Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz ledgeri #21889 üzenetére
Köszi!
Más téma: Nem terveznek a fejlesztők amolyan "Privat Groupot" bevezetni, mint Elite Dangerousban van? Ahol csak haverokkal, zárt csoportokkal lehetne menni konvojban? Nagyon rácsavarodtam a multira, múltkor már írtam, hogy mindig megtalálnak a trollok, így a 4es szerverre költöztem. Azt hittem ott nagy lesz az ész nélküli gyorshajtás, roncsderbizés a limitációk hiánya miatt, de kellemeset csalódtam. Csak nagyon kevesen vannak, és nagyon adja, mikor 8as konvojban megyünk, rám írnak, hogy csatlakozzak a konvojukhoz, vagy vegyem fel őket barátnak Steamen. Sajnos csak egy haver multizik ETS-ben és Ő is ritkán. Vissza merészkedtem az 1es majd a 3as szerverre, nagyon pozitív volt a csalódás. Mindenki kulturáltan közlekedett, köszönt (kürt, villanó), erre tegnap megyek a külső sávban, középsőben előz ez kamion, belsőben látom pattog egy személyautó a kamion és a szalagkorlát közt. A kamionos kolléga rám rántotta a kormányt, egyből lett 26%os sérülésem. A gyökér személyautós felcsavarodott a szalagkorlátra, ha nem nyomom neki a dudát, még nekem is tolat lefelé a korlátról. 47.000 euró volt a kamionom javítása, plusz vontak le pót sérülés miatt is. 50 km-enként fulladtam le motorhiba miatt. 1700 km-es fuvar volt, a vége előtt 500 km-el sérültem le. Ma 3as szerveren össze kovácsolódott egy hatalmas konvoj. Tök jó feelingje volt, erre egy felhajtónál belém jön egy őrült. 4%os sérülést tudott csak okozni szerencsére, de terrorizált mindenkit. Sorra léptek le a szerverről. Fizető kapunál bevárt, megint nekem akart jönni, gyorsan beálltam a sorompó elé, hogy minél kisebb legyen a támadási felület és én is kiléptem. Sikeresen szétcseszett egy nagy konvojt. Egyáltalán minek engednek fel személyautót multis szerverre? Akik személyautóval jönnek, 99.9%ban forma 1 styleban nyomják. De inkább roncsderbiznek. Bocs, hogy mindig kifakadok itt az idióták miatt, de annyira adja a multi, annyira rácsavarodtam, olyan jó random konvojba verődni, de jön egy hülye és mindenki menekül le a szerverről. Ez tök gáz!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest