele.
Live-Die-Respawn
-
atoka1
tag
Szerintem meg igen is van köze hozzá, Metal Storm rifle a rendszer, a lövedékek már eleve a csőben helyezkednek el egymás mögött és időzítéssel lövik ki őket. Szerintem felfedezhető a párhuzam a két fegyver között, csak a játékban lévő, ennek a rendszernek egy továbbgondolt változata. [link]
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
"Vicces meg továbbra is te vagy, aki egy játékon szájkaratézik"
Pont te kezdtél el okoskodni, ráadásul hülyeségeket írva.
Kigugliztad gyorsan a vulcan-t 1960-ból, ezek után meg közlöd velem, hogy ne hasonlítsam a valósághoz... és a vicces én vagyok. Szerintem olvasgasd inkább tovább a wikipedia-t, hátha találsz még valami érdekeset, ph-zás helyett.Mi csak leírtunk egy olyan dolgot, ami a végleges játékban erősen problémás lehet.(és ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyi köze van a valósághoz, mert akkor már ott bukna a dolog, hogy 100 kilo felszereléssel nem sprintel senki, stb stb)
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
-
Logen88
aktív tag
Látványos videó volt az biztos. Jónak tűnik.
The Last of Us is a masterpiece.
-
persil
nagyúr
Jól van, legyél te az okosabb(nem, nem vagy) és tartsál ki a saját hülyeséged mellett, meg nyugodtan menjél el egy egyszerű tény mellett...
"Az RPM meg 500, vagy adjak hozzá számológépet??"
De még ezzel is hülyeséget írsz, ugyanis a cikkben és külföldi oldalakon is 500/másodperc van, nem pedig perc... (RPM = Round Per Minute)[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Hülyeséget írsz! És továbbra is a valóságba akarsz értelmezni egy játékot, ami eleve FASZSÁG és csak szájkaratésok gyakorlóterepe
Más részt szó sincs róla, hogy másodpercekig folyamatosan menne egy ilyen csúzli! Éppen az adja a romboló erejét egy ilyen fegyvernek, hogy egy trigger húzásra 0.02 sec alatt kilő 10 lövedéket. A képen is látható tárazással simán kijön igy több lövés. Az RPM meg 500, vagy adjak hozzá számológépet??
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Low Noise
senior tag
Hát kell is egy jó fegyver mert a 2-ben elég agresszívak voltak az idegenek, elég szívatós volt legyűrni őket.
-
persil
nagyúr
Azt tudod, hogy a kettőnek kb semmi köze egymáshoz ugye... ?
Strezi
Egyszerűen csak nem érted a problémánkat. Nem a sebességével van a gond, hanem annak kivitelezésével lehet majd a kész játékban.
De írtam feljebb, csak ezek szerint el sem olvasod, amire válaszolsz....
1. 69 csilliárd lőszer lesz nálad egyszerre, ami ugye hülyeség
vagy
2. 3 másodperc alatt kifogysz a lőszerből, ami megint hülyeség.
esetleg
3. nem fog ennyit kilőni, de akkor meg minek hazudnak.Érted már...?
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Nem értem a problémátokat (azaz igen, kötözködés), mivel 1960 környékén csináltak már 6000RPM-es Vulcan -t (100/sec). Aminek a tizen x centis lövedékei egymást centikre követik. Namost a vidóban pontosan látszik, hogy kis töpszli lövedékek vannak, azez simán elférnek egymás után térben és időben.
Különben is ez egy játék ami nem ragadt le amai hadi technika majmolásánál (COD, CS huszárok), férjen már bele az hogy egy 50 éves haditechnika ötszörösét tudó cucc can benne, Idegenek mellett
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
GeryFlash
veterán
válasz #57919488 #19 üzenetére
Azt azért még inkább meg lehet magyarázni/be lehet tudni a technika fejlődésének, mint a 36ezer töltényt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most ez a fegyver nehogy már gond legyen mikor a nano ruha is milyen tulajdonságokkal rendelkezik.
szerk:
(#20) GeryFlash:
Itt a grafikára jobban rámentek mint az ilyen részletekre. Amúgy jobb valami Dredd féle fegyó lenne ez helyett[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
Ilyen fegyver már létezik, igaz nem kézi változtban. [link]
-
persil
nagyúr
válasz GeryFlash #16 üzenetére
Akkor ez így elég nagy baromság.
1. Tényleg ennyit lő ki.
a. 300 ezer lőszer elfér a táskádban ---> hülyeség
b. 3-4 másodperc alatt elfogy minden lőszered ---> hülyeség
2. Nem lő ki ennyit.
Akkor meg minek az ámítás a kamu specifikációval... ?Nálam ez most nagyon betette, pedig apróságnak tűnik. Ezt leszámítva, amit eddig láttam, nekem nagyon bejön és várom is, de ez így egy marhaság. Különben is... egy gépkarabély. Könyörgöm, tele van a játék automata fegyverekkel, erre újdonságként bemutatnak egy... újabb automata fegyvert?
-
GeryFlash
veterán
-
-
GeryFlash
veterán
+1, és még élményfaktor sincs benne... Látszik hogy ez kb 30töltény/sec, és még iszonyat idegesítő hangja is van, egyáltalán nem jön be ez a fegyó.... Az meg abszurd amúgyis, hogy akkor egy lövés és oda a tár...
-
blaca83
őstag
Minél több videó jelenik meg annál inkább úgy gondolom,hogy ezt KI KELL PRÓBÁLNI!
A puskáról szóló "specifikáció" kicsit nevetséges volt tényleg.... Még a "minigun"-t is lepipálja a technikai adatai alapján.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Pete55555
addikt
Én végigtoltam mindet, és ezt is végig fogom, ha bírni fogja a gépem...
Ez a videó tetszik eddig a legjobban....Szeretem leracsniztatni...
-
persil
nagyúr
"Mennyire kell ismerni a történetet az előzményekből?"
Egyrészt mivel a 3 történetéről senki nem tud(hat) még semmit, ezért azt sem tudjuk, hogy mennyire fontos az előzmények ismerete. Másodsorban pedig ez egy crysis, nem egy planescape torment, nem kell benne komoly történetet keresni, az első kettő sem arról lett híres.
-
Lehet meg lesz az első Crysis amit végig is játszok? Mennyire kell ismerni a történetet az előzményekből?
(#11) persil: nem véletlenül nem játszottam végig az előzményeket Csak mivel nem ismerem a "csattanókat" már ha voltak nem szeretnék 1-1 mozzanatnál értetlenül állni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
persil
nagyúr
Ezt az 500bullet/sec-es elgondolást hogy képzelik? Már csak azért kérdem, mert a videót megnézve ez egyrészt jó, ha meg van 50/sec, másrészt meg, ha tényleg kilőne 500 lőszert egy másodperc alatt, akkor a maximálisan hurcolható lőszermennyiség majd 50-100 ezer lesz... ? Vagy nem és akkor 3 másodperc alatt elfogy minden lőszer a fegyverhez... ?
[ Szerkesztve ]
-
Psychopeti
senior tag
Kell nekem most
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
SzlobiG
félisten
Kell.
-
Q.R.
csendes tag
GYERE A PAPÁHOZ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
törölt tag
Mintha Serious Sam lenne. Tudom ez csak egy bemutató videó de akkor is csak egy tömeghent.
Az 1. rész lopakodós-dzsungeles hangulata jobban átjött. Az még jobban hozta a FarCry1 hangulatát mint a FarCry3
De itt legalább érdekes lesz a város zölden, mindent benőtt esőerdő -
ViiiiktorOC
senior tag
I m á d o m ! ! ! Jó lesz ez!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Tiszteletes
aktív tag
Te jó Isten!
Kicsit csipkedhetnék magukat Pakson a reaktorbővítéssel!
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
polgi803
őstag
Ez odab@sz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest